omega 3 ενα πολυ απλο dht inhibitor

giannis25

Member
ενα πολυ απλο αντι-dht ειναι το omega 3 οχι σε μεγαλες ποσοτητες περίπου 750 mg τη μέρα κάθε μέρα εφ όρου ζωής αν το σταματήσετε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα και επιπλέον πιστεύω με ένα antifungal shampoo δεν εμπιστεύομαι πολύ το fungoral πιστεύω με ενα shampoo με zinc pyrithione 1% όχι πιο κάτω πιστεύω ότι δε θα φυτρώσουν νέες τρίχες αλλά είμαι σίγουρος ότι όσοι θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση δεν θα προχωρήσει η τριχόπτωση περισσότερο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Το/τα ωμεγα 3 δεν ειναι dht blocker, ειναι φυσικο αντιφλεγμονωδες

giannis25

Member
Chs είπε:
Όπως είπε ο φίλος Soralteno, και είναι pgd2 blocker.

Η πρώτη ύλη για τη βιοσύνθεση των ανδρογόνων είναι η χοληστερόλη, η οποία προέρχεται είτε από πρόσληψη της κυκλοφορούσας στο πλάσμα χαμηλής πυκνότητας χοληστερόλης (LDL) από τα κύτταρα Leydig,ή από υδρόλυση εστέρων της χοληστερόλης, που είναι αποθηκευμένοι στα σταγονίδια λιπιδίων, ή από de novo σύνθεσή της από το οξικό οξύ στο λείο ενδοπλασματικό δίκτυο του κυττάρου. Η χοληστερόλη από το κυτταρό-πλασμα μεταφέρεται στην έσω μεμβράνη του μιτοχονδρίου, με μηχανισμούς που δεν έχουν, πλήρως, διευκρινιστεί

παίρνοντας ωμεγα-3 σε μικρή ποσότητα πχ 750mg μειώνεται η LDL χολιστερόλη. τώρα για το σαμπουαν με zinc pyrithium το κείμενο είναι αυτό

The effects of minoxidil, 1% pyrithione zinc and a combination of both on hair density: a randomized controlled trial.
Berger RS, Fu JL, Smiles KA, Turner CB, Schnell BM, Werchowski KM, Lammers KM.
Source

Hill Top Research, Inc., East Brunswick, NJ, USA.
Abstract
BACKGROUND:

Recent studies of antidandruff shampoos or tonics containing antifungal or antibacterial agents produced effects suggestive of a potential hair growth benefit.
OBJECTIVES:

The purpose of this 6-month, 200-patient, randomized, investigator-blinded, parallel-group clinical study was to assess the hair growth benefits of a 1% pyrithione zinc shampoo. The efficacy of a 1% pyrithione zinc shampoo (used daily), was compared with that of a 5% minoxidil topical solution (applied twice daily), a placebo shampoo and a combination of the 1% pyrithione zinc shampoo and the 5% minoxidil topical solution.
METHODS:

Two hundred healthy men between the ages of 18 and 49 years (inclusive) exhibiting Hamilton-Norwood type III vertex or type IV baldness were enrolled. Total hair counts, the primary efficacy measure, were obtained using fibre-optic microscopy and a computer-assisted, manual hair count method. Secondary measures of efficacy included assessments of hair diameter, as well as patient and investigator global assessments of improvement in hair growth. These were based on photographs of the scalp using both midline and vertex views.
RESULTS:

Hair count results showed a significant (P < 0.05) net increase in total visible hair counts for the 1% pyrithione zinc shampoo, the 5% minoxidil topical solution, and the combination treatment groups relative to the placebo shampoo after 9 weeks of treatment. The relative increase in hair count for the 1% pyrithione zinc shampoo was slightly less than half that for the minoxidil topical solution and was essentially maintained throughout the 26-week treatment period. No advantage was seen in using both the 5% minoxidil topical solution and the 1% pyrithione zinc shampoo. A small increase in hair diameter was observed for the minoxidil-containing treatment groups at week 17. Assessments of global improvements by the patients and investigator generally showed the benefit of 5% minoxidil. The benefit of the 1% pyrithione zinc shampoo used alone tended (P < 0.1) to be apparent only to the investigator.
CONCLUSIONS:

Hair count results show a modest and sustained improvement in hair growth with daily use of a 1% pyrithione zinc shampoo over a 26-week treatment period.

απλά μακριά απο σαμπουάν του εμπορίου που έχουν zinc pyrithione 1% για παράδειγμα h**d and s******s.

TheSunWithin

New Member
Προσωπικα δεν θα επαιρνα για το υπολοιπο της ζωης μου omega 3 .
To fish oil ειναι λαδι που βγαινει απο ψαρι ,και το ψαρι ως ζωντανος οργανισμος καθημερινα
προσπαθει να αποβαλλει τις τοξινες που κουβαλα απο το περιβαλλον και αυτα που τρωει.

Ειναι κατι σαν να παιρνεις σε συμπληρωμα τα παλιολαδα απομειναρια των μηχανων που τα βαζουν σε σαπουνια.

Το πιο αστειο ειναι οσοι πιστευουν στο μουρουνελαιο που προερχεται απο το συκωτι του ψαριου κα το συκωτι ειναι το No1 οργανο απο οπου φιλτραρονται οι τοξινες και κουβαλα τις περισσοτερες ασθενειες του οργανισμου.

weznem

Well-Known Member

giannis25

Member
ψαξε σε φαρμακεια κυριως πρασινα φαρμακια να μην εχουν πολλα χημικα το DHS ZINC shampoo εχει καλες κριτικες αλλα ειναι για αγορα απο ιντερνετ

Παιδια εγω απο σαμπουαν με zinc χρησιμοποιω αυτο τα τελευταια 2 χρονια σχεδον καθημερινα και ειμαι παρα παρα πολυ ικανοποιημενος. Κραταει τη λαδιλα ειναι απαλο στην τριχα και μου σταματησε τη φαγουρα και την σμηγμ. δερματιδα (βεβαια επανερχεται σε περιοδους αγχους και πιεσης) αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω οτι εχει κανει πολυ καλο στο τριχωτο μου. Το νιζοραλ που δοκιμασε για λιγο καιρο με ξεσκησε παντως και το σταματησα (φαγουρα, ξηροδερμια και κακη ποιοτητα τριχας).

Περιεχει ZINC GLUCONATE. Οριστε:

http://www.ducray.com/en/hair-care/normal-and-delicate-hair/elution-shampoo

Prosim

Member
αρχισες παλι?

σε εδιωξαν απο το noiz κ ηρθες παλι εδω?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=199857.40

χαχαχαχα!! Συγγνώμη, παιδιά, αλλά με 'χει πιάσει νευρικό. Ο ίδιος είναι με άλλο ψευδώνυμο; Ούτε την αξιοπρέπεια να φύγει από ένα φόρουμ που, ουσιαστικά, είναι ανεπιθύμητος;

Στο θέμα μας. Δεν έχω καταλάβει ακόμα, ποιες είναι οι ουσίες που πρέπει να αποφεύγουμε σε σαμπουάν και γιατί;

Χρησιμοποιούσα της Apivita το αντρικό, κάπου 1μιση χρόνο, του κορρέ επίσης, οκ, συμπαθητικά ήτανε (αλλά και πανάκριβα). Εδώ και κάνα δεκαήμερο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το Syoss (με την καφείνη). Ωστόσο, αυτό που έχω καταλάβει, απ' τα δικό μου κεφάλι, είναι ότι όποτε αλλάζω σαμπουάν αναζωογονείται το κεφάλι... (Χρησιμοποιώ επίσης κάθε 4-5 μέρες το Daohair-s, το οποίο αρχικά μου έκανε τα μαλλιά χάλια, δείχναν λεπτά και ξηρά, με τον καιρό έκανε στροφή 180 μοιρών...)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα