Seneca - 2000 grafts - 29/1/2025

napstor

New Member
Καλησπέρα, σήμερα έκανα την μεταμόσχευση στην Seneca με τον γιατρό Γούναρη (2000 grafts = 4150 τρίχες). Οι περισσότερες μπήκαν στο μπροστινό μέρος της ζώνης Α. Είχα αρκετό πόνο μόλις έφυγε η αναισθησία και τώρα έχω ελαφρύ πρήξιμο στο μέτωπο. Ακολουθώ τις οδηγίες τους και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Αύριο θα πάω να μου βγάλουν τις γάζες από την δότρια και το σάββατο να με λούσουν παντού.

Παραθέτω φωτογραφίες μία μέρα πριν την εγχείρηση και την ημέρα της εγχείρησης. Ρωτήστε με οποιαδήποτε απορία έχετε.

Συνημμένα

• IMG_2321.jpg
    IMG_2321.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 306
  • IMG_2322.jpg
    IMG_2322.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 228
  • IMG_2323.jpg
    IMG_2323.jpg
    2 MB · Προβολές: 207
  • IMG_2349.jpg
    IMG_2349.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 237

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε μου. Υποθέτω δεν είσαι diffuse κ το πρόβλημα σου είναι μπροστά. Αν είναι έτσι αυτό είναι καλό. Μακάρι να πάνε όλα καλά κ να έχουμε καλά αποτελέσματα από όλες τις ελληνικές κλινικές !

montecristo

Well-Known Member
Καλη φυτρωση φιλε. Καθαρή δουλειά φαινεται..
Έχεις καμια πανοραμική από πάνω να φανει καλύτερα η αραίωση σου; ή αν μπορεις ζητα τις φωτογραφίες από την κλινική που σε έβγαλαν...

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή φύτρωση φίλε μου!Έχω κάνει στον ίδιο γιατρό.Προσοχή τώρα τις πρώτες μέρες στο άγγιγμα!Πόσο σου κόστισε?

napstor

New Member
Καλή επιτυχία φίλε μου. Υποθέτω δεν είσαι diffuse κ το πρόβλημα σου είναι μπροστά. Αν είναι έτσι αυτό είναι καλό. Μακάρι να πάνε όλα καλά κ να έχουμε καλά αποτελέσματα από όλες τις ελληνικές κλινικές !
Είχα αρκετα σημαντική αραίωση σε όλη την ζώνη Α, μου έβαλε μοσχεύματα ανάμεσα από τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και κατέβασε το hairline εκει που ήταν όταν ήμουν έφηβος. Ευτυχώς ξεκίνησα φιναστερίδη στα 24 και τα μαλλιά στη δότρια είναι υγιή. (έτσι είπε ο γιατρός)

napstor

New Member
Καλη φυτρωση φιλε. Καθαρή δουλειά φαινεται..
Έχεις καμια πανοραμική από πάνω να φανει καλύτερα η αραίωση σου; ή αν μπορεις ζητα τις φωτογραφίες από την κλινική που σε έβγαλαν...
Θα τις ανεβάσω όταν τις έχω. Γενικά ήταν αραιά σε όλη την ζώνη Α, φαινόταν το κρανίο αρκετά.

napstor

New Member
Καλή φύτρωση φίλε μου!Έχω κάνει στον ίδιο γιατρό.Προσοχή τώρα τις πρώτες μέρες στο άγγιγμα!Πόσο σου κόστισε?
Σε ευχαριστώ, έλαβα υπόψην πως έμεινες ικανοποιημένος όταν τον διάλεξα.
Δεν αγγίζω καθόλου την λήπτρια, απαγορεύεται δια ροπάλου.
Μου κόστισε 3200 κι έβαλα 2000 μοσχεύματα. Άρα 1,6 ευρω/graft.

LoverBoy

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ, έλαβα υπόψην πως έμεινες ικανοποιημένος όταν τον διάλεξα.
Δεν αγγίζω καθόλου την λήπτρια, απαγορεύεται δια ροπάλου.
Μου κόστισε 3200 κι έβαλα 2000 μοσχεύματα. Άρα 1,6 ευρω/graft.
Είναι καλός ναι!Σου εύχομαι τα καλύτερα και να δείς τον εαυτό σου όπως επιθυμείς!Πάρε και βιταμίνες μετά τις 20 μέρες θα βοηθήσουν!

montecristo

Well-Known Member
Θα τις ανεβάσω όταν τις έχω. Γενικά ήταν αραιά σε όλη την ζώνη Α, φαινόταν το κρανίο αρκετά.
Κατάλαβα...Απλά με το χέρι που βάζεις στις φωτογραφίες το κρύβεις κάπως και δεν φαινεται καθαρά το πρόβλημα σου, οπότε καλα θα ηταν να ανεβάσεις τις κλινικές οπως σου ειπα..

Πάντως Ο Dr Γ. Γουναρης που έκανες την επέμβαση ειναι καλός γιατρός και πιστεύω θα πας μια χαρα..αναμένουμε την εξέλιξη σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

napstor

New Member
Ανεβάζω και τις φωτογραφίες που μου έστειλαν από την κλινική, καθώς και μία πριν την εγχείρηση.

Συνημμένα

• 475151070_627688606300077_6500083778048754126_n.jpg
    475151070_627688606300077_6500083778048754126_n.jpg
    132.4 KB · Προβολές: 162
  • AFTER (1) (8).JPG
    AFTER (1) (8).JPG
    1.8 MB · Προβολές: 176
  • AFTER (2) (14).JPG
    AFTER (2) (14).JPG
    2.2 MB · Προβολές: 170
  • CONS 1 (1) (3).JPG
    CONS 1 (1) (3).JPG
    1.8 MB · Προβολές: 171
  • CONS 1 (2) (3).JPG
    CONS 1 (2) (3).JPG
    2 MB · Προβολές: 167
  • CONS 1 (3) (3).JPG
    CONS 1 (3) (3).JPG
    2 MB · Προβολές: 163
  • CONS 1 (4) (3).JPG
    CONS 1 (4) (3).JPG
    2 MB · Προβολές: 159
  • CONS 1 (5) (3).JPG
    CONS 1 (5) (3).JPG
    2.1 MB · Προβολές: 147
  • CONS 1 (6) (2).JPG
    CONS 1 (6) (2).JPG
    2.4 MB · Προβολές: 151
  • thumbnail_DESIGN (5).jpg
    thumbnail_DESIGN (5).jpg
    322 KB · Προβολές: 210

napstor

New Member
Καλησπέρα, 1 εβδομάδα μετά την μεταμόσχευση.
Η δότρια είναι ακόμα ερεθισμένη και κόκκινη. Η λήπτρια είναι ακόμα μουδιασμένη. Το πρήξιμο έφυγε εντελώς κι έχω αναρρώσει αρκετά.

Συνημμένα

• IMG_2371.jpg
    IMG_2371.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 153
  • IMG_2372 2.jpg
    IMG_2372 2.jpg
    594.2 KB · Προβολές: 189

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα, 1 εβδομάδα μετά την μεταμόσχευση.
Η δότρια είναι ακόμα ερεθισμένη και κόκκινη. Η λήπτρια είναι ακόμα μουδιασμένη. Το πρήξιμο έφυγε εντελώς κι έχω αναρρώσει αρκετά.
Να αφήνεις το σαμπουαν λιγη ώρα παραπάνω στο μαλλί να μαλακωνει τις εσχαρες για να καθαρισει σωστά μέχρι την 10η μέρα! Κατά τα άλλα όλα οκ!

akishellas3

Well-Known Member
καλησπερα ευχομαι να σου πανε ολα καλα, εκει που ειχες τριχες κ εβαλαν μαλλια ενδιαμεσα δεν φοβηθηκαν μηπως πειραξουν τις κοντινες τριχες ? τι σου ειπαν ? πιο εμπειροι υπαρχει αυτο το ενδεχομενο ?

napstor

New Member
καλησπερα ευχομαι να σου πανε ολα καλα, εκει που ειχες τριχες κ εβαλαν μαλλια ενδιαμεσα δεν φοβηθηκαν μηπως πειραξουν τις κοντινες τριχες ? τι σου ειπαν ? πιο εμπειροι υπαρχει αυτο το ενδεχομενο ?
Δεν έβαλαν πολλές τρίχες ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά για να μην υπάρξει σοκ και χαθούν υγιή μαλλιά.

napstor

New Member
Καλησπέρα, επισυνάπτω φωτογραφία 1 μήνα μετά την μεταμόσχευση. Υπάρχει ακόμα ερεθισμός και ξηροδερμία.
Οι περισσότερες μεταμοσχευμένες τρίχες έχουν πέσει, όπως ήταν αναμενόμενο.

Συνημμένα

• IMG_2513.jpg
    IMG_2513.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 79

Corona

Active Member
Καλησπέρα, επισυνάπτω φωτογραφία 1 μήνα μετά την μεταμόσχευση. Υπάρχει ακόμα ερεθισμός και ξηροδερμία.
Οι περισσότερες μεταμοσχευμένες τρίχες έχουν πέσει, όπως ήταν αναμενόμενο.
καλη επιτυχια φιλε..Από αυτη τη φωτογραφία φαινεται να έχεις μεγάλο πρόβλημα σε ολη τη λήπτρια...Παίρνεις κάποια αγωγή; πιστεύω καλό θα ηταν να πάρεις φιναστεριδη...

Μπλουζα