Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εκανα screen shot την φωτογραφια , μεγενθυνα και δεν ειδα χαμενα graft, αντε να μην εχουν μετρηθει 50 graft στην χειροτερη.Απο τη στιγμη που υπαρχουν οι φωτογραφιες στα νηματα μπορει ο καθενας να μετρησει . Αν καποιος αλλος βγαλει νουμερα κοντα στα δικα μου τοτε υπαρχει μια αποκληση . Αν αλλοι βγαλουν νουμερα κοντα σε αυτα που επρεπε να ηταν τοτε εγω εκανα λαθη και στις 3 περιπτωσεις.
Κουμπαρε στην πραγματικη ζωη φοραω γυαλια παντως .
Kαλησπέρα φίλε, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν βάζεις καθημερινά προιόντα πύκνωσης, πχ τοπικ η μανε, η εχεις μια πυκνωση σωστη ωστε να μην χρειαζεται να επεμβεις με τετοια προιοντα?Παίδες μετά από πολύμηνη αποχή λόγω προσωπικών προβλημάτων (που ευτυχώς λύθηκαν) επανέρχομαι μιας και βλέπω ζωηρή κίνηση στο νήμα μου. Να πω λοιπόν ότι δεν μέτρησα ένα, ένα τα τριχοθυλάκια που βγήκαν και μπήκαν ωστόσο, δεν έχω λόγω να μην πιστέψω την DHI μιας και δεν πληρωνόνταν με το μόσχευμα αλλά με τη συνεδρία. Σε κάθε περίπτωση τα τριχοθυλάκια ταξινομήθηκαν και μετρήθηκαν από τις βοηθούς νοσηλεύτριες κάτι που φαίνεται στην 1η σελίδα του νήματός μου. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω δηλώσει, είμαι ευχαριστημένος και περιμένω να μπω για τη δεύτερη ώστε και να πυκνώσω λίγο μπροστά αλλά και να καλύψω το πίσω τμήμα το οποίο ολοένα και ανοίγει. Παραθέτω κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες σχεδόν 3 χρόνια μετά την 1η μεταμόσχευση.
Μία χαρά αποτέλεσμαΠαίδες μετά από πολύμηνη αποχή λόγω προσωπικών προβλημάτων (που ευτυχώς λύθηκαν) επανέρχομαι μιας και βλέπω ζωηρή κίνηση στο νήμα μου. Να πω λοιπόν ότι δεν μέτρησα ένα, ένα τα τριχοθυλάκια που βγήκαν και μπήκαν ωστόσο, δεν έχω λόγω να μην πιστέψω την DHI μιας και δεν πληρωνόνταν με το μόσχευμα αλλά με τη συνεδρία. Σε κάθε περίπτωση τα τριχοθυλάκια ταξινομήθηκαν και μετρήθηκαν από τις βοηθούς νοσηλεύτριες κάτι που φαίνεται στην 1η σελίδα του νήματός μου. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω δηλώσει, είμαι ευχαριστημένος και περιμένω να μπω για τη δεύτερη ώστε και να πυκνώσω λίγο μπροστά αλλά και να καλύψω το πίσω τμήμα το οποίο ολοένα και ανοίγει. Παραθέτω κάποιες συγκριτικές φωτογραφίες σχεδόν 3 χρόνια μετά την 1η μεταμόσχευση.
Kαλησπέρα φίλε, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν βάζεις καθημερινά προιόντα πύκνωσης, πχ τοπικ η μανε, η εχεις μια πυκνωση σωστη ωστε να μην χρειαζεται να επεμβεις με τετοια προιοντα?