Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη. Δε χρειαζεται να ειναι καποιος επαγγελματιας φωτογραφος, για να σχηματισει γνωμη.
Βγες σε μια παραλια καλοκαιρι με νταλα ηλιο...οχι κοντρα, αλλά απο διαφορετικες οπτικες γωνιες...το 50% του ανδρικου πληθυσμου, ακομη και νεαρα ατομα, δειχνουν αραιομαλλιαδες.
Οι ιδιοι πηγαινουν και καθονται σε σκια και δειχνουν "Μπεζοι".
Αυτη ειναι η προσωπικη εμπειρια 50 χρονων. Τωρα, αν εσυ εχεις επαγγελματικη γνωση, τοτε...απλα διαφωνουμε.
ΥΓ Και, φυσικα, πολλες φορες φορες το αντικειμενο της διαφωνιας μας (και ησουν δογματικα απολυτος σε αυτο) δεν ηταν ο ηλιος ή η σκια, αλλά ο φωτισμος στα στουντιο των επισημων κλινικων. Τοτε που εγω εγραφα για ανυπαρκτες σκιες και εσυ για τελειο φωτισμο. Τοτε που σε ρωτουσα..."γιατι στα διαφορα στουντιο με τον τελειο φωτισμο, με προβολεις σε πολλα σημεια, τα εκαστοτε ανδρικα μοντελα δειχνουν Ρουβαδες και, οταν τους βλεπεις στο δρομο, αναρωτιεσαι αν ειναι οι ιδιοι ή ο διδυμος αδερφος τους; Δε θα μπορουσε πιθανον (οχι βεβαια) να συμβαινει κατι αναλογο με τα στουντιο των κλινικων μεταμοσχευσης;" Ακομη περιμενω την απαντηση!
Φιλε vlafo, ως απαντηση θα σου ποσταρω καποιες φωτογραφιες.
Προβολή συνημμένου 33097
Προβολή συνημμένου 33098
Προβολή συνημμένου 33099
Προβολή συνημμένου 33100
Δηλαδη, φιλε vlafo, αυτες οι hairline 55αρηδων δεν ειναι στα 5,5 cm; Ειναι αφυσικες; Δεν ειναι ωραιες; Δεν ειναι οι ιδανικες;
Δηλαδη, φιλε vlafo, ιδανικες ειναι αυτες στα 7 cm;
Επιτρεψε μου να διαφωνω καθετως και ανυπερθετως.
Μαλλον προσπαθουμε να βαφτισουμε το ψαρι κρεας.
Αν ρωτησεις 100 ανδρες σε ποιο υψος θα ηθελαν τη hairline, στα 5,5 ή στα 7 cm, μαλλον οι 99 θα απαντουσαν στα 5,5. Μαλλον θα ησουν μοναδικος με αντιθετη αποψη.
Βεβαια, θα μου πεις..."προσωπικα γουστα ειναι αυτα"...ενταξει...παω πασο. Καλο βραδυ να εχεις, φιλε μου.
Μα είναι δυνατόν να βάζεις Μπεζο και Brad Pitt σαν πρότυπο για να την πεις στον Αναστασάκη ότι είναι συντηρητικός σε αυτό το περιστατικό για το κατέβασμα της hairline? Ήμαρτον!
Θα συμφωνήσω και πρέπει να πούμε και κάτι άλλο που παίζει ρόλο.Ασχετο αλλα απο αυτες τις hairline που εβαλε ο tol μονο του Clooney μου αρεσει. Οι αλλες και ειδικα του μπεζου δεν μου αρεσουν προσωπικα. Πολυ ασχημη του μπεζου, cringy, θα αφαιρουσα μαλλι
Και το λεω παρολο που ευκολα θα πετυχαινα κατι τετοιο με μμ.
Πολυ ωραια η πρωην hairline σου Vlafo. Ευχομαι να επιστρεψεις εκει!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτός είναι ένας τεράστιος μύθος.Εμενα μεσηλικες με μαλλι μπεζου μου φαινονται περιεργοι.
Ασχετο αλλα απο αυτες τις hairline που εβαλε ο tol μονο του Clooney μου αρεσει. Οι αλλες και ειδικα του μπεζου δεν μου αρεσουν προσωπικα. Πολυ ασχημη του μπεζου, cringy, θα αφαιρουσα μαλλι
Και το λεω παρολο που ευκολα θα πετυχαινα κατι τετοιο με μμ.
Πολυ ωραια η πρωην hairline σου Vlafo. Ευχομαι να επιστρεψεις εκει!
Για μένα αν έπρεπε Σόνι και ντε να κάνουμε κριτική σε κάτι θα ήταν στο άνοιγμα του τόξου και όχι στο κατέβασμα .....Μα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει αυστηρός κανόνας αλλά μια διακύμανση που εξαρτάται από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του προσώπου. Εξάλλου οι ανοιχτοί κρόταφοι είναι συνδεδεμένοι με την ανδρική ωριμότητα και αρρενωπότητα.
Επισης, ενω ισχυριζεστε οτι η hairline εχει κατεβει αρκετα, λογω των ευνοϊκων χαρακτηριστικων, προσωπικα θεωρω οτι ειναι σχετικα ψηλα (περιπου στα 6 με 6,5 cm απο το κεντρο).
. H απόσταση είναι περί τα 6cm, άντε ελάχιστα παραπάνω
Αυτό είναι λοιπόν που έλεγα στον Tol νωρίτερα. Πως γράφει για νούμερα όταν δεν ξέρει τι είναι αυτό που βλέπει.