Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:ε τι αλλο,τα γνωστα... ανοιγει τα καναλια καλιου οπως η μινοξιδιλη και διαζοξιδη και δινει regrowth :violin: :guitarist :brut: :22m:
για τριχοπτωση δεν ξερω...icesensei είπε:good... thnx θα το τσεκαρω. καπα για τοκοτριενολες τι γνώμη έχεις... εβαλά και συμπλήρωμα όπως είδες που ήταν σε μελέτη είδα λέει βοηθάει σε καθαρισμό συκωτιού, μειωση κακης χοληστερίνης, μείωση ρίσκου διαβήτη...μείωση πλάκας σε καρωτίδα (carotid artery). Τελικά όμως για τριχόπτωση τι πιστεύεις???
ειναι,το οτι εχει η μινοξιδιλη το FDA δεν σημαινει οτι ειναι το αποτελεσματικοτερο growthicesensei είπε:pinacidil αποτελεσματικότερο απο diazoxide 8)
icesensei είπε:σου δινω pdf τσεκ, επισης όλα αυτα τελικα γινονται minoxidil sulphate τελικά..,
ειμαι πολύ γρήγορο ψαχτήρι δεν φαντάζεσαι καπα...δεν ασχολούμαι πάνω απο λεπτά και βρίσκω τα πάντα όλα...βέβαια αυτό δεν το κάνω σχεδό ποτέ για τριχόπτωση... το φορουμ έχει παραπάνω από όσα χρειάζομαι να ξέρω.
Επίσης δες εκτος από ότι έγραψα ότι είναι ανώτερο από diazoxide την πιο ισχυρή μορφή του p-1075
αμην :angel:kapamarou είπε:τα ραστα θα ρθουν δεν ειναι στο χερι τους :
σε πολλους και απο τις πρωτες 14 μερες ειναι αισθητη η επανεκφυση,τα Κ φαρμακα δινουν αμεσα αποτελεσματαkos1987 είπε:sorry για το fft: καπα, να ρωτησω κατι?Τα καναλοΚ φαρμακα οπως η μινοξ μπορουν να δωσουν απο μονα τους αισθητο regrowth στις 39 μερες?Απο την εμπειρια σ ρωταω με πολλους χρηστες...
kapamarou είπε:σε πολλους και απο τις πρωτες 14 μερες ειναι αισθητη η επανεκφυση,τα Κ φαρμακα δινουν αμεσα αποτελεσματα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εναν με ΑΑ ναι και σε 3 μηνες,αν ειναι διαχυτη αλωπεκια ειναι ζορικα τα πραγματαkos1987 είπε:Ευχαριστωωω!!! και κατι αλλο μπορει να σε παει απο nw4 διαχυτο σε nw2 σε 8 μηνες?
οχι παντα,καποιοι εχουν πολυ καλη ανταποκριση στα growth και περνανε ολες τις κλιμακες nw σε συντομο διαστημαsomari είπε:Νw2 σε Nw4 μέσα σε 8 μήνες νομίζω θες... μπαρούτι!
kapamarou είπε:εναν με ΑΑ ναι και σε 3 μηνες,αν ειναι διαχυτη αλωπεκια ειναι ζορικα τα πραγματα
απο αναφορες δικες σας,η διαχυτη ειναι ζορικη,ο συναδελφος nomoreloss και sovagg δοκιμασαν σχεδον τα πανταmikipitri είπε:Γιατί λες ότι είναι δύσκολα σε περίπτωση διάχυτης αλωπεκίας? αυτό το καταλαβαίνω στην περίπτωσή μου, αλλά που το στηρίζεις?
ας προστεθώ και εγω στο club των συναδέλφων με διάχυτη αλωπεκία που έχουν δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑkapamarou είπε:απο αναφορες δικες σας,η διαχυτη ειναι ζορικη,ο συναδελφος nomoreloss και sovagg δοκιμασαν σχεδον τα παντα
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,453.0.html
ειναι τα "καθαροαιμα" growth,ειναι και η μινοξιδιλη σε αυταkkathi είπε:Θα μπορούσατε βρε παιδιά να μου πείτε πια είναι τα κάναλοκ φάρμακα;