Αυτο που εγραψα ηταν για μια hairline στα 6 cm σε ηλικια 38 χρονων που ειναι ο συγκεκριμενος πελατης. Αυτη θα ηταν μια μαξιμαλιστικη προσεγγιση μεταμοσχευσης... παντα συμφωνα με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ (το επαναλαμβανω τοσες μα τοσες φορες και εσυ συνεχιζεις να μου απαντας με επιθετικο και ειρωνικο υφος...δε σεβεσαι μια αντιθετη απο τη δικη σου αποψη).
Δεν υπάρχει επιθετικό ύφος αλλά έντονη διαφωνία για αυτά που γράφεις και ειδικότερα για την χρήση αυτού του περιστατικού για να μας αποδείξεις ότι η κλινική είναι και εδώ αρκούντως συντηρητική. Εννοείται ότι σε σέβομαι σαν άνθρωπο και φυσικά σέβομαι και τις απόψεις σου. Έντονη κριτική όμως με επιχειρήματα θα μου επιτρέψεις να κάνω.
Πιο πάνω έγραψες ότι θα ήθελες μια hairline στα 6cm και εγώ ότι σου αποδεικνύω ότι η hairline είναι στα 6cm με απόκλιση 1-2mm (+/-). Άρα αυτό που βλέπεις είναι αυτό που γράφεις ότι θα ήθελες. Οπότε τι συζητάμε? Αν για σένα τα 5mm κάνουν την διαφορά ναι θα το επαναλάβω δεν ήξερες τι βλέπεις δεν μπορείς με το μάτι να ξεχωρίσεις το 6 με τον 6.5cm.
Τελευταία επεξεργασία: