propecia η revivogen?

daidalus

Member
καλημερα, ειμαι 29 χρονων με τριχοπτωση απο τα 20 μου και δυστυχως δεν ειχα δοκιμασει καμμια θεραπεια. τωρα εχω φτασει σε επιπεδο norwood 2 με ταχεια επιδεινωση τους τελευταιους μηνες.Σκεφτομαι να ξεκινησω θεραπεια με minoxidil με fungoral kai δεν ξερω τι να επιλεξω σαν dht blocker ειμαι μεταξυ propecia kai revivogen. δεν γνωριζω ποιο εχει καλυτερα αποτελεσματα αν και ξερω πως το propecia εχει αρκετες παρενεργειες αλλα απο την αλλη θεωρω πως το να εφαρμοζεις και μινοξ και revivo einai λιγο μπελας στην εφαρμογη και αρκετα χρονοβορο. θα ηθελα την γνωμη σας οπως επισης αν εκτος απο αυτα που ανεφερα χρειαζετε να προσθεσω και κατι αλλο. σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

thimios72

Member
με το ρεβιβο δεν θα δεις τιποτα το σπουδαιο αλλα δεν ρισκαρεις με την υγεια σου, με το προπισια ρισκαρεις με την υγεια σου αλλα στα μαλλια πιθανοτατα θα δεις σπουδαια πραγματα. Εσυ αποφασιζεις!!

daidalus

Member
Επειδη εχω διαβασει εδω οτι εχουν παρομοια αποτελεσματα γι αυτο το εθιξα. μηπως με μειωση της δοσης στο 0,6-0,7 του propecia εξασφαλιζω και αποτελεσμα και μηδενικο ρισκο?

thimios72

Member
daidalus είπε:
Επειδη εχω διαβασει εδω οτι εχουν παρομοια αποτελεσματα γι αυτο το εθιξα. μηπως με μειωση της δοσης στο 0,6-0,7 του propecia εξασφαλιζω και αποτελεσμα και μηδενικο ρισκο?
καμια σχεση μεταξυ τους σε θεμα αποτελεσματος!! Αν δεν κανω λαθος απο καποιον εδω μεσα διαβασα οτι και με 0,5 σου δινει παρενεργειες!

Reve

Active Member
Καλησπέρα παιδιά. Κάπου είχε αναφέρει ο Άκης ότι και με 0.2 μπορείς να δεις αποτελέσματα παρόμοια με αυτά του 1. Και είχε κοινοποιήσει και ένα διάγραμμα , δε μπορώ να το βρω τώρα

gianniskritikos2

Active Member
με 0.2? ποσο θα πεφτε η δυτ? αν επεφτε παλι πολυ αναλογες παρενεργειες.. οι παρενεργειες ειναι επιδει πεφτει η δυτ αμα λοιπον παρεις και 0.1 και πεσει η δυτ οσο σε καποιον που περνει 1.0 τοτε την ιδια ζημεια περιπου και τα ιδια αποτελεσματα περιπου... το περιπου γιατι το καθε ατομο ειναι διαφορετικο αλλοι δεν νιωοθουν τιποτα απο παρενεργειες αλλοι γονατιζουν αλλοι αποτελεσματα τουμπανα αλλοι λιγα... αλλα το θεμα ειναι οτι οσο ρηξεις τοσο καλυτερο αποτελεσμα... αν λοιπον εχει αποτελεσμα και με 0.2 ριχνεις αρκετα αρα παλι ρισκο για παρενεργειες.

daidalus

Member
οποτε τι αγωγη μπορουμε να εχουμε για ικανοποιητικα αποτελεσματα χωρις σοβαρες παρενεργειες? βασικα το προβλημα μου ειναι εντονο στους κροταφους και στην hairline,πισω δεν εχω θεμα .

cristiano

Member
Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα μινοξιδίλη 5% το πρωί και ρεβιβογκεν το βράδυ. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει μείωση της τριχόπτωσης τουλάχιστον 50% (έχανα πάνω από 100 τρίχες την ημέρα το τελευταίο 3μηνο) αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στη μινοξ ή το ρεβιβογκεν...πάντως συνεχίζω και βλέπουμε...θέλει χρόνο και υπομονή (ένας μήνας δεν είναι τίποτα)...

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις χαλαρά στην αρχή με μινοξ και ρεβιβογκεν ή ντερκος νεοτζενικ και αν δεν δεις αποτέλεσμα πας στα πιο σκληρά (προπεκια, φινα κλπ)...

daidalus

Member
Σκεφτομουν ακριβως το αντιθετο ,δεν ξερω αν ειναι λαθος η προσεγγιση μου σκεφτομουν να ξεκινησω επιθετικα με fina και μινοξ για 6 μηνες ωστε να αξιολογισω τις παρενεργεις και το αποτελεσμα και μετα η να αφαιρεσω την φινα και να προθεσω revivo η να συνεχισω 1 χρονο με φινα και μετα να την αντικαταστησω.

thimios72

Member
daidalus είπε:
Σκεφτομουν ακριβως το αντιθετο ,δεν ξερω αν ειναι λαθος η προσεγγιση μου σκεφτομουν να ξεκινησω επιθετικα με fina και μινοξ για 6 μηνες ωστε να αξιολογισω τις παρενεργεις και το αποτελεσμα και μετα η να αφαιρεσω την φινα και να προθεσω revivo η να συνεχισω 1 χρονο με φινα και μετα να την αντικαταστησω.
φινα και μινοξ ειναι οτι δυνατοτερο υπαρχει στο προβλημα της α/α αλλα εκτος απο το ρισκο που παιρνεις στο θεμα των παρενεργειων να ξερεις οτι οταν τα σταματησεις θα χασεις οτι καλο σου εδωσαν. Μηπως θα ηταν καλυτερα να κοιταγες πρωτα τα καινουργια ντερκρος και cg210 και σε κανα 5-6 μηνες εαν δεν κανουν τιποτα να πας στη κλασικη δυαδα μινοξ-φινα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
με 0.2? ποσο θα πεφτε η δυτ? αν επεφτε παλι πολυ αναλογες παρενεργειες.. οι παρενεργειες ειναι επιδει πεφτει η δυτ αμα λοιπον παρεις και 0.1 και πεσει η δυτ οσο σε καποιον που περνει 1.0 τοτε την ιδια ζημεια περιπου και τα ιδια αποτελεσματα περιπου... το περιπου γιατι το καθε ατομο ειναι διαφορετικο αλλοι δεν νιωοθουν τιποτα απο παρενεργειες αλλοι γονατιζουν αλλοι αποτελεσματα τουμπανα αλλοι λιγα... αλλα το θεμα ειναι οτι οσο ρηξεις τοσο καλυτερο αποτελεσμα... αν λοιπον εχει αποτελεσμα και με 0.2 ριχνεις αρκετα αρα παλι ρισκο για παρενεργειες.

Γιάννη δεν γνωρίζω πόσο ρίχνει την DHT το 0,2. Είχε αναφέρει ο Άκης όπως προείπα και παρέθεσε ένα διάγραμμα. Δυστυχώς δεν το κράτησα.. Δεν είχε την ίδια απόδοση με το 1 mg αλλά αρκετά κοντινά. Στο θέμα παρενέργειες έχεις απόλυτο δίκαιο. Δυστυχώς όλα είναι σχετικά και διαφορετικά για τον καθένα. Θέλει ψάξιμο το θέμα φίνα.

Μπλουζα