Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το βουρτσακι το πήρα από εδώ... έκανε περίπου 35 μέρες να έρθειΦιλε βαλε φωτο απο το βουρτσακι με llld. Εγω λόγω έλλειψης του saw που παιρνω παράγγειλα το πιο οικονομικό που υπάρχει (απο αυτα που δουλεύουν) οριακα 20€ με τα μεταφορικά 90 καψουλες 1 καψουλα την μερα = 320mg
Εαν πας μια σελιδα πισω εχω ανεβασει ενα προιον στα 33 ευρο με μεταφορικα για δυο μηνες ριξε μια ματι@gerassis καλησπέρα. Εναλλακτικά υπάρχει και αυτό που νομίζω το έχει προτείνει και κάποιος παλαιότερα. Για την τιμή δεν με πειράζει. Αν είναι με 25 ευρώ το μήνα να γίνει δουλίτσα, χαλάλι. Να προτιμήσω αυτό καλύτερα??
Evdermia Palmogen 30 Softgels
Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσηςwww.vita4you.gr
Ναι αυτο ειναι@Νικος12 σε ευχαριστώ. Είναι το παρακάτω? Το βρήκα απο Ελλάδα με 20 ευρώ....Είναι το ιδιο?
Λογικά παίρνεις 2 χάπια την ημέρα για να λαμβάνεις την προβλεπόμενη δόση, σωστά?
Jarrow Formulas Saw Palmetto 160mg 120 softgels - e-vitamina.gr
Περιγραφή 160 mg τυποποιημένο εκχύλισμα Saul Palmetto ανά μαλακή γέλη Υποστηρίζει την υγεία του προστάτη Συμπλήρωμα διατροφής Το εκχύλισμα SabarSelect Saw Palmetto (Serenoa repens) είναι τυποποιημένο ώστε να περιέχει 85-95% ενεργά λιπαρά οξέα και στερόλες, συμπεριλαμβανομένης της βήτα...www.e-vitamina.gr
Φιλε βαλε φωτο απο το βουρτσακι με llld. Εγω λόγω έλλειψης του saw που παιρνω παράγγειλα το πιο οικονομικό που υπάρχει (απο αυτα που δουλεύουν) οριακα 20€ με τα μεταφορικά 90 καψουλες 1 καψουλα την μερα = 320mg
Αυτό είχα επιλέξει την κ τελευταία φορά που παρήγγειλα πριν δυο μήνες.Για την παραγγελία απο το iherb του
Now Foods, Saw Palmetto Extract, 320 mg, 90 Veggie Softgels (16,71 ΕΥΡΩ) επέλεξες την μέθοδο αποστολής U.S. Postal Service (3,68 ΕΥΡΩ);;
Ρωτάω επειδή είναι η πρώτη φορά που θα κάνω παραγγελία απο το iherb.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
US postal service 3.68€ αρκει να μη περάσεις το όριο του τελωνείου. Εχω παραλάβει ηδη 3 φορές έτσι. Κανει 15-20 μερες να έρθει και πας ΕΛΤΑ για παραλαβή.
Με 10 ευρώ το μήνα που βγαίνει αυτό , νομίζω είναι το φθηνότερο@Νικος12 σε ευχαριστώ. Είναι το παρακάτω? Το βρήκα απο Ελλάδα με 20 ευρώ....Είναι το ιδιο?
Λογικά παίρνεις 2 χάπια την ημέρα για να λαμβάνεις την προβλεπόμενη δόση, σωστά?
Jarrow Formulas Saw Palmetto 160mg 120 softgels - e-vitamina.gr
Περιγραφή 160 mg τυποποιημένο εκχύλισμα Saul Palmetto ανά μαλακή γέλη Υποστηρίζει την υγεία του προστάτη Συμπλήρωμα διατροφής Το εκχύλισμα SabarSelect Saw Palmetto (Serenoa repens) είναι τυποποιημένο ώστε να περιέχει 85-95% ενεργά λιπαρά οξέα και στερόλες, συμπεριλαμβανομένης της βήτα...www.e-vitamina.gr