John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ωραια προβολη μια χαρα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άρα αυτό που λέμε με τόση ευκολία...βάλε τώρα 30 και πας σε ενα χρονο να βάλεις αλλά 25/cm2 να γίνεις μαλλιας...απλά το λέμε και το φανταζόμαστε...δε το έχουμε δει ακόμα!!! Αερατε δε ξέρω, επειδή το έχεις αναφέρει αρκετές φορές και για τη hairline του Δήμητρη και για βελτίωση πυκνότητας Βαλάντη νομίζω...το εχεις δει σε κάποιον να έχει πετύχει αυτό? Δε ξέρω εμένα μου φαίνεται αρκετά επισφαλές...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
γινεται..κοιτα την μμ του τροφεα..εκανε πυκνωση στην πυκνωση....πρεπει να εριξε σχεδον μια μεση δοτριαΠιρος καλη επιτυχια να εχεις φιλε...
Παιδιά το έχω ξαναρωτησει, δεν έλαβα ξεκάθαρη απάντηση...μπορεί ο γιατρός εύκολα μετά από ένα χρόνο να βάλει μοσχεύματα ανάμεσα στα μεταμοσχευμενα της πρώτης μμ χωρίς να προκαλέσει ζημιά...??? Δλδ αν είναι έτσι τότε ποιος ο λόγος να πας σε ένα πολύ μάστορα γιατρό που πάει απευθείας για 55-60gts/cm2? Για να μη περιμένεις 1 χρονακι? Ούτως ή άλλως αν θες 4500-5000gts θα πας σε 2 μμ...γτ να πας να τα σκασεις δλδ στο lorenzo για να πιάσεις 50-55, όπως έκανε ο cvial, και να μη πάμε όλοι στην dhi ή στο Β και να κάνουμε όλο το κεφάλι (όχι πρώτα εμπρός κ μετά πίσω) με 30gts/cm2 και να πάμε πάλι σε ένα χρόνο να βάλουμε ενδιάμεσα αλλά τόσα με το 1/3 του ποσού? Είμαστε βέβαιοι πως αυτή ή πύκνωση μεταξύ των μμ μαλλιων- που έχουν και ποικίλη φορα- πετυχαίνει 100%? Πολύ ευκολακι το ακούω κ δε ξέρω κατά ποσό είναι...
γινεται..κοιτα την μμ του τροφεα..εκανε πυκνωση στην πυκνωση....πρεπει να εριξε σχεδον μια μεση δοτρια
μπροστα στη hairline-κροταφους...εκει να δεις τη παει να πει πυκνοτητα...
οπως κοιτα και την μμ του ρομποτ που και αυτος εκανε μια μεγαλη πυκνωση αναμεσα σε μμ μαλια
απολυτη επιτυχημενη με εξαιρετικη πυκνοτητα...ο κινδυνος μεγαλωνει οταν πας να πυκνωσεις μαμα μαλια περιοχων χτυπημενες απο αα...εκει θες φινα αλλιως ρισκαρεις...αντιθετα σε περιοχες με μονο μμ μαλια εαν προσεξει ο γιατρος και δε χτυπησει διπλανους θυλακες δεν κινδυνευεις(σοκλος)
,εννοειται
δε μιλάω για σοκ
λος...αναφέρομαι
αποκλειστικά σε τραυματισμό
υπαρχόντων θυλάκων που
μάλιστα δεν έχουν ακριβώς αλλα σχεδον την ιδια κατεύθυνση εφόσον έχουν τοποθετηθεί από ανθρώπινο
χέρι, συνεπώς αυξάνεται έτσι ο κίνδυνος τραυματισμου...θα δω τα νήματα που προανεφερες, ελπίζω να υπάρχουν στις παρουσιάσεις μμ...