Όταν η κλινική έχει 300-350 χειρουργεία το χρόνο και σου παρουσιάζει τελειωμένα 10-20 που επιλέγει τα οποία μάλιστα δεν είναι και από αυτά που μένεις με το στόμα ανοιχτό τι να σκεφτούμε για τα υπόλοιπα αποτελέσματα; Για αυτό ο tol ζητάει live αποτελέσματα.
Διαφωνώ κάθετα ότι η κριτική γίνεται επειδή επειδή χρεώνει πολλά. Δέχεται κριτική γιατί δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ αποτέλεσμα state of the art. Δεν θα πω παγκόσμιου επιπέδου (όπως θα έπρεπε αναλογιζόμενοι τη τιμή που χρεώνει), ούτε HDC, ούτε καν καλό της Advance Hair Clinics, μη πω ότι και από τη DHI έχουμε δει καλύτερα. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται ότι χρεώνει πολλά αλλά και ότι έχει αλαζονική συμπεριφορά.
Δεν έχει κανείς προσωπικά με το γιατρό, δεν το ξέρουμε και από χτες. Όλοι παραδέχονται ότι κερδίζει η κοινότητα με τη παρουσία του αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί.
Δεν ειστε καθολου αντικειμενικός και φοβαμαι το γνωριζετε
-Τα αποτελεσματα που εχω ανεβασει ειναι διαφορετικα ακριβως για να μην ποσταρονται συνεχεια σταδιο 3, 28-30 χρονων που ειναι τα πιο ευκολα και "εντυπωσιακα" και φυσικα τα πιο συχνα. Επιλεγω περιστατικα βασει ποικιλότητας για να ενημερωνετε το φορουμ
- Ειναι γελοιο να περιμενει κανεις πως για να με παραδεχτουν καποιοι θα πρπει να σας βαλω και στην κλινική μεσα να κανετε κρτιτικη επιτροπη τυπου GNTM. ηδη αφιερωνω εγω πλεον χρόνο για να σας δωσω υλικο για κουβεντα και γνωση. Συγνωμη αλλα το να λετε οτι ποσταρω το 1/10 και αντι να το εκτιματε, να το παρουσιαζετε σαν να
λειπουν τα 9/10 και ..."ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ" ειναι πολυ στεναχωρο και αχαριστο.
- το 100% των περιστατικών που εχω παρουσιασει ειναι
μια συνεδρια,
χωρις φιναστεριδη
με συγκρατημένο αριθμό grafts
μετριο παχος τριχας
με μετριο λογο
Ο λογος ειναι οτι ο σκοπός μου εδω μεσα δεν ειναι να εντυπωσιασω.
Ειναι αντιδεοντολογικο να παρουσιαζει κανεις περιστατικα με εντυπωσιακούς λογους και παχος τριχας ενω το 95% του πληθυσμού δεν τα εχει.
Και
οχι, δεν ειμαι η ....αρκουδα σας να μου βαρατε ντεφι και να απαιτείτε: "βαλε το ταδε περιστατικό να μας αποδειξεις οτι αξιζεις, αλλιως δεν αξιζεις."
Λιγο ευγενεια δεν βλαπτει.
Ποσταρω αυτα που κρινω εγω ως ιατρός ότι ειναι χρησιμα και αντικατοπτριστικα του μεσου κοινού με ΑΓΑ.
Η κριτική έχουν καταλάβει ολοι πλεον γιατι γινεται.
Τωρα οι συγκρισεις που κανετε, οκ, δικαιωμα σας.
Επίσης αυτα περι αλαζονικης συμπεριφορας ειναι χυδαιότητες.
Απλα όταν καποιοι εισπρατουν απαντησεις που προκάλεσε η αγενεια τους, γινεσαι αλαζών, διότι ως ιατρός θα πρεπει να υπομενεις τις προσβολες και την χυδαιοτητα καποιων, που ειναι μεταμφιεσμενη ως "σκεπτικισμός, σωστα;