Καλησπέρα σε όλους.
ηθελα αρκετές μέρες να ανεβάσω φωτογραφίες αλλά δεν προλαβαίνω. Τώρα λόγω του μένουμε σπίτι αποφάσισα να ασχοληθώ.
ιστορικο:
Είχα αναφέρει κ σε άλλο thread ότι τον 02/2019 έκανα μεταμόσχευση στον Παπαγγελόπουλο σε ηλικία 26 χρόνων με την μέθοδο micro strip (ουσιαστικά 3 μικρές τομές)
Έβαλαν περίπου 2.700 τριχοθυλακια κυρίως από την μέση και μπροστά. Θεωρώ πως η φυτρωση έγινε μια χαρά αλλά στο διάστημα του ενός χρόνου έχασα πολλά από τα μαλλιά που ήδη είχα.
πρακτικα χρειάζομαι και δεύτερη μμ αλλά για κάποιο λόγο δεν ψηνομαι. Ξενέρωσα και με τα σημάδια.
Στο θέμα μας:
Ανεβάσω 3 φωτο από τις τομές πριν και μετά το scalp Micropigmentation
Το έκανα στην dhi
Ήταν 2 ραντεβού των 30 λεπτών και το κόστος 370.
Ανεβάζω φωτο από πριν, περίπου 10 μέρες μετά και σημερινές (1.5 μήνα μετά) που όμως έχω τελείως διαφορετικό κούρεμα. δεν έμεινα ικανοποιημένος. Η για ακόμη μια φορά είχα άλλες προσδοκίες και βγήκαν άλλα πράγματα στο τέλος
ΥΓ:
Μιας και γράφω καο για να μην ανοίξω άλλο θέμα: τι κούρεμα θα προτείνατε για την περίπτωση μου; και για το γύρω γύρω και για το πάνω.
να σημειωθεί ότι τα γύρω γύρω μετά από 2 εβδομάδες φουσκώνουν κ φαίνονται άσχημα
Βάζω κ μια φωτο πριν κ μετά την εμφύτευση. Έχω ξεκινήσει το τελευταίο μήνα πάλι μινοξιδιλη και βιταμίνες
ευχαριστω