Regain και Revivogen

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

zeovani

Member
Γεια σας παιδιά,

Χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες regaine λοσιόν 5% σε μία ανάμειξη με larivere tonic+betnovate scalp.
Σε 4 δερματολόγους που έχω πάει εδώ και 8 χρόνια που έχω ανακαλύψει ότι έχω αλωπεκία δεν μου έχουν προτείνει να χρησιμοποιήσω DHT-BLOCKER...
Θα έπρεπε χωρίς τη συμβουλή κάποιου ειδικού να μπω σε αυτή τη διαδικασία?
Να προσθέσω στη θεραπεία μου και revivogen π.χ.????
Εχει παρενέργειες, γιατί με το regain είτε με ανάμιξη ή χωρίς έχω ψιλοπονοκεφάλους και χιλοκοκκινίλες στο κεφάλι...

Ευχαριστώ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: Regain και Revivogen

φιλε zeovani ρωτας κατι που εχει απαντηθει μονο γυρω στις 3000 φορες εδω μεσα...ειπαμε λοιπον πως μονη η minoxidil(regaine) δεν αρκει!χρειαζεσαι απαραιτητα και ενα καλο dht blocker!αυτο μπορει να ειναι ειτε τοπικα ειτε φιναστεριδη απο το στομα...εσυ επιλεγεις!
οσο για τις κοκκινιλες αυτες δεν νομιζω να ειναι απο το regaine...ισως ειναι απο τα αλλα που βαζεις μεσα σε αυτο...τωρα αν ρωτησεις τοπικα ποιο dht blocker ειναι καλο...ακομη κι εμεις το ψαχνουμε!

Υ.Γ LARIVIERE LOTION λεγεται...και για μενα πεταμενα λεφτα.

zeovani

Member

dim74 είπε:
φιλε zeovani ρωτας κατι που εχει απαντηθει μονο γυρω στις 3000 φορες εδω μεσα...ειπαμε λοιπον πως μονη η minoxidil(regaine) δεν αρκει!χρειαζεσαι απαραιτητα και ενα καλο dht blocker!αυτο μπορει να ειναι ειτε τοπικα ειτε φιναστεριδη απο το στομα...εσυ επιλεγεις!
οσο για τις κοκκινιλες αυτες δεν νομιζω να ειναι απο το regaine...ισως ειναι απο τα αλλα που βαζεις μεσα σε αυτο...τωρα αν ρωτησεις τοπικα ποιο dht blocker ειναι καλο...ακομη κι εμεις το ψαχνουμε!

Υ.Γ LARIVIERE LOTION λεγεται...και για μενα πεταμενα λεφτα.

Οκ, το ψάχνετε αλλά το χρησιμοποιείται... Και ερωτώ ξανά... Τι συμφέρον έχει ένας δερματολόγος να μην μου προτείνει το revivogen ή κάποιο άλλο DHT BLOCKER...
Οσοι κάνουν θεραπείες τις κάνουν μετά από προτάσεις δερματολόγων ή βρίσκουν πληροφορίες μέσω internet...Ρωτάω καλοπροαίρετα παιδιά γιατί εδώ και 8 χρόνια όπως προείπα δεν έχω δει φως... Αρα λοιπόν τώρα που έχω ξανα-ματα-ξεκινήσει θεραπεία μόνο με regain + κάτι αναμίξεις, χρειάζεται να πω στη γιατρό μου "Ξέρετε, θέλω να βάλω μέσα στη θεραπεία μου και αυτό το BLOCKER? Εφόσον αυτή δεν μου το έχει προτείνει? Δεν ήταν τελικά πεταμένα λεφτά ο δερματολόγος και ο εκάστοτε που σου προτείνουν μία θεραπεία χωρίς αποτέλεσμα εφόσον το συμπέρασμα έχει βγει από εδώ ότι θεραπεία χωρίς blocker δεν γίνεται?

Οσον αφορά τη χρήση του blocker εγώ π.χ. μπορώ να χρησιμοποιώ fungoral 3 φορές την εβδομάδα, frezyderm άλλες 3, πρωί-βράδυ regain και το απόγευμα blocker?

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας...

kapa

Μέλος του προσωπικού

[/quote]

Οκ, το ψάχνετε αλλά το χρησιμοποιείται... Και ερωτώ ξανά... Τι συμφέρον έχει ένας δερματολόγος να μην μου προτείνει το revivogen ή κάποιο άλλο DHT BLOCKER...
Οσοι κάνουν θεραπείες τις κάνουν μετά από προτάσεις δερματολόγων ή βρίσκουν πληροφορίες μέσω internet...Ρωτάω καλοπροαίρετα παιδιά γιατί εδώ και 8 χρόνια όπως προείπα δεν έχω δει φως... Αρα λοιπόν τώρα που έχω ξανα-ματα-ξεκινήσει θεραπεία μόνο με regain + κάτι αναμίξεις, χρειάζεται να πω στη γιατρό μου "Ξέρετε, θέλω να βάλω μέσα στη θεραπεία μου και αυτό το BLOCKER? Εφόσον αυτή δεν μου το έχει προτείνει? Δεν ήταν τελικά πεταμένα λεφτά ο δερματολόγος και ο εκάστοτε που σου προτείνουν μία θεραπεία χωρίς αποτέλεσμα εφόσον το συμπέρασμα έχει βγει από εδώ ότι θεραπεία χωρίς blocker δεν γίνεται?

Οσον αφορά τη χρήση του blocker εγώ π.χ. μπορώ να χρησιμοποιώ fungoral 3 φορές την εβδομάδα, frezyderm άλλες 3, πρωί-βράδυ regain και το απόγευμα blocker?

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας...
[/quote]
ο δερματολογος εχει οικονομικο συμφερον,με δωρα απο ετειρειες στο πρωτο ερωτημα και δεν το λεω στο φλου.η μινοξιδιλη απο μονη της δεν θα κρατησει για πολυ καιρο τα μαλια,γιατι δεν καταπολεμαει την αιτια του προβληματος

JERY

New Member

ειχα παει πιο μικρος σε δερματολογο, γιατι εχανα πολλες τριχες.
Μου ειχε δωσει regaine και μου ειχε πει οτι κανονικα δινουν και χαπια αλλα δεν μου τα συστησε επειδη ημουν μικρος ακομα.
Τελικα εφταιγαν οι εξετασεις που εδινα εκεινη τη περιοδο(πανελληνιες), τωρα μετα απο 5 χρονια εχω πραγματικη αραιωση,εχει παρουσιαστει εδω και ενα χρονο.

Φιλος πηγε σε καλο δερματολογο και του εδωσε θεραπεια του forum, regaine procedia και καποια σαμπουαν.Τονισε οτι το regaine ειναι βοιθητικο και χωρις χαπια δεν γινεται δουλεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα