Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μη βλέπεις την περιοχή όπως είναι σήμερα μετά την επέμβαση και σε τρομάζει!Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μετά απο μια ΜΜ τρομάζει καθώς φαίνονται οι τρύπες αλλά σε λίγες μέρες θα κλείσουν απο μόνες τους θα βγούν τα μαλλιά σου και δεν θα φαίνεται τίποτα!Δεν χρειάζεται κρέμα επουλώνεται μόνη της η περιοχή!Εγώ είχα αγοράσει ένα σπρέι απο την κλινική που έκανα μμ για καταπράυνση και επούλωση(με βοήθησε)αλλά και να μη βάλεις δεν έγινε τίποτε!Καλησπέρα σας έκανα χθες μεταμόσχευση μαλλιών στην dhi και φοβάμαι μην μου μείνουν σημάδια στην δοτρια περιοχή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω; Υπάρχει κάποια αναπλαστική κρεμα;
Και εμένα μου δώσανε μια καταπραιντικη λοσιόν. Σε ποια κλινική την έκανες εσύ; πριν πόσο καιρό;Μη βλέπεις την περιοχή όπως είναι σήμερα μετά την επέμβαση και σε τρομάζει!Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μετά απο μια ΜΜ τρομάζει καθώς φαίνονται οι τρύπες αλλά σε λίγες μέρες θα κλείσουν απο μόνες τους θα βγούν τα μαλλιά σου και δεν θα φαίνεται τίποτα!Δεν χρειάζεται κρέμα επουλώνεται μόνη της η περιοχή!Εγώ είχα αγοράσει ένα σπρέι απο την κλινική που έκανα μμ για καταπράυνση και επούλωση(με βοήθησε)αλλά και να μη βάλεις δεν έγινε τίποτε!
Στην Σένεκα!Είχα κάνει το καλοκαίρι του 23 και έκανα και φέτος καλοκαίρι 24!Και εμένα μου δώσανε μια καταπραιντικη λοσιόν. Σε ποια κλινική την έκανες εσύ; πριν πόσο καιρό;
Γιατί επέλεξες την Seneca ; και γιατί ξανά έκανες και δεύτερη;Στην Σένεκα!Είχα κάνει το καλοκαίρι του 23 και έκανα και φέτος καλοκαίρι 24!
Πρώτα πρώτα γιατί την όλη διαδικασία την κάνει ο ίδιος ο γιατρός! μπορεί να μην παίζει ρόλο όπως λένε αλλά εμένα μου εδινε μια έξτρα ασφάλεια!Επίσης είχα δει κάποια αποτέλεσμα που μου αρεσαν κ βάση του μπατζετ που μπορούσα να διαθεσω ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα!Γιατί επέλεξες την Seneca ; και γιατί ξανά έκανες και δεύτερη;
Άρα σου συστήθηκε ο γιατρός πριν την επέμβαση και γνώριζες ποιος είναι; έχω ακούσει ότι είναι λίγο ακριβή δηλαδή ξεκινάει από 3.000 το κατώτατο, για την dhi τι γνώμη έχεις;Πρώτα πρώτα γιατί την όλη διαδικασία την κάνει ο ίδιος ο γιατρός! μπορεί να μην παίζει ρόλο όπως λένε αλλά εμένα μου εδινε μια έξτρα ασφάλεια!Επίσης είχα δει κάποια αποτέλεσμα που μου αρεσαν κ βάση του μπατζετ που μπορούσα να διαθεσω ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα!
ξαναεπέλεξα την ίδια κλινική γιατί είχα μείνει ικανοποιημενος με το αποτέλεσμα τόσο απο την ληπτρια όσο κ από την δότρια!
Εννοείται ότι γνωριζα κ συζητησαμε πριν την επεμβαση......Για την DHI δεν γνωρίζω να σου πω!Να σου ευχηθώ καλή φύτρωση και υπομονή!Είχες μεγάλη έκταση αραίωσης?Ακολουθείς αγωγή ή θα ακολουθήσεις?Άρα σου συστήθηκε ο γιατρός πριν την επέμβαση και γνώριζες ποιος είναι; έχω ακούσει ότι είναι λίγο ακριβή δηλαδή ξεκινάει από 3.000 το κατώτατο, για την dhi τι γνώμη έχεις;
Μου είπαν ότι μετά από 20 μέρες νομίζω μπορώ να ξεκινήσω μονοξιδιλη το regain σε αφρό, τους ρώτησα για το χάπι μονοξιδιλης αλλά δεν μου έδωσαν. Μου είπαν να κάνω 3 prp 1 για τους επόμενους 3 μήνες δηλαδή και μετά 1 κάθε 4 μήνες. Εσένα τι σου πρότειναν;Εννοείται ότι γνωριζα κ συζητησαμε πριν την επεμβαση......Για την DHI δεν γνωρίζω να σου πω!Να σου ευχηθώ καλή φύτρωση και υπομονή!Είχες μεγάλη έκταση αραίωσης?Ακολουθείς αγωγή ή θα ακολουθήσεις?
Μετά απο 15 μέρες μινοξιδίλη αφρό όχι χάπι και παίρνω φίνα 14 μήνες περίπου!Τα prp δεν νομίζω να σε βοηθήσουν κάπου αλλά η απόφαση είναι δική σου!Θα στα χρεώσουν ή είναι μέσα στην τιμή?Μου είπαν ότι μετά από 20 μέρες νομίζω μπορώ να ξεκινήσω μονοξιδιλη το regain σε αφρό, τους ρώτησα για το χάπι μονοξιδιλης αλλά δεν μου έδωσαν. Μου είπαν να κάνω 3 prp 1 για τους επόμενους 3 μήνες δηλαδή και μετά 1 κάθε 4 μήνες. Εσένα τι σου πρότειναν;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΘΑ μου τα χρεώσουν από 190 στα 110 το καθένα, γιατί παίρνεις φίνα; πόσο χρονών είσαι;Μετά απο 15 μέρες μινοξιδίλη αφρό όχι χάπι και παίρνω φίνα 14 μήνες περίπου!Τα prp δεν νομίζω να σε βοηθήσουν κάπου αλλά η απόφαση είναι δική σου!Θα στα χρεώσουν ή είναι μέσα στην τιμή?
41 είμαι και η αλήθεια είναι ότι και εγώ το ψιλοσκέφτομαι αλλά επειδή η αραίωση μου είναι διάχυτη και μπήκαμε ανάμεσα φοβάμαι να την κόψω μήπως χάσω τα μαμά μαλλιά που είχαν μείνει.....Απλά σκέφτομαι όταν κλείσω 18 μήνες να χαμηλώσω την δόση απο 1 mg ημερησίως να την κάνω 1,25 μέρα παρά μέρα όπως όταν άρχισα!ΘΑ μου τα χρεώσουν από 190 στα 110 το καθένα, γιατί παίρνεις φίνα; πόσο χρονών είσαι;
Γιατί δεν παίρνεις χάπια μινοξιδίλης;41 είμαι και η αλήθεια είναι ότι και εγώ το ψιλοσκέφτομαι αλλά επειδή η αραίωση μου είναι διάχυτη και μπήκαμε ανάμεσα φοβάμαι να την κόψω μήπως χάσω τα μαμά μαλλιά που είχαν μείνει.....Απλά σκέφτομαι όταν κλείσω 18 μήνες να χαμηλώσω την δόση απο 1 mg ημερησίως να την κάνω 1,25 μέρα παρά μέρα όπως όταν άρχισα!
Γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω και άλλο τον οργανισμό μου!Επίσης έχει παρατηρηθεί έπειτα απο την λήψη του χαπιού υπερτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα γενικώς και είναι κάτι που προσωπικά το αποφεύγω!Γιατί δεν παίρνεις χάπια μινοξιδίλης;
Οχι τίποτε άλλο και έχουμε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά όλα αυτά τα χρόνια για να μην έχουμε!Άτιμο πράγμα όμως!Να έχεις τρίχες σε άλλο σημείο του σώματος να μην τις θέλεις να πληρώνεις να τις βγάλεις!Και στο κεφάλι να μην έχεις και να πληρώνεις να τις βάλεις.......'Άτιμη κοινωνίαααααΆμα πάρει χάπι μινο ο lover θα γίνει «lover με τριχα για πουλόβερ…..»![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα πάντως λέιζερ (για τρίχες σώματος) δεν θα μου χρειαστεί ποτέ…για κανα σκοπευτικό μπορεί…Οχι τίποτε άλλο και έχουμε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά όλα αυτά τα χρόνια για να μην έχουμε!Άτιμο πράγμα όμως!Να έχεις τρίχες σε άλλο σημείο του σώματος να μην τις θέλεις να πληρώνεις να τις βγάλεις!Και στο κεφάλι να μην έχεις και να πληρώνεις να τις βάλεις.......'Άτιμη κοινωνίααααα
Γτ δεν τις έβγαζες να τις βάλεις στο κεφάλι να έχεις με ένα σμπάρο 2 τριγωνια και να σου ρθει πιο οικονομικα;Οχι τίποτε άλλο και έχουμε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά όλα αυτά τα χρόνια για να μην έχουμε!Άτιμο πράγμα όμως!Να έχεις τρίχες σε άλλο σημείο του σώματος να μην τις θέλεις να πληρώνεις να τις βγάλεις!Και στο κεφάλι να μην έχεις και να πληρώνεις να τις βάλεις.......'Άτιμη κοινωνίααααα
Οχι τίποτα φίλε. Εγώ έκανα πριν 2 βδομάδες και η δοτρια επανήλθε πολύ γρήγορα, δεν φαίνεται τίποτα.Καλησπέρα σας έκανα χθες μεταμόσχευση μαλλιών στην dhi και φοβάμαι μην μου μείνουν σημάδια στην δοτρια περιοχή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω; Υπάρχει κάποια αναπλαστική κρεμα;