Skin and Hair clinic, Dr Theocharis, 5/3/2024

got2000

Member
1404 grafts σε NW 3, 2.56/graft αν θυμάμαι σωστά. Δοτρια έχω μακρύ μαλλί οπότε δεν έχει νόημα να ανεβάσω, το punch πάντως δεν ήταν μικρό. Δε θα γράψω κάτι παραπάνω, τα έχω πει σε άλλο θρεντ. Απλά ζω για τη μέρα που θα το φτιάξω και μέχρι τότε κυκλοφορώ σαν το κουνάβι για να μη ξεφτιλίζομαι στη δουλειά, αν και ακόμα και για την επιδιόρθωση έχω τώρα πια χαμηλές προσδοκίες.

Συνημμένα

• IMG_20250320_191106.jpg
    IMG_20250320_191106.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 189
  • IMG_20250320_180643.jpg
    IMG_20250320_180643.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 157
  • IMG_20250304_132945.jpg
    IMG_20250304_132945.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 151
  • IMG_20250304_133045.jpg
    IMG_20250304_133045.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 149
  • IMG_20250304_132839.jpg
    IMG_20250304_132839.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 147
  • IMG_20250228_141456.jpg
    IMG_20250228_141456.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 154

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Σε έχει γεμίσει με πολυτριχα σε όλη την hairline. Θες κατέβασμα 0.3cm με μονοτριχα την hairline εφοσον το επιτρέπει η δοτρια σου και το πρόσωπο σου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το ύψος της hairline τώρα. Επισης θες ένα καλύτερο κλείσιμο στους κροτάφους για να είσαι μια χαρά. Η άλλη επιλογή είναι να πας για αφαίρεση πολλών μοσχευματων της hairline επανατοποθετηση πιο μέσα για πύκνωση και να βγουν κάποια νέα μονοτριχα. Γιατί είσαι απαισιόδοξος?

got2000

Member
Σε έχει γεμίσει με πολυτριχα σε όλη την hairline. Θες κατέβασμα 0.3cm με μονοτριχα την hairline εφοσον το επιτρέπει η δοτρια σου και το πρόσωπο σου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το ύψος της hairline τώρα. Επισης θες ένα καλύτερο κλείσιμο στους κροτάφους για να είσαι μια χαρά. Η άλλη επιλογή είναι να πας για αφαίρεση πολλών μοσχευματων της hairline επανατοποθετηση πιο μέσα για πύκνωση και να βγουν κάποια νέα μονοτριχα. Γιατί είσαι απαισιόδοξος?
Γιατί αν κατεβάσω το hairline κι άλλο φοβάμαι για το μέλλον, και επειδή ήδη έχει γίνει αρκετή ζημιά με φορές κλπ δεν πιστεύω θα με ικανοποιήσει ποτέ. Έχω αλλάξει και δύο καινούργιες χώρες σε ένα χρόνο (3 με Ελλάδα) και έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν ξέρω αν αντέχω να περάσω κι άλλη επέμβαση. Με έχει πάει απίστευτα πίσω σε όλους τους τομείς αυτή η μεταμόσχευση και έχω δει πολύ μαυρίλα.

Μπροστά δε θέλει κατέβασμα, αν θέλει κάτι είναι ανέβασμα. Στο πλάι με παίρνει για κατέβασμα αλλά χρειάζομαι και πυκνωση πίσω.ειδικα η μία μέρα πίσω από το hairline είναι άδεια και γενικά όλη η ΜΜ έχει halo effect.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί αν κατεβάσω το hairline κι άλλο φοβάμαι για το μέλλον, και επειδή ήδη έχει γίνει αρκετή ζημιά με φορές κλπ δεν πιστεύω θα με ικανοποιήσει ποτέ. Έχω αλλάξει και δύο καινούργιες χώρες σε ένα χρόνο (3 με Ελλάδα) και έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν ξέρω αν αντέχω να περάσω κι άλλη επέμβαση. Με έχει πάει απίστευτα πίσω σε όλους τους τομείς αυτή η μεταμόσχευση και έχω δει πολύ μαυρίλα.

Μπροστά δε θέλει κατέβασμα, αν θέλει κάτι είναι ανέβασμα. Στο πλάι με παίρνει για κατέβασμα αλλά χρειάζομαι και πυκνωση πίσω.ειδικα η μία μέρα πίσω από το hairline είναι άδεια και γενικά όλη η ΜΜ έχει halo effect.
Τα 3mm δεν είναι κατέβασμα, μιλάμε για 200-300g, μονοτριχα για να την κάνουν πιο φυσική. Έτσι και αλλιώς αυτά τα μονότριχα μπορούν να βρεθούν και με splitting οπότε δεν υπάρχει θέμα. Πιθανότατα κατά την επέμβαση να αφαιρεθούν επιλεκτικά και κάποια "προκεχωρημένα" πολύτριχα για να μην κατέβει πιο πολύ σε κάποια σημεία.

got2000

Member
Τα 3mm δεν είναι κατέβασμα, μιλάμε για 200-300g, μονοτριχα για να την κάνουν πιο φυσική. Έτσι και αλλιώς αυτά τα μονότριχα μπορούν να βρεθούν και με splitting οπότε δεν υπάρχει θέμα. Πιθανότατα κατά την επέμβαση να αφαιρεθούν επιλεκτικά και κάποια "προκεχωρημένα" πολύτριχα για να μην κατέβει πιο πολύ σε κάποια σημεία.
Τα πολύτριχα ειναι το πιο εύκολο να διορθωθούν (αν και όχι εύκολο). Το πρόβλημα είναι η γενική αισθητική της μεταμόσχευσης. Φορές σαν κεραίες και πολύ αραιό. Θέλει σοβαρή πύκνωση πίσω, όταν με βλέπω σε WC θέλω να κλάψω, πριν τη μεταμόσχευση ένιωθα μια ενόχληση αλλά όχι αυτό το πράγμα. Αυτό είναι τελείως artificial. Ειδικά στη δεξιά μεριά πίσω από το hairline είναι άδειο.

Συνημμένα

• Screenshot_2025-03-22-19-08-57-425_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-03-22-19-08-57-425_com.miui.gallery.jpg
    684.2 KB · Προβολές: 128

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απάντησα μόνο για τον σχολιασμό περί κατεβάσματος. Προφανώς θέλει γενικό retouch και blending με τα υπάρχοντα. Δεν είναι όμως τόσο δύσκολο όσο το φαντάζεσαι. Το μόνο ουσιασικό πρόβλημα είναι η λάθος φορά της τρίχας.

LoverBoy

Well-Known Member
Τα πολύτριχα ειναι το πιο εύκολο να διορθωθούν (αν και όχι εύκολο). Το πρόβλημα είναι η γενική αισθητική της μεταμόσχευσης. Φορές σαν κεραίες και πολύ αραιό. Θέλει σοβαρή πύκνωση πίσω, όταν με βλέπω σε WC θέλω να κλάψω, πριν τη μεταμόσχευση ένιωθα μια ενόχληση αλλά όχι αυτό το πράγμα. Αυτό είναι τελείως artificial. Ειδικά στη δεξιά μεριά πίσω από το hairline είναι άδειο.
Μην απελπίζεσαι αδερφέ!Όλα φτιάχνουν!Υπομονή θέλει αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα!Αυτό είναι κάτι όμως που μπορείς να το διορθώσεις!Με μια πύκνωση και μερικά μονότριχα μπροστά θα είσαι σούπερ!

got2000

Member
Απάντησα μόνο για τον σχολιασμό περί κατεβάσματος. Προφανώς θέλει γενικό retouch και blending με τα υπάρχοντα. Δεν είναι όμως τόσο δύσκολο όσο το φαντάζεσαι. Το μόνο ουσιασικό πρόβλημα είναι η λάθος φορά της τρίχας.
Μακάρι να έχεις δίκιο. Αλλά βλέποντας τα repairs ακόμα και αυτούς τοπ πάντα είναι λίγο πίσω από τα original τους.

Πάντως τρία consultations που έχω κάνει μήνες πριν (bisanga, feriduni, ball) όλοι θέλανε να το ανεβάσουν. Bisanga και Feriduni είχαν πολλά red flags βέβαια και δεν θα τους προτιμήσω.

Θα ψάχτω και με Hattingen. Το θέμα είναι ότι τις φοβάμαι τις πυκνώσεις γιατί φοβάμαι το μέλλον. Έχω ξεκινήσει τοπική φιναστεριδη/μινοξιδιλη σε χαμηλή δόση και προσπαθώ ξανά για από το στόμα μινοξιδιλη αλλά κάθε φορά μου κάνει τα ίδια και καταλήγω να την κόβω. Έχω υπόβαθρο άγχους και από το στόμα φίνες κλπ είναι πολύ risky και υπάρχει κίνδυνος να μου τα σκάσει περίεργα, ακόμα και για την τοπική μου πήρε καιρό να το πάρω απόφαση .

Flag17

Well-Known Member
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές στο φόρουμ όσοι έχετε άγχος τρελό με φάρμακα κλπ μην ξεκινάτε καν ότι προκύψει στην πορεία θα φαντάζεστε ότι το κάνει το φάρμακο επίσης θα έχετε τεράστια ψυχολογική πίεση.

got2000

Member
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές στο φόρουμ όσοι έχετε άγχος τρελό με φάρμακα κλπ μην ξεκινάτε καν ότι προκύψει στην πορεία θα φαντάζεστε ότι το κάνει το φάρμακο επίσης θα έχετε τεράστια ψυχολογική πίεση.
Δεν έχω τρελό άγχος με φάρμακα. Απλα το συγκεκριμένο είναι for life και λίγο ιδιαίτερο, αλλά τέλος πάντων μην ανοίξουμε αυτό το θέμα εδώ

Legend

Active Member
Οι αλλοι στη δουλειά ουτε καν θα ασχολούνται με τα μαλλιά σου και ουτε θα προσέξουν κάτι. Αυτό ειναι στο μυαλό σου και πανικοβάλλεσαι χωρις ουσιαστικό λογο. Εδώ αλλοι ειναι χωρις καθολου μαλλιά. Κάποιος που δεν ασχολείται με το φορουμ απλά θα δει οτι έχεις μαλλιά και οτι δεν εισαι καραφλός. Προχώρα τη ζωή σου και αν θες να το αλλάξεις για σένα προχώρα και κάντο σε ενα γιατρό, δεν ειναι κάτι δυσκολο και γινεται ανετα.

Επισης ο τιτλος ειναι λάθος...έχεις βάλει το 2025 οτι έγινε η επέμβαση....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

got2000

Member
Οι αλλοι στη δουλειά ουτε καν θα ασχολούνται με τα μαλλιά σου και ουτε θα προσέξουν κάτι. Αυτό ειναι στο μυαλό σου και πανικοβάλλεσαι χωρις ουσιαστικό λογο. Εδώ αλλοι ειναι χωρις καθολου μαλλιά. Κάποιος που δεν ασχολείται με το φορουμ απλά θα δει οτι έχεις μαλλιά και οτι δεν εισαι καραφλός. Προχώρα τη ζωή σου και αν θες να το αλλάξεις για σένα προχώρα και κάντο σε ενα γιατρό, δεν ειναι κάτι δυσκολο και γινεται ανετα.

Επισης ο τιτλος ειναι λάθος...έχεις βάλει το 2025 οτι έγινε η επέμβαση....
Κάποιοι το καταλαβαίνουν. Άλλοι απλά κάτι βλέπουν αλλά δεν καταλαβαίνουν τι.
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχε επισκεφτεί τη δουλειά μου τότε κάποιος και κάθησε εκεί καμία ώρα. Θυμάμαι να μου φαίνεται περίεργο το μαλλί του αλλά δνε καταλάβαινα τι συμβαίνει και δνε είχα επαφή με μεταμόσχευσεις τότε. Το μάτι μου ίσως να έπεσε λίγο παραπάνω όταν δεν κοιτούσε και θυμάμαι ότι το κατάλαβε και ένιωσε άβολα. Πριν λίγους μήνες έμαθα ότι ο συγκεκριμένος έκανε μεταμοσχεύση στον ίδιο γιατρό πριν από 20 χρόνια hehe

Legend

Active Member
Κάποιοι το καταλαβαίνουν. Άλλοι απλά κάτι βλέπουν αλλά δεν καταλαβαίνουν τι.
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια είχε επισκεφτεί τη δουλειά μου τότε κάποιος και κάθησε εκεί καμία ώρα. Θυμάμαι να μου φαίνεται περίεργο το μαλλί του αλλά δνε καταλάβαινα τι συμβαίνει και δνε είχα επαφή με μεταμόσχευσεις τότε. Το μάτι μου ίσως να έπεσε λίγο παραπάνω όταν δεν κοιτούσε και θυμάμαι ότι το κατάλαβε και ένιωσε άβολα. Πριν λίγους μήνες έμαθα ότι ο συγκεκριμένος έκανε μεταμοσχεύση στον ίδιο γιατρό πριν από 20 χρόνια :lol:
Μονο αν κάποιος ασχολείται με φορουμ μεταμοσχεύσεων θα αντιληφθεί κάτι και ασχολείται πολυ. Η πλειοψηφία στην εξω ζωή δεν καταλαβαινει κάτι και ουτε θα κάθονται να ασχολούνται με τις ριζες σου. Από μια νορμαλ απόσταση δεν φαινεται επίσης εκτος αν κανεις ζουμ. Οπως ειπα αν σε ενοχλεί απλά προχώρα να το διορθώσεις, δεν ειναι κάτι...κατα τα αλλα συνέχισε τη ζωη σου και μη τρελαίνεσαι με πράγματα που λυνονται.

got2000

Member
Ίσως αξίζει να κάνεις ένα consultation και με Bruno Pinto.
Είχα στείλει και δε δεχόταν consults πριν τους 12 μήνες. Εμφυτεύει σε σειρές απ ό,τι έχω δει όμως όπως και οι περισσότεροι ισπανο-πορτογάλοι και δεν ξέρω πόσο άνετος είμαι με αυτό. Ίσως όντως να το κάνω όμως από περιέργεια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είχα στείλει και δε δεχόταν consults πριν τους 12 μήνες. Εμφυτεύει σε σειρές απ ό,τι έχω δει όμως όπως και οι περισσότεροι ισπανο-πορτογάλοι και δεν ξέρω πόσο άνετος είμαι με αυτό. Ίσως όντως να το κάνω όμως από περιέργεια.

Αθήνα είσαι ή εξωτερικό;

Noname12

Active Member
Και Miln νομίζω αξίζει από UK. Έντιμος και δεν είναι τρομερά ακριβός. Έχει βέβαια το ίδιο θέμα με row implanting που είπες για Pinto, αλλά γενικά έχει καλά αποτελέσματα.

got2000

Member
Άλλη μια φωτό - υπόδειγμα για το πώς πρέπει να γίνονται σωστά οι φορές.

Όποτε κοιτιέμαι και σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος το κάνει αυτό 30 χρόνια όπως υποστηρίζει, θυμάμαι την ατάκα που είχαν πει σε ένα συνάδελφο γιατρό στην Αμερική όταν δούλευε μέσα στο χειρουργείο: "Are you stupid or do you just not care?".

Συνημμένα

• IMG_20250323_144108.jpg
    IMG_20250323_144108.jpg
    2 MB · Προβολές: 115
Μπλουζα