Chs
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:Chs είπε:το ίδιο τραγούδι λέμε ρε συ, και εγώ τοπικά αναφέρομαι
αν θες να δοκιμασεις κατι ασφαλες με τα ιδια αποτελεσματα ειναι εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625.html?highlight=%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B6%25C%E2%80%8B%E2%80%8BE%BF%CE%BD%CE%B7
εδω μπορει να βρεθει χρυση τομη
Καλημέρα Kapa, ρε συ δεν θέλω να μπλέξω με υδροκορτιζόνες.. τουλάχιστον ακόμα.. στο μέλλον αν δεν υπάρξει κάτι καλύτερο ίσως ναι.. προς το παρόν που το θέμα δεν είναι μεγάλο το παλεύω με φινα και μινοξ.. εξάλλου είναι πολύ νωρις ακόμη να δω αποτελέσματα.. Πάντως θα συμφωνήσω με αυτό που είπες ότι είναι η χρυσή τομή και αποτελεσματική η υδροκορτιζόνη.. την δίνουνε και οι γιατροί. Αλλά πάνω από όλα δοκιμασμένη από σένα :22m:
crossfire είπε:1 χρονο neoral....το σταματησα γιατι μου αγριεψε το προσωπο.
Σκληρυναν τα γενια,παχυναν με αποτελεσμα να βγαινουν κατι καρφια απο το προσωπο και δεν μου αρεσε καθολου....ενοιωθα οτι με μεγαλοεδειχνε.
Απο αποτελεσματα....τα καλυτερα μετα τη φινα και σιγουρα καλυτερα απο τη μινοξ.....σε γεμιζει το κεφαλι(στο καλυπτει σαν να βαζεις toppik) με χνουδια......ειδικα σε μενα που ειχα διαχυτη αραιωση,σταματησε η γυαλαδα.....
το neoral με κατεβασε ενα norwood
Γεια σου Cross συμπαίκτη :8m:
Αναλυτικότατος.. αλλά μια απορία.. είπες γέμισες χνούδι.. όχι τρίχες κανονικές? Η μήπως λόγο το ότι είναι διάχυτη α/α είναι δύσκολη η πίστα? Από sides δεν ανέφερες κάτι, αρα δεν είχες θέμα ελπίζω.