Shock Loss Μετά Από ΜΜ- Πόσο να το φοβάμαι;

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Μια απορία για όσους 'γεμίσατε' αραιωμένες περιοχές :

Είμαι 40, NW3.5-4, φίνα-μινοξ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε σκοπεύω στα γεράματα. Η καράφλα μου προχωρά αργά και σταθερά εδώ και πολλά χρόνια, δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω επιθετική.

Ήθελα να ρωτήσω, όπως βλέπω το κεφάλι μου, προφανώς το 'εύκολο' είναι να γεμίσουν τα λιμανάκια που είναι εντελώς καραφλά. Όταν όμως μπουν και μοσχεύματα στο forelock αλλά και στο μπιφτέκι που φέγγει μεγαλοπρεπώς μέσα από την αραιωσάρα του προκειμένου να έχω ένα ενιαία καλυπτικό αποτέλεσμα, υπάρχει κάποιος σοβαρός κίνδυνος ας πούμε να επηρεαστούν οι μαμίσιες τρίχες και να πέσουν οριστικά, ώστε να καταλήξω μόνο με τις φυτεμένες;

Αν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία, θα βοηθήσει πολύ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Ναι υπάρχει ο κίνδυνος από διάφορους παράγοντες.
Ρίσκο είναι γενικά, εκτός και αν πας σε πολύ έμπειρο χειρουργό που ως συνήθως είναι και πιο ακριβός .
Αλλά και πάλι θα σου προτείνουν Φιναστεριδη.

feanor

Active Member
Ναι υπάρχει ο κίνδυνος από διάφορους παράγοντες.
Ρίσκο είναι γενικά, εκτός και αν πας σε πολύ έμπειρο χειρουργό που ως συνήθως είναι και πιο ακριβός .
Αλλά και πάλι θα σου προτείνουν Φιναστεριδη.
η φινα ειναι ενα απλο συν τπτ παραπανω δεν ειναι πανακεια

ApofasismenosPsyxakias

Γι'αυτό θα ήθελα ιδανικά ν'ακούσω από κάποιον που έκανε αντίστοιχη ΜΜ (Να γεμίσει δηλαδή NW4 ενισχύοντας αδυνατισμένες περιοχές) σε ηλικία αντίστοιχη με τη δική μου χωρίς φίνα, να δω πώς πήγε. Είμαι σε ενδιαφέρουσα φάση για ΜΜ. Από τη μια δεν καίγομαι πολύ, από την άλλη ψήνομαι ΑΡΚΕΤΑ ώστε αν ένα καλό αποτέλεσμα είναι εφικτό χωρίς να μπλέξω τρελά και ν'ασχολούμαι όλη μέρα με δαύτο (είδα κι έπαθα να γλιτώσω από τις καραφλοφοβίες μου) θέλω να προχωρήσω. Σαν το λέηζερ για τα μάτια κάτι. Το κάνεις, το φροντίζεις μετεγχειρητικά και ξενοιάζεις.

feanor

Active Member
καλα μπορεις να ξεκινησεις απο τις γυμνες περιοχες πρωτα που δεν υπαρχει κινδυνος εκει

ApofasismenosPsyxakias

Τώρα δεν έχει πολύ νόημα να πάω ΜΟΝΟ για το V, τα δρακουλολιμανάκια, γιατί μετά θα φαίνεται παράταιρο, πχ αδυνατισμένο forelock με εμφανές κενό στη μέση και τριγύρω τούμπανο. Θέλω ιδανικά να ρίξω 2-3Κ μοσχεύματα και να βγάλω τη δεκαετία, μέχρι την επόμενη κρίση :D

Και το μπιφτέκι δηλαδή που φέγγει, έχει τρίχες μαμίσιες αρκετές, αλλά το 60% έχει φύγει.

Μπλουζα