Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024

piros75

Well-Known Member
Παίδες, είμαι λίγο κοτόπουλο οπότε θα ανοίξω ναι μεν το νήμα μου όπως υποσχέθηκα, αλλά με λίγα λόγια. Θα επανέλθω όταν ανακάμψω. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  • 2 μέρες
  • 3,482 μοσχεύματα
  • 2,6 λόγος!!
Και εξαιτίας αυτού τους έπεισα να πάμε και λίγο πιο πίσω από εκεί που αρχικά είχαν σχεδιάσει. Τους είπα λοιπόν ότι δεν με ενοχλεί πίσω να είναι και λίγο πιο αραιά και συμφωνήσαμε ότι, μιας και η δότριά μου το επιτρέπει, θα επανέλθουμε να πυκνώσουμε και να κλείσουμε και το μπιφτεκάκι που αφήσαμε πίσω.

Κατά τα άλλα, η διαδικασία κύλησε ομαλά. Ξύρισμα, λούσιμο, ετοιμασία, χαπακάκια, ενεσούλες αναισθητικές, τηλεόραση, ύπνος σε κάποια σημεία της διαδικασίας και στα διαλλείματα φαγητάκι ελαφρύ. Οι αίθουσες της κλινικής εξαιρετικές, οι άνθρωποι ευγενικότατοι και φιλικοί και το όνομα του Γιατρού Τουμπάν Φουρκάν και ήταν στην κλινική της Seneca στην Σκωτία.

Παρακάτω δύο φωτογραφίες, η μία από το αμάξι φεύγοντας.

Στει τιουντ για τη συνέχεια με περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες…

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    247.6 KB · Προβολές: 171
  • 3.jpg
    3.jpg
    241.5 KB · Προβολές: 169

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Εδώ το νήμα που εξηγεί τα τί και τα πως της 2ης μεταμόσχευσης: https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Έφτασε-ξανά-η-ώρα-μου…-Μπαίνω-δυναμικά-για-τη-2η.14912/ Συνοποτικά αναφέρω ότι μου είχαν μείνει στο κεφάλι σχεδόν μόνο οι μεταμοσχευμένες τρίχες από την πρώτη μου μεταμόσχευση. Αναρτώ μια συγκριτική φωτο ακριβώς πριν από τη 2η μμ (την έχω τραβήξει στο σαλόνι της Seneca και πως έφυγα τελικά.
1.jpg

Sansiro

Member
Καλή επιτυχία. Μέχρι που ειχε αρχικά σχεδιάσει η κλινική να σου βάλει μοσχεύματα και ποσο παραπάνω από αυτό τους έπεισες να πάτε προς τα πίσω;

Corona

Active Member
Καλή φυτωση φιλε. Πολυ μεγάλη έκταση καλύψατε..θα χρειαστείς και πύκνωση μετά οπως γνωρίζεις καθώς και να κλεισεις το μπιφτέκι...πες μας και το κοστος που πλήρωσες τελικά για την επέμβαση σου....

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2024-10-27-21-23-03-462_com.android.chrome.jpg

Καλή φυτωση φιλε. Πολυ μεγάλη έκταση καλύψατε..θα χρειαστείς και πύκνωση μετά οπως γνωρίζεις καθώς και να κλεισεις το μπιφτέκι...πες μας και το κοστος που πλήρωσες τελικά για την επέμβαση σου....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Καλή επιτυχία. Μέχρι που ειχε αρχικά σχεδιάσει η κλινική να σου βάλει μοσχεύματα και ποσο παραπάνω από αυτό τους έπεισες να πάτε προς τα πίσω;
Χοντρικά μέχρι τη μαύρη γραμμή και τελικά πήγαμε μέχρι την κόκκινη
μπροστά σεν2.jpg

piros75

Well-Known Member
Καλή φύτρωση. Ο γιατρός έκανε ολα τα στάδια της επέμβασης ;
Ναι, οι δύο νοσοκόμες ξεχώριζαν τα μοσχεύματα ανά περιεχόμενο αριθμό τριχών και στη συνέχεια φόρτωναν τα μοσχεύματα και τα έδιναν στον γιατρό ανάλογα με το τί τους ζητούσε, πχ. μπροστά τους έλεγε μόνο για μονότριχα μοσχεύματα πιο πίσω δύτριχα κ.ο.κ.

piros75

Well-Known Member
και μερικές σημερινές πριν το πρώτο λούσιμο και αμέσως μετά (στην προτελευταία φώτο φαίνονται τα κακάδια που έμειναν στην πετσέτα...

Συνημμένα

• δότρια.jpg
    δότρια.jpg
    236.5 KB · Προβολές: 55
  • μετά το λούσιμο.jpg
    μετά το λούσιμο.jpg
    212.4 KB · Προβολές: 53
  • πετσέτα κακαδάκια.jpg
    πετσέτα κακαδάκια.jpg
    215.8 KB · Προβολές: 51
  • πριν το λούσιμο.jpg
    πριν το λούσιμο.jpg
    239.2 KB · Προβολές: 52
Τελευταία επεξεργασία:

Hercules80

Active Member
Ναι, οι δύο νοσοκόμες ξεχώριζαν τα μοσχεύματα ανά περιεχόμενο αριθμό τριχών και στη συνέχεια φόρτωναν τα μοσχεύματα και τα έδιναν στον γιατρό ανάλογα με το τί τους ζητούσε, πχ. μπροστά τους έλεγε μόνο για μονότριχα μοσχεύματα πιο πίσω δύτριχα κ.ο.κ.
Κατάλαβα φιλε...ειναι καλό πάντως που ολη την επέμβαση την κανει ο γιατρός και δεν βασίζεσαι τοσο στους techs.

Μπλουζα