bobby
Well-Known Member
Είσαι πειραχτήρι…..Μετά τα 40 πρέπει να συμβιβάζεσαι.
Δε στο έχουν μάθει?
Είσαι πειραχτήρι…..Μετά τα 40 πρέπει να συμβιβάζεσαι.
Δε στο έχουν μάθει?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετά τα 40 πρέπει να συμβιβάζεσαι.
Δε στο έχουν μάθει?
Καλό θα ήταν να σταματήσουν οι κόντρες μεταξύ ιατρού και μελών . Χάνετε η ουσία και είναι κρίμα ! Αρχίζω και καταλαβαίνω για πιο λόγο παλαιότερα ενεργά μέλη εγκατέλειψαν το φόρουμ και είμαι ένα βήμα πριν αποχωρήσω και εγώ . Έφτασα σε σημείο να γυρνάω τις σελίδες σε νήματα με κοκορομαχίες όταν βλέπω μνμ ιντερνετικης μάχης μόνο και μόνο να μην υπάρχουν νέα μνμ στην αρχική μου σελίδα .
@aeratos28 Το ζητάω από σένα γιατί σε έχω περσοτερο θάρρος και ελπίζω να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι .
Έτσι ρε bobby τρελιάρη!!!Μαζί σου είμαι αν μπορείς να τις πετύχεις εννοείται!
Αγαπητέ κ. Αναστασάκη,
Σας παρακολουθώ καιρό και προσωπικά μου κάνει εντύπωση, ο τόνος και το ύφος της γραφής σας.
Είστε γιατρός και ελεύθερος επαγγελματίας, γιατί δεν προσπαθείτε να δείξετε την αξία σας μέσα από την δουλειά σας?
Εδώ μέσα είναι ένα φόρουμ ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, δεν είναι το υποκατάστημα του ιατρείου σας ούτε ο χώρος που μπορείτε να αποκαλείτε κάποιον "χούλιγκαν" και ότι άλλο έχει αναφερθεί από εσάς.
Το επάγγελμα μου είναι φωτογράφος, μήπως γνωρίζεται τον ανταγωνισμό στο χώρο αυτό?
Παλεύω καθημερινά με τρομερό ανταγωνισμό... Δεν τσακωνομαι ούτε προκαλώ κάποιον που δεν αναγνωρίζει την δουλειά μου.
Μην προσπαθείτε να ρίξετε λάδι στην φωτιά, που φυσικά γνωρίζεται να κάνετε καλά.
Οι "χούλιγκαν" που αποκαλείτε, είναι άνθρωποι με οικογένειες και πολύ καλές γνώσεις στις μεταμοσχευσεις... Δεν είναι γιατροί αλλά γνωρίζουν τόσα ώστε να μην πέσουν θύματα κοροϊδίας από χασάπηδες (δεν απευθύνομαι σε εσάς).
Σίγουρα θα περάσετε στα ψηλά γράμματα τα όσα σας είπα και πόσο κακό ίσως κάνουν στους μελλοντικούς σας πελάτες αλλά ήθελα να τα αναφέρω σαν μέλος αυτής της κοινότητας.
Καλη συνέχεια
Φιλικά
Πάνος
Ο μικροκοσμος του φορουμ δεν επηρρεάζει ΚΑΘΟΛΟΥ την πραγματική αγορα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και πόσα από αυτά τα μέλη είναι ενεργά γιατί αλλιώς δεν έχει και κάποια δυναμική το 20.000 αν αυτοί που μπαίνουν είναι 1000. Επίσης, για να υπάρχουν και κάποιοι που κοροϊδεύουν τον κόσμο πχ. med...j... σίγουρα η αγορά ακολουθάει και μια ανεξάρτητη διαδρομή από το φόρουμ. Δυστυχώς που λέει και ο δόκτωρ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι σφάλει όποιος θεωρεί ότι το φόρουμ δεν καθορίζει έστω και ένα μικρό κομμάτι της πίτας. Νομίζω ότι αυτή 'κόντρα' έχει πλέον κουράσει και δεν έχει και νόημα. Δηλαδή, γιατρέ θα δω εγώ ή οποιοσδήποτε ένα σούπερ περιστατικό και θα γράψει από κάτω κάποιος είναι χάλια και δεν έχω κρίση να καταλάβω αλλά θα δεχτώ απλά τα λόγια του hair influncer του φόρουμ. Μην θεωρείτε όπως άλλοι που εδω μέσα βαυκαλίζονται ολημερίς και ολονυχτίς ότι είμαστε τόσο άσχετοι όλοι (και αν είμαστε δεν σημαίνει ότι είμαστε και χωρίς κριτική σκέψη έστω)!Αυτό δεν ακούγεται σωστό. Μικρόκοσμος ίσως είναι αυτός των γραφόντων, αλλά με 20.000 μέλη που το καθένα σίγουρα επηρεάζει στην καθημερινότητά του 3-10 φίλους γύρω από αυτά τα θέματα, καταλαβαίνετε ότι δεν μιλάμε πλέον για μικρόκοσμο. Νομίζω δεν υπάρχει σαφέστερη ένδειξη από την επιρροή του φόρουμ από το momentum που έχει αυτή τη στιγμή ο κ Τυρκαλάς.
Καταλαβαίνω πως μπορεί να σας εκνευρίζει ένα τσούρμο άσχετοι με το επάγγελμα να επηρεάζουν το χώρο σας, αλλά αυτή είναι η δύναμη του πλήθους και της δημοκρατίας φυσικά.
Αεράτε ειλικρινά η απάντηση σου με κάνει να απορώ. Αρχικά ποιος είπε ότι αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένο.(το έκανα αλλά προφανώς όχι για εσένα) Η μομφή πήγαινε προς τον γιατρό που ασχολείται κυρίως και συντηρεί και αυτός την κόντρα. Επίσης, ποιο σημείο μου πρόσβαλε κάποιον γιατί θα τρελαθούμε εδω μέσα που λες και εσύ. Το να σχολιάζει ο καθένας εννοείται επιβάλλεται!! Πότε τέθηκε το αντίθετο? Από ποιον?Αυτό έλειπε σε ένα φόρουμ να μην μιλάμε και να μην γράφουμε! Βαυκάλισμα είναι να αναφέρεται κάποιος μόνο στον εαυτό του και να κρίνει με βάση αυτόν και να λέει πόσο σούπερ είναι μαζί με τόσα ακόμα πράγματα. Λυπάμαι φίλε αλλά η απάντηση σου μου κάνει αρνητική εντύπωση γιατί πρώτον τι σχέση έχει με ότι έγραψα και 2ον ελπίζω να μην δείχνει μια προκατάληψη. Επαναλαμβάνω κριτική σκέψη έχουμε όλοι εδώ. Δες γύρω σου αν άλλοι (γιατροί και μη) έχουν δηλώσει ως άσχετους τα μέλη. Καλησπέρα!!!Mike όπως και εσύ έχεις κριτική σκέψη ,έτσι έχουμε και εμείς..απλα την λέμε.δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτο..με το να λες την γνώμη σου η γενικώς να συμμετέχεις σε κουβέντες είσαι hair influencer του φόρουμ?
Η ότι βαυκαλιζομαστε ολημερίς και οληνυχτίς εδώ μέσα? Και ποιος είπε άσχετο κάποιον ο οποίος δεν γράφει? Γενικά λέτε πολλοί ότι προλαβαίνετε εδώ πέρα..ελεύθερο είναι να γράφει ο καθένας ότι θέλει,γράψτε.!! Για αυτό είναι το φόρουμ,για να μιλάμε.αν εσείς το βλέπετε σαν βαυκαλισμα το ότι μιλάμε τα μέλη μεταξύ μας σε ένα φόρουμ,τότε έχετε λάθος σκέψη για το τι είναι το φόρουμ γενικά..και γενικώς το κείμενο σου σε αυτό το σημείο ήταν πολύ υποτιμητικό και προσβλητικό ,καθόλου ωραίο..αν δλδ κάποιος απαντήσει ανάλογα σε εσένα τώρα θα φταίει αυτός που θα απαντήσει ,η εσύ με αυτά που έγραψες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αεράτε ειλικρινά η απάντηση σου με κάνει να απορώ. Αρχικά ποιος είπε ότι αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένο.(το έκανα αλλά προφανώς όχι για εσένα) Η μομφή πήγαινε προς τον γιατρό που ασχολείται κυρίως και συντηρεί και αυτός την κόντρα. Επίσης, ποιο σημείο μου πρόσβαλε κάποιον γιατί θα τρελαθούμε εδω μέσα που λες και εσύ. Το να σχολιάζει ο καθένας εννοείται επιβάλλεται!! Πότε τέθηκε το αντίθετο? Από ποιον?Αυτό έλειπε σε ένα φόρουμ να μην μιλάμε και να μην γράφουμε! Βαυκάλισμα είναι να αναφέρεται κάποιος μόνο στον εαυτό του και να κρίνει με βάση αυτόν και να λέει πόσο σούπερ είναι μαζί με τόσα ακόμα πράγματα. Λυπάμαι φίλε αλλά η απάντηση σου μου κάνει αρνητική εντύπωση γιατί πρώτον τι σχέση έχει με ότι έγραψα και 2ον ελπίζω να μην δείχνει μια προκατάληψη. Επαναλαμβάνω κριτική σκέψη έχουμε όλοι εδώ. Δες γύρω σου αν άλλοι (γιατροί και μη) έχουν δηλώσει ως άσχετους τα μέλη. Καλησπέρα!!!
Και 1000 να είναι , η σφαίρα επιρροή τους , ανάγεται σε ενα πολύ υψηλό χρηματικό αντίτιμο, για να μην καρπωθεί το μεγαλυτερό του μέρος κάποιος.Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και πόσα από αυτά τα μέλη είναι ενεργά γιατί αλλιώς δεν έχει και κάποια δυναμική το 20.000 αν αυτοί που μπαίνουν είναι 1000. Επίσης, για να υπάρχουν και κάποιοι που κοροϊδεύουν τον κόσμο πχ. med...j... σίγουρα η αγορά ακολουθάει και μια ανεξάρτητη διαδρομή από το φόρουμ. Δυστυχώς που λέει και ο δόκτωρ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι σφάλει όποιος θεωρεί ότι το φόρουμ δεν καθορίζει έστω και ένα μικρό κομμάτι της πίτας. Νομίζω ότι αυτή 'κόντρα' έχει πλέον κουράσει και δεν έχει και νόημα. Δηλαδή, γιατρέ θα δω εγώ ή οποιοσδήποτε ένα σούπερ περιστατικό και θα γράψει από κάτω κάποιος είναι χάλια και δεν έχω κρίση να καταλάβω αλλά θα δεχτώ απλά τα λόγια του hair influncer του φόρουμ. Μην θεωρείτε όπως άλλοι που εδω μέσα βαυκαλίζονται ολημερίς και ολονυχτίς ότι είμαστε τόσο άσχετοι όλοι (και αν είμαστε δεν σημαίνει ότι είμαστε και χωρίς κριτική σκέψη έστω)!
Του τα έχω πει του @vlafo πολλάκις στο παρελθόν, το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια δεν έχει και νόημα. Έχουμε αποδεχτεί ο ένας τον αλλό με τα ελαττώματα Του . Επίσης, είπα ότι το φόρουμ όπως και αν έχει καθορίζει ένα κομμάτι της πίτας! Πηγή αλήθειας...συμφωνώ... μακάρι βασικά να είναι ή να γίνει... Τέλος η κριτική σκέψη δεν είναι θέμα διαβάσματος του φόρουμ αλλά γενικότερης αντίληψης.. άλλωστε και γω νέο μέλος είμαι...Η γνώση απαιτεί διάβασμα η γνώμη τουναντίον...βλέπουμε φωτογραφίες, βλέπουμε ανεξάρτητες παρουσιάσεις, διαβάζουμε και πέντε πράγματα για το καπρίτσιο μας...δηλαδή για να αποφανθούμε αν κάτι μας αρέσει ή όχι θα πρέπει να έχουμε ένσημα στο φόρουμ ή να έχουμε βγάλει ιατρική....? Ελπίζω να σε κάλυψα...Και 1000 να είναι , η σφαίρα επιρροή τους , ανάγεται σε ενα πολύ υψηλό χρηματικό αντίτιμο, για να μην καρπωθεί το μεγαλυτερό του μέρος κάποιος.
Επίσης δεν είναι ωραίο να φωτογραφίζεις μέλος. Οτι θες πες το στα ίσα, καλύτερη απο την πλάγια οδό η ευθεία, άλλωστε αναταράξεις δημιουργείς.
Το ίδιο ισχύει όταν φωτογραφίζεται έμμεσα κ ο γιατρός και αυτό δεν μου αρέσει.
Το μέλη πρέπει να απελευθερωθούν κ να γράφουν αυτό που είναι και όχι αυτό που νομίζουν οτι βλέπουν ή θα ήθελαν να βλέπουν.
Το φόρουμ οφείλει να είναι πηγή αλήθειας, γιατί μπορεί εσύ + 1000 μέλη να διαθέτουν την κριτική σκέψη (μετά απο διάβασμα) αλλά το νέο μέλος είναι "τυφλό"
Για να έχεις γνώμη προφανώς πρέπει να έχεις μια ιδέα για τι πράγμα αξιολογείς, αλλιώς η τοποθετησή σου στερείται ουσίας.Του τα έχω πει του @vlafo πολλάκις στο παρελθόν, το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια δεν έχει και νόημα. Έχουμε αποδεχτεί ο ένας τον αλλό με τα ελαττώματα Του . Επίσης, είπα ότι το φόρουμ όπως και αν έχει καθορίζει ένα κομμάτι της πίτας! Πηγή αλήθειας...συμφωνώ... μακάρι βασικά να είναι ή να γίνει... Τέλος η κριτική σκέψη δεν είναι θέμα διαβάσματος του φόρουμ αλλά γενικότερης αντίληψης.. άλλωστε και γω νέο μέλος είμαι...Η γνώση απαιτεί διάβασμα η γνώμη τουναντίον...βλέπουμε φωτογραφίες, βλέπουμε ανεξάρτητες παρουσιάσεις, διαβάζουμε και πέντε πράγματα για το καπρίτσιο μας...δηλαδή για να αποφανθούμε αν κάτι μας αρέσει ή όχι θα πρέπει να έχουμε ένσημα στο φόρουμ ή να έχουμε βγάλει ιατρική....? Ελπίζω να σε κάλυψα...
Ναι αλλά βλέπω μου επαναλαμβάνεσαι πάλι και με ανέφερες εμμέσως,ενώ θα έπρεπε να το κόψεις,και την άλλη φορά στο είχα πει.Του τα έχω πει του @vlafo πολλάκις στο παρελθόν, το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια δεν έχει και νόημα. Έχουμε αποδεχτεί ο ένας τον αλλό με τα ελαττώματα Του
οι 3-4 haters στην κερκιδα
μοναδικό σκοπό να υποβιβασουν την αξία μου
μεχρι εκει καταλαβαινουν
Το ελατηριο τους ειναι κοινο: μισαλλοδοξια και ζηλοφθονια,
Το πραγματικο ΠΟΙΟΝ του το δειχνει οταν ειναι ΑΝΩΝΥΜΟΣ, κρυμμενος πίσω από ενα μονιτορακι, μεσα σε ενα μικροχλο.
Σε αυτο το πλαισιο, ΚΑΡΑ-χουλιγκαν ειναι καποιοι.
Εδω μεσα καποιοι απέναντι σε ΕΜΕΝΑ, που ειμαι και ο μονος που προσφερει γνωση και υλικο, φερονται θρασυδειλα και χυδαια.
να μην ανεχτω από κανεναν συμπεριφορες αγενεις και μνησικακιες μεταμφιεσμενες σε δηθεν πιο ευγενη ένστικτα για να κρυψουν τα οποια συμπλέγματα (τα βλεπουμε περιτρανα σε αντιμεβολιαστες πλεον, τα ιδια ειναι!).
Διότι με αυτη την τραμπουκικη συμεριφορ καποιων που το εχουν δει τσιφλικι τους εδω μεσα, δεν θα πατησει κανεις άλλος.
Και δεν πρόκειται να υποκυψω σε χυδαιες συμπεριφορες
να βοηθησω να γινει το φορουμ ένα πιο στοργικο και φιλικό μερος