Επίσης πείτε με τρελό, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχω βγάλει τρίχες στη hairline, κάποιες από τις οποίες είναι και αρκετά κάτω από τα μεταμοσχευμένα και τις ξυρίζω με ξυράφι για να καταλάβετε. Αυτό δεν υπήρχε πριν το saw και ας χρησιμοποιούσα ένα χρόνο μινοξ. Είναι πολλές περισσότερες από τη φωτό και πάνε μεχρι τα πλάγια..
Φιλε mic6, κατι τετοια αστηριχτα, αναποδεικτα, εκτος πραγματικοτητας γραφεις και τρελαινεται ο Xristoforaz!!!
Λαμβανεις μονο σοου παλμετο? Η και κατι αλλο?
Εχεις προβει σε μεταμοσχευση ποτε?
Τι εννοεις οτι κλεινουν κενα?
Φυτρωνει μαλλι σε κενα-καραφλα σημεια του κεφαλιου σου?
Πχ..στο κραουν η καπου αλλου εχεις επανεκφυση μαλλιων?
Δωσε πληροφοριες για την παλμεταρα, να παρουμε λιγο τα πανω μας!
Οσα αναφερεις στα τελευταια σου post ειναι εντελως αναξιοπιστα και εκτος πραγματικοτητας.
Φαινεται οτι η επιτυχημενη μεταμοσχευση σου σε εκανε να ξεχασεις την προγενεστερη εικονα του μαλλιου σου.
Για να σου τονωσω, λοιπον, τη μνημη σου, επισυναπτω (στο τελος του σχολιου μου) φωτογραφιες δικες σου (μετα τη μεταμοσχευση και πριν ξεκινησεις τη ληψη του saw palmeto). Νομιζω οτι και ενας τυφλος μπορει να διακρινει οτι οι τριχες που εσυ (αυθαιρετα) ισχυριζεσαι πως βγηκαν απο τη χρηση του palmeto, προϋπηρχαν. Η hairline που σου εκαναν στον Bεκρη (ορθως κατα την αποψη μου) ηταν δυο εκατοστα πανω απο τις μαμα τριχες που διεθετες διασπαρτες στο κεντρο της Α ζωνης.
Επομενως, ειναι αναληθη οσα γραφεις, οτι δηθεν το palmeto ευθυνεται για αυτες.
Επισης, το εχω γραψει και αλλες φορες...αυτος που πιστευει οτι δε χανει καμια τριχα καθημερινα, ζει σε αλλο πλανητη ή ανηκει σε καποιο αλλο ειδος και οχι το ανθρωπινο.
Εσυ και ο Kapa νομιζετε και προσπαθειτε να μας πεισετε οτι δε χανετε ουτε μια τριχα!!!
Ολοκληροι επιστημονες, επιστημονικες μελετες γραφουν οτι η ανθρωπινη τριχα εχει φασεις ζωης (αναγενη, τελογενη) και οτι ΟΛΕΣ οι τριχες μετα απο καποιο χρονικο διαστημα πεφτουν και εσεις επιμενετε.
Σας γραφουμε οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι φυσιολογικο να χανουν καθημερινα 50 τριχες και εσεις εξακολουθειτε να μην αποδεχεσθε τα πορισματα της επιστημης.
Ακομη και ο Ρουβας, ο Μπεζος και καθε μαλλιας (nw0) χανει κατα μεσο ορο 50 τριχες την ημερα, ενω εσυ και ο Kapa καμια!!! Αληθεια, ποιος νοημων ανθρωπος μπορει να πιστεψει αυτα που γραφετε;
Σου εχω γραψει επανειλημμενα οτι δεν μπορεις να καταμετρησεις και να αντιληφθεις ποσες τριχες χανεις καθημερινα και εσυ επιμενεις οτι δηθεν εχεις ενα προσωπικο σημειωματαριο και καταγραφεις καθε απωλεια τριχας...ειτε στο κρεβατι, ειτε στο δρομο, ειτε στη δουλεια, ειτε οπουδηποτε αλλου.
Ειλικρινα λυπαμαι για τον τονο των γραφομενων μου...αλλά δεν μπορω να ανεχθω να βιάζεται η λογικη η δικη μου και αλλων μελων του forum...δεν μπορω να ανεχθω να γραφονται αναποδεικτα στοιχεια που παρασυρουν απειρα μελη και καλλιεργουν φρουδες ελπιδες.
Διαβαζουν για δηθεν τριχες που φυτρωσαν, για δηθεν τριχες που δεν πεφτουν ποτε και ελπιζουν πως βρεθηκε το φαρμακο κατα της αλωπεκιας.
Θα σε παρακαλουσα, λοιπον, φιλε mic6, να προσπαθεις να αποφευγεις να γραφεις τετοιες αστηρικτες αποψεις...χαλιναγωγησε λιγο τον υπερμετρο ενθουσιασμο σου...μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου και τους αλλους για πραγματα που ολοφανερα ειναι εκτος πραγματικοτητας και αντιβαινουν της λογικης.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: