karaflas_1
New Member
Το revivogen ειναι dht blocker επηρεαζει με λιγα λογια τα αδρογονα δηλαδη εχεις μειωση ερωτικης επιθυμιας σε περιπτωση που εχεις χαμηλα ανδρογονα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ikon είπε:To παρήγγειλα πριν κανα2 εβδομάδες από το HairlossTalk.com μαζί με tricomin (το οποίο είναι οκ) και ήρθε προχθές...
Βασικά δεν είναι τόσο κόκκινο όσο το παλιό, σαν να είναι πιο αραιωμένο ένα πράγμα...
Η συσκευασία είναι ίδια, απλά έχουν φτιάξει λίγο καλύτερα το κουτί, το καπάκι κλείνει με μαγνητάκι, είναι από καλύτερο χαρτί κ.α....
Τα μπουκαλάκια ήταν σφραγισμένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο...
Μήπως άλλαξαν την σύνθεση για να μην κάνει τις εκνευριστικές κόκκινες στάμπες και την κρούστα στο scalp? Λογικό μου φαίνεται...
και τι καθόμαστε ??? 8)magic810 είπε:Hair Loss Pictures of Hair Loss Success
Revivogen understands that you want to see some evidence of our claims before you commit to a hair loss treatment, so we’ve gotten some of our customers to send in their before and after photos that show their hair loss improved after using Revivogen. If you are a Revivogen customer, send us your hair loss pictures today and get free Revivogen products. Ask us how!
απο το site του revivogen αυτο........
magic810 είπε:παντα με μαγνητακι ηταν η συσκευασια.......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε μου το ίδιο έχω παραγγείλει και εγώ από τις 9 Απριλίου και ακόμα να μου έρθει.Έχω μπει στο σαιτ του ταχυδρομείου που μου το στείλανε (united states postal service) και βλέπω ότι έχει φτάσει στην Ελλάδα από τις 14 Απριλίου.Με τι σου ήρθε εσένα σπίτι;Με το ελληνικό ταχυδρομείο ή με καμία εταιρία κούριερ;ikon είπε:To παρήγγειλα πριν κανα2 εβδομάδες από το HairlossTalk.com μαζί με tricomin (το οποίο είναι οκ) και ήρθε προχθές...
Βασικά δεν είναι τόσο κόκκινο όσο το παλιό, σαν να είναι πιο αραιωμένο ένα πράγμα...
Η συσκευασία είναι ίδια, απλά έχουν φτιάξει λίγο καλύτερα το κουτί, το καπάκι κλείνει με μαγνητάκι, είναι από καλύτερο χαρτί κ.α....
Τα μπουκαλάκια ήταν σφραγισμένα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο...
Μήπως άλλαξαν την σύνθεση για να μην κάνει τις εκνευριστικές κόκκινες στάμπες και την κρούστα στο scalp? Λογικό μου φαίνεται...
gkok είπε:Φίλε μου το ίδιο έχω παραγγείλει και εγώ από τις 9 Απριλίου και ακόμα να μου έρθει.Έχω μπει στο σαιτ του ταχυδρομείου που μου το στείλανε (united states postal service) και βλέπω ότι έχει φτάσει στην Ελλάδα από τις 14 Απριλίου.Με τι σου ήρθε εσένα σπίτι;Με το ελληνικό ταχυδρομείο ή με καμία εταιρία κούριερ;
ikon είπε:[quote author=gkok link=topic=696.msg11570#msg11570 date=1240846673]Φίλε μου το ίδιο έχω παραγγείλει και εγώ από τις 9 Απριλίου και ακόμα να μου έρθει.Έχω μπει στο σαιτ του ταχυδρομείου που μου το στείλανε (united states postal service) και βλέπω ότι έχει φτάσει στην Ελλάδα από τις 14 Απριλίου.Με τι σου ήρθε εσένα σπίτι;Με το ελληνικό ταχυδρομείο ή με καμία εταιρία κούριερ;
εγώ έβαλα στην αρχή-όταν έκοψα το proscar-και έκανα παράλληλα double A,VAMPIRIA είπε:Εγω θα βαλω λιγο duta στο revivogen.
εχει βαλει κανεις αλλος?
ikon είπε:[quote author=magic810 link=topic=696.msg11564#msg11564 date=1240830107]
παντα με μαγνητακι ηταν η συσκευασια.......
Κι'εγώ θα βάλω μόλις μου έρθει και θα κόψω το proscar.VAMPIRIA είπε:Εγω θα βαλω λιγο duta στο revivogen.
εχει βαλει κανεις αλλος?