Owly

Owly

New Member
Καλησπερα σε όλους. Είμαι αρκετά χρόνια μέλος του φόρουμ αλλά το είχα εγκαταλείψει εδώ και κάποιο καιρό. Τελευταία ψαχνομαι για μεταμόσχευση μαλλιών. Είμαι 28 χρόνων με τριχόπτωση από τα 17 περίπου. Εδώ και 4 χρόνια σε φιναστεριδη 1μγ x1 και μινοξιδιλη. Να αναφέρω ότι έχω προηγουμένως το 2018 κάνει μεταμόσχευση μαλλιών 2243 grafts με λόγο 2.31-2.35, χωρίς κάποια αλλαγή στην εικόνα των μαλλιών μου έκτοτε. Προσανατολίζομαι πιο πολύ προς fut λόγω της αδύναμης δότριας. Κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Συνημμένα

• IMG_20240624_223315.jpg
    IMG_20240624_223315.jpg
    173.1 KB · Προβολές: 37
  • IMG_20240624_223244.jpg
    IMG_20240624_223244.jpg
    130 KB · Προβολές: 38
  • IMG_20240624_223117_727.jpg
    IMG_20240624_223117_727.jpg
    108.7 KB · Προβολές: 39
  • IMG_20240624_223115_078.jpg
    IMG_20240624_223115_078.jpg
    101.9 KB · Προβολές: 39

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Εκ πρώτης όψεως η δότρια σου δεν δείχνει τόσο αδύναμη όσο λες.......Η πρώτη ΜΜ που είχες κάνει ήταν σε διάχυτη αραίωση?δλδ Α και Β ζώνη διάσπαρτα?Μπορεί πλέον να πέσαν τα μαλλιά που είχες μαμά για αυτό ρωτάω και να μείνανε τα μεταμοσχευμένα!

JimKan1

Well-Known Member
Ποιος σου εκανε μεταμοσχευση 22 χρονων;

Απ οτι βλεπω σου εβαλε Α και Β ζωνη αραια

Πρεπει να πας να δεις η δοτρια σου τι εχει διαθεσιμο απο μουσια και απο μαλλια αν θες να προχωρησεις σε μμ.

Ωστοσο το κεφαλι σου οπως το βλεπω τωρα με μαλλι μπροστα και κενο πισω και κοντοξυρισμενο μια χαρα ειναι.

Owly

New Member
Καλησπέρα φίλε μου!Εκ πρώτης όψεως η δότρια σου δεν δείχνει τόσο αδύναμη όσο λες.......Η πρώτη ΜΜ που είχες κάνει ήταν σε διάχυτη αραίωση?δλδ Α και Β ζώνη διάσπαρτα?Μπορεί πλέον να πέσαν τα μαλλιά που είχες μαμά για αυτό ρωτάω και να μείνανε τα μεταμοσχευμένα!
Καλησπέρα πάλι. Όχι δεν ήταν σε διάχυτη αραίωση. Η αραίωση ακολουθεί και ακολουθουσε το πρότυπο που φαίνεται. Στην ουσία τα περισσότερα μοσχεύματα μπήκαν στην Α ζώνη και μετά τοποθετήθηκαν κάποια με μειούμενη πυκνότητα στις πίσω, ουσιαστικά σε όλο το κεφάλι. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει κάποιο πλάνο για να είμαι αναλυτικότερος.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα πάλι. Όχι δεν ήταν σε διάχυτη αραίωση. Η αραίωση ακολουθεί και ακολουθουσε το πρότυπο που φαίνεται. Στην ουσία τα περισσότερα μοσχεύματα μπήκαν στην Α ζώνη και μετά τοποθετήθηκαν κάποια με μειούμενη πυκνότητα στις πίσω, ουσιαστικά σε όλο το κεφάλι. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει κάποιο πλάνο για να είμαι αναλυτικότερος.
Οπότε θες να πεις ότι ήσουν άδειος απο μαλλιά στις συγκεριμένες περιοχές?

Owly

New Member
Προσωπικά θα με ενδιέφερε περισσότερο να μάθω ποιοι δραστηριοποιούνται στην fut σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από την έρευνα μου στα νήματα δεν ήταν εύκολο να βρω γιατί οι περισσότεροι κάνουν fue.

LoverBoy

Well-Known Member
Προσωπικά θα με ενδιέφερε περισσότερο να μάθω ποιοι δραστηριοποιούνται στην fut σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από την έρευνα μου στα νήματα δεν ήταν εύκολο να βρω γιατί οι περισσότεροι κάνουν fue.
Δεν είναι ολοι να ξέρεις ιδανικοί για ΜΜ με την μέθοδο FUT

Owly

New Member
Δεν είναι ολοι να ξέρεις ιδανικοί για ΜΜ με την μέθοδο FUT
Εννοείται ότι είμαι πολύ ανοιχτός να το συζητήσω θεωρώ όμωςοτι είναι η τεχνική που στην περίπτωση θα έδινα τα μέγιστα αποτελέσματα
Οπότε έπιασε ας πούμε η ΜΜ σου!Με Μια ακόμη Α Και Β ζώνη θα βελτιωθεί πολύ η εικόνα σου!
Η μεταμόσχευση ναι ήταν οκ. Από ότι θυμάμαι δεν είχα ιδιαίτερη τριχόπτωση μετά, δηλαδή όσα μοσχεύματα μου έβαλαν σχεδόν δεν έριξαν την τρίχα απλά συνέχισαν να μεγαλώνουν, πράγμα που έκανε εντύπωση και στους υπεύθυνους, οπότε η εικόνα δεν άλλαξε πολύ από αυτή αμέσως μετά το χειρουργείο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Εννοείται ότι είμαι πολύ ανοιχτός να το συζητήσω θεωρώ όμωςοτι είναι η τεχνική που στην περίπτωση θα έδινα τα μέγιστα αποτελέσματα

Η μεταμόσχευση ναι ήταν οκ. Από ότι θυμάμαι δεν είχα ιδιαίτερη τριχόπτωση μετά, δηλαδή όσα μοσχεύματα μου έβαλαν σχεδόν δεν έριξαν την τρίχα απλά συνέχισαν να μεγαλώνουν, πράγμα που έκανε εντύπωση και στους υπεύθυνους, οπότε η εικόνα δεν άλλαξε πολύ από αυτή αμέσως μετά το χειρουργείο.
Μπορείς αν θες να μας πεις που την έκανες?Πάντως στην θέση σου δεν θα έμπλεκα με τομές.....Θα προτιμούσα FUE

JimKan1

Well-Known Member
Ποια Ελλαδα ρε φιλε, στην Ευρωπη αξιοπιστη FUT μονο η Hattingen κανει.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τα μαλλιά γιατί δεν τα μεγαλώνεις? Βλέπω να έχουν ικανοποιητική πυκνότητα για μακριά εκτός αν δεν βλέπω καλά. Έχεις φωτό με μεγάλα ?

Μπλουζα