Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η απαντηση της replicel να σου πω την αληθεια οπως τη φανταζομουνα...xaris12 είπε:Στο fcb παντως,κάποιος έχει βάλει 2 λινκ,που ρωτάει τον Hofmann(το 2007)ποτε πιστεύει οτι θα βρεθεί η θεραπεία,και αυτός του απαντάει σε πάνω απο δέκα χρόνια,και ακόμα πιστεύει πως δεν θα υπάρχει επανεκφυση σε τελείως φαλακρα σημεία.....τώρα γιατι λένε αλλα,δεν ξέρω...μάλλον για να προσέλκυσουν επενδυτές.ψιλοάπογοητευτικα πρωι πρωι....οπως και να έχει,λογικά στα μέσα Απρίλη θα ξέρουμε,οποτε υπομονή..
xDante είπε:πάντως η ερώτηση του Κος δεν έχει απαντηθεί ακόμη και προκάλεσε αρκετά σχόλια ... γειά σου ρε κος substance hunder & explorer ;D
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βασικά πρέπει να ένα εργάζεται πιο ενεργά με την histogen,έχω δει 2-3 φορές το όνομα του.πρεπει να συνεργάζεται περιφέρειακα.μ´αρεσει γιατι πηγές δια τις πλάγια οδού...the Greek way...kos1987 είπε:Αν ελεγαν κατι τετοιο απο τη replicel θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Ο Hoffman μαλλον τους εχει πουλησει ειδικο software που μετρανε την αποδοση του HSC, οποτε μπορει να ξερει τπτα περισσοτερο.Αν το ελεγε αυτο, τοτε σιγουρα θα ηταν,ομως δεν το λεει.
Πωπω με πηρανε χαμπαρι... :legalxaris12 είπε:Βασικά πρέπει να ένα εργάζεται πιο ενεργά με την histogen,έχω δει 2-3 φορές το όνομα του.πρεπει να συνεργάζεται περιφέρειακα.μ´αρεσει γιατι πηγές δια τις πλάγια οδού...the Greek way...
Προς το παρον η Histogen ειναι η μοναδικη που εχει δειξει αποτελεσματα, ενω η ομαδα του Cotsarelis τπτα...fft:Παντως Κώστα θα ψάξω να ξαναβρω ένα έγγραφο απο την ομάδα του κοτσαρελη που ισχυρίζονται οτι η histogen με το wnt7a δεν θα καταφέρει τίποτα.
Αλλο πραγμα κουβεντιαζουμε τωρα.Αυτο δεν εχει σχεση με την αντοχη στη dht της μεθοδου της histogen...icesensei είπε:
Οντως ο φοβος των παρενεργειων ειναι μεγαλος.Το καλο ειναι οτι υπαρχει κινητικοτητα μεγαλη κ φανταστειτε μετα απο λιγα χρονια αφου λυθει το προβλημα οι φαλακροι αντρες να εχουν πιο μεγαλη περαση. 8) 8) 8) 8) 8)somari είπε:Όσο υψηλός και να είναι ο ανταγωνισμός, όταν ακούγονται 15χίλιαρα δε μου λέει κάτι, όπως είπε κάποιος σωστά, με 15χιλιάρικα κάνεις ΣΗΜΕΡΑ τρομερή body fue και δε παίρνει χαμπάρι και κανείς τπτ (και δεν ζεις με το φόβο, ότι έχεις γίνει πείραμα σε κάτι νέο και παίζει να σου προκαλέσει μακροχρόνιες παρενέργειες)
απ'ότι ξέρω έχουνε πει για τέλος απριλίου εδώ και καιρό..δε νομίζω οτι έχουν πει κάποια ακριβή ημερομηνία μέχρι τώρα...ΜΙΚΕΣ είπε:Ποτε θα εχουμε επισημα αποτελεσματα απο τις δοκιμες της replicel?Γνωριζει καποιος ακριβη ημερομηνια?