Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Tol , το αν ειναι ασφαλη ή οχι μπορει να εξακριβωθει με μια εξεταση για παρουσια ή οχι miniaturization hair με 50 / 100x lenses.
Αυτο δεν ειναι τοσο το θεμα.....
Απορω που δεν μιλας για τις οπες....
Μοιαζουν σαν να εγιναν με τρυπάνι στα ματια μου, δλδ απορω...
Εχω ξαναμιλησει για τα μεγαλου μεγεθους εργαλεία που χρησιμοποιεί η κλινικη κ στην εξαγωγη κ στην εισαγωγη αλλα καποιοι περιμενουν να δουν πυκνοτητες 50g+ με 19g gauges...anyway
Δες απο κατω μια φωτο με οπες δικες μ απο asmed με 0.7μμ punch (εξαγωγη περιμετρικα της ουλης μου - που εγινε κ smp)
Προβολή συνημμένου 43295
Δες απο κατω οπες του ασθενη εδω...(1μμ σιγουρα εικαζω)
Προβολή συνημμένου 43296
Τραγικη η κατασταση στα ματια μ,
Το επιπεδο στην 1η ειναι σαν να βλεπεις ματς bayern vs city
Και στην 2η δοξα δραμας vs αετος κρυονεριου.
Το χειροτερο ολων ομως ειναι αλλο,
Στην φωτο απο κατω
Προβολή συνημμένου 43297
Περαν των μεγαλων οπών που με προβληματιζουν για sockloss ,
Εχει γινει εξαγωγη στον κυκλο που δειχνω ακριβως επανω απ την παλια ουλη,
Σε ενα σημειο που ανοιγει περισσοτερο απ ολα η ουλη επειδη εκει τεντωνει πολυ το δερμα κ ειναι πιο φαρδια, κ πάρθηκαν πολυτιμα θυλακια που προσδιδαν καλυψη εκει στην ουλη.
Μια ουλη που δεν εχει καν γινει με trichophytic closure.
Μπορει να ειναι 15- 20ετιας.
Απουσία trichophytic closure , σε μια ηδη φαρδιά ουλη αφαιρεθηκαν κι αλλα θυλακια από πάνω της που παρειχαν την οποια καλυψη, με μεγάλο punch που υποπτευει επιπλεον sockloss ανυπομονώ να δω τι μηκος μαλλιου θα πρεπει να αφηνει ο ασθενης για να την καλυψει στο μελλον......
Αλλος ενα jacksmith γεννιεται απ την κλινική....
Χμμ καλό είναι να μας απαντήσει ο γιατρός.Νομιζω λέει σε ένα βίντεο του ότι δεν υπάρχει λίγο μέτριο η πολύ retro.Η έχεις η δεν έχεις κάτι τέτοιο νομίζωΕμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που στο συγκεκριμένο νήμα γίνεται αναφορά στο πως αντιμετωπίζεται η Retrograde Alopecia χειρουργικά, την στιγμή που σε ασθενή του ο γιατρός του είπε ότι δεν είδε να πάσχει από Retrograde Alopecia, συγκεκριμένα στον Jacksmith, ενώ στην πραγματικότητα πάσχει από Retrograde o Jacksmith κάτι το οποίο τόνισε τόσο o CVIAL από φωτογραφίες όσο και ο Dr Bisanga όταν πήγε να τον δει από κοντά.
Εννοείται αυτό. Ή πάσχεις ή δεν πάσχεις από Retro. Προφανώς όταν λες σε εναν ασθενή σου οτι δεν πάσχει, ενώ στη πραγματικότητα πάσχει, είναι λάθος διάγνωση.Χμμ καλό είναι να μας απαντήσει ο γιατρός.Νομιζω λέει σε ένα βίντεο του ότι δεν υπάρχει λίγο μέτριο η πολύ retro.Η έχεις η δεν έχεις κάτι τέτοιο νομίζω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι σαφώς.Εννοείται αυτό. Ή πάσχεις ή δεν πάσχεις από Retro. Προφανώς όταν λες σε εναν ασθενή σου οτι δεν πάσχει, ενώ στη πραγματικότητα πάσχει, είναι λάθος διάγνωση.
Εννοείται αυτό. Ή πάσχεις ή δεν πάσχεις από Retro. Προφανώς όταν λες σε εναν ασθενή σου οτι δεν πάσχει, ενώ στη πραγματικότητα πάσχει, είναι λάθος διάγνωση.