Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εικόνα τριχωτού πριν τη ΜΕΤ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πρέπει να έβαλε όχι να πήρε.Από τα γενια πόσα πήρατε;
Ναι πόσα έβαλε λάθοςΠρέπει να έβαλε όχι να πήρε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δυστυχως εντονο το coblestoning και δεν ξερω αν θα μπορει και ο ανθρωπος να τα ξυριζει στην κατασταση που ειναι, απ οσο ξερω προκαλειται ειτε αν δεν εχει καθαριστει σωστα το τριχοθυλακιο ειτε αν η οπη στο δερμα ειναι μικροτερη απο οτι θα επρεπε.Ποιό το πρωτόκολλο που εφαρμόσατε για την αποφυγή cobblestoning ? Γιατί δεν πέτυχε? Το αναφέρω γιατί είναι εκτενές σε όλη την μεταμοσχευμένη περιοχή γενείων. Απο οτι μέχρι τώρα έχω διαβάσει απαιτείται η χρήση του μικρότερου δυνατού εργαλείου, να είναι serrated και να έχουν τριμαριστεί ένα ενα τα γκραφτ
Τι να σου πω φίλε γιατρός δεν είμαι, αν ξέρεις κάποιον γιατρό να μας βοηθήσει, θα το εκτιμούσαδυστυχως εντονο το coblestoning και δεν ξερω αν θα μπορει και ο ανθρωπος να τα ξυριζει στην κατασταση που ειναι, απ οσο ξερω προκαλειται ειτε αν δεν εχει καθαριστει σωστα το τριχοθυλακιο ειτε αν η οπη στο δερμα ειναι μικροτερη απο οτι θα επρεπε.
Εκτός από το cobblestoning με τα εμφανή άσπρα σημάδια στην περιοχή των γενιών που έγινε η εμφύτευση από τη κλινική, παρατηρώ και αρκετά πολύτριχα μοσχεύματα τοποθετημένα στα γένια, ενώ για να μη φαίνεται αφύσικο και τραχύ το αποτέλεσμα και να υπάρχει φυσικότητα θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί μονά μοσχεύματα αφού τα γένια είναι κατεξοχήν μονότριχα από τη φύση τους και όχι πολύτριχα..Ποιό το πρωτόκολλο που εφαρμόσατε για την αποφυγή cobblestoning ? Γιατί δεν πέτυχε? Το αναφέρω γιατί είναι εκτενές σε όλη την μεταμοσχευμένη περιοχή γενείων. Απο οτι μέχρι τώρα έχω διαβάσει απαιτείται η χρήση του μικρότερου δυνατού εργαλείου, να είναι serrated και να έχουν τριμαριστεί ένα ενα τα γκραφτ
Κακό πράμα,κακόΕκτός από το cobblestoning με τα εμφανή άσπρα σημάδια στην περιοχή των γενιών που έγινε η εμφύτευση από τη κλινική, παρατηρώ και αρκετά πολύτριχα μοσχεύματα τοποθετημένα στα γένια, ενώ για να μη φαίνεται αφύσικο και τραχύ το αποτέλεσμα και να υπάρχει φυσικότητα θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί μονά μοσχεύματα αφού τα γένια είναι κατεξοχήν μονότριχα από τη φύση τους και όχι πολύτριχα..
Cobblestoning?Ποιό το πρωτόκολλο που εφαρμόσατε για την αποφυγή cobblestoning ? Γιατί δεν πέτυχε? Το αναφέρω γιατί είναι εκτενές σε όλη την μεταμοσχευμένη περιοχή γενείων. Απο οτι μέχρι τώρα έχω διαβάσει απαιτείται η χρήση του μικρότερου δυνατού εργαλείου, να είναι serrated και να έχουν τριμαριστεί ένα ενα τα γκραφτ
Είτε θέλετε να μην λέγεται cobblestoning (εύκολα το βρίσκετε με ενα google search απο πάμπολες πηγές) αλλά peble effect ή bumps, μωσαικό ή όπως αλλιώς να το ονοματίσουμε δεν αλλάζει την εικόνα και το πρόβλημα. Για την δημιουργία του ευθύνονται πολλές παράμετροι , απο την λάθος φορά και βάθος τοποθέτησης των μοσχευμάτων, την επίλογη δίτριχων+, το μη τριμάρισμα των μοσχευμάτων, την χρήση εργαλείου κτλ κτλ. Ο δε τρόπος εξάλειψης με CO2 ή Erbium laser δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Σαν να ζητάς την περιγραφή της πέτρας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας οπότε και ακούς βραχάκι,κοτρώνι,ληθάρι, ξερολήθι. Το να αποφεύγετε την ερώτηση με ερώτηση, δεν σας βοηθάει κάπου, οι φωτογραφίες αδιάψευστος κριτής.Cobblestoning?
Λυπάμαι, αλλα δεν θα συμφωνησω με την διαγνωση (καλο θα ειναι να δείτε και στο βιβλιου μου , στη σελιδα 508 τον ορισμο... Αν δεν το έχετε, μπορει να σας βοηθησει ο @CVIAL ) αλλα εχετε καθε δικαιωμα να την εκφραζετε.
Θα με ενδιαφερε, όμως, η ...πηγη σας τόσο για το ...cobblestoning όσο και για τις τεχνικές/πρωτοκολλο ...αποφυγης του στο πρόσωπο!
Αναμενω με ενδιαφερον!!!
Προβολή συνημμένου 51108
Προβολή συνημμένου 51109
Ολα αυτα που λες ειναι αλλα φαινομενα αλλα δεν πειραζει, εχεις ακαταλογιστο και το ξερειςΕίτε θέλετε να μην λέγεται cobblestoning (εύκολα το βρίσκετε με ενα google search απο πάμπολες πηγές) αλλά peble effect ή bumps, μωσαικό ή όπως αλλιώς να το ονοματίσουμε δεν αλλάζει την εικόνα και το πρόβλημα. Για την δημιουργία του ευθύνονται πολλές παράμετροι , απο την λάθος φορά και βάθος τοποθέτησης των μοσχευμάτων, την επίλογη δίτριχων+, το μη τριμάρισμα των μοσχευμάτων, την χρήση εργαλείου κτλ κτλ. Ο δε τρόπος εξάλειψης με CO2 ή Erbium laser δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Σαν να ζητάς την περιγραφή της πέτρας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας οπότε και ακούς βραχάκι,κοτρώνι,ληθάρι, ξερολήθι. Το να αποφεύγετε την ερώτηση με ερώτηση, δεν σας βοηθάει κάπου, οι φωτογραφίες αδιάψευστος κριτής.
Κ.Κωνσταντίνε μας πετάει ο γάιδαρος ? Πετάει . Θα κάτσω να σκάσω νομίζεις για το γεγονός οτι εκ προοιμίου ξέρω οτι δεν πρόκειται να δεχθείς λάθος. Αφού εσύ τα έκανες όλα ωραία και καλά, πάω πάσο. Ελπίζω να παραμείνει το νήμα και να διαφημίζει την πολύ καλή αυτή δουλειά σας. Συγχαρητήρια.Ολα αυτα που λες ειναι αλλα φαινομενα αλλα δεν πειραζει, εχεις ακαταλογιστο και το ξερεις
Οσον αφορα τις ...εξηγησεις που δινεις για ενα φαινομενο που δεν υπάρχει στην προκειμενη, εκει να δεις πόσο ακαταλογοστο έχεις.
Αν με το εμπειρο ματι σου τα μοσχευματα σου φαινονται ατριμαριστα (εχω ποσταρει φωτο αμεσως μετα), η φορα και η γωνια λάθος και το ...εργαλειο μου μεγάλο, αγαπητε, ασκησε το δημοκρατικό σου δικαιωμα ελευθερα.
Thank you for your feedback