rogaine foam

iraklis19871

New Member
Καλησπερα σε όλους.

Άρχησα εδώ και περίπου 1 μήνα να χρησιμοποιώ rogaine foam. Επειδή όμως η κατάσταση μου ειναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και βάζω το foam στο τριχωτό νιώθω ότι δεν φτάνει αρκετό στο δέρμα επάνω(σαν να απλώνετε στη τρίχα το περισσότερο) Η λύση που βρήκα ειναι να απλώνω μικρές μπαλίτσες από αφρό διάσπαρτα σε όλο το κεφαλι, προσέχοντας να μη περάσω βέβαια την δοσολογία που πρέπει και να τα απλώνω λιγο λιγο. Έχει κανείς αλλος να προτείνει άλλο καλύτερο τρόπο ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pat13

New Member
Φιλε Γιαννη και απο το γνωστο www.minoxidil-direct.co.uk μπορεις να παραγειλεις.Εχω παρει δυο φορες χωρις κανενα προβλημα.Την πρωτη μερα ηρθε 5 μερες μετα το shipping και την 2η 8 μερες μετα.

jimys

Member
εγω ειχα στην αρχη το ιδιο προβλημα και αποφασισα να κανω το εξης.. καταρχην θα βαζω αφρο μονο στις περιοχες που ειναι αδειες σχεδον η τελειως.. κροταφοι (ισως σε αλλους το μπιφτεκι κλπ ) το πρωι αυτο και το βραδυ γεματη δοση απο αφρο στις ιδιες περιοχες και υγρο στα υπολοιπα δυσβατα σημεια!

εγω ειμαι στον εναμιση μηνα και απο τοτε που ξεκινησα αφρο μεσα σε μια βδομαδα εχω γεμισει στους κροταφους μαυρα τριχαλακια το οποια αυξανονται και πληθυνονται..!

edyuser1

Active Member
ρε παιδια και μενα σημερα μου ηρθε το rogaine foam αλλα ειχε κατι αυτοκολλητα επανω τα ξεκολησα και ενταξει ειναι μια χαρα τα μπουκαλακια την δοσολογια φοβαμαι τωρα πως να το υπολογισω?

jimys

Member
edyuser1 είπε:
ρε παιδια και μενα σημερα μου ηρθε το rogaine foam αλλα ειχε κατι αυτοκολλητα επανω τα ξεκολησα και ενταξει ειναι μια χαρα τα μπουκαλακια την δοσολογια φοβαμαι τωρα πως να το υπολογισω?

και μενα με τα αυτοκολλητα ήρθε , προφανως γιατι τα δηλωνουν aromatorherapy lotion.. δες βιντεακι στο youtube για τη δοσολογια,,

lalakis

Active Member
. ρε παιδιά το παραπανω sit πουλάει μινοξιδιλη σε αφρό η σε υγρή μορφή;

Αν είναι σε υγρη μορφη που μπορω να βρω σε αφρό;

edyuser1

Active Member
τα εχω δει ρε jimy αλλα μεχρι να το μαθω βλεπω να φευγει το ενα μπουκαλακι αερα πατερα.

lalakis είπε:
. ρε παιδιά το παραπανω sit πουλάει μινοξιδιλη σε αφρό η σε υγρή μορφή;

Αν είναι σε υγρη μορφη που μπορω να βρω σε αφρό;

φιλε σε αυτο το site πουλαει το rogaine foam(αφρος)και την μαρκα kirkland και σε υγρη μορφη και σε αφρο.παλια ειχε και το rogaine σε υγρο αλλα τωρα δεν πρεπει να το εχει.

Μπλουζα