Spectral dnc s

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

anime

Member
Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν όπως κάθε φορά πριν την νέα αγορά προμήθειας, έτσι και τώρα έκανα μία μικρή έρευνα και βρήκα το spectral dnc s.

Γενικά τα χρησιμοποιω τα ds labs αλλά αυτό είναι καινούριο προιον και δεν έχει ακόμα επαρκή reviews. Παρόλα αυτά αυτοί λένε πως είναι οτι πιο αποτελεσματικό έχει βγει, δεν περιέχει μινοξιδίλη (που με ανησυχεί το θέμα πρηξίματος - βάρους αν και δεν έχω παρατηρήσει αν μου έχει προκαλέσει αλλαγή) διαρκεί η συσκευασία για 2 μήνες και το πουλάνε στο beauty paths 44 ευρω (για 2 μήνες είναι οικονομικότερο απο dnc). Μάλιστα η εταιαρία διάβασα σε ξένο καραφλοφορουμ, διέκοψε την παρασκευή του πιο επιτυχημένου της προιοντος απο οσο λενε dnc.

Μπορεί κανείς που το έχει χρησιμοποιήσει ή που είναι περισσότερο γνώστης να δει συστατικά, ή από προσωπική εμπειρία να μου πει αν αξίζει να το δοκιμάσω;

Επίσης διάβασα για capillogain, αλλά είδα στο forum υπάρχει πρόβλημα να το προμηθευτεί κανείς.. Το έχει πάρει κάποιος και από που;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
εγώ έψαχνα τυχαία το σαμπουαν της ρεβιτα και έπεσα πάνω σε αυτό.
βέβαια δε το έχει δοκιμάσει κανείς γνωστός μου και κωλύομαι να το αγοράσω.

anime

Member
Δεν καταλαβαίνω την απάντηση.. η μάλλον καταλαβαίνω πως παρεξήγησες και νομίζεις ότι κάνω διαφήμιση..

1 ) δε μίλησα για κάτι που βρήκα τυχαία (έπεσα διότι συνήθως αγοράζω απο εκεί -που έχουν ds μονο- και είδα νέο προιον) και αναφέρομαι και στο capillogain
2 ) πραγματικά απλά γνώμες θέλω και ποστάρω και σε διάφορα άλλα θέματα για προιοντα που έχω χρησιμοποιησει (έχω ποστάρει για dualgen, regain, kirkland, airol, skinoren, frezyderm hairforce, tricomin...κτλ)

τώρα πόσταρα αυτό το προιόν γιατί αυτό σκέφτομαι να αγοράσω και θα βοηθούσε πολύ κάποια πιο έμπειρη γνωμη

anime

Member
διεκοψαν το dnc το οποίο ακόμα το βρίσκεις, αυτό είναι το dnc s το οποίο είναι καινούριο, δεν έχει μινοξ και λένε παρόλα αυτά πως ότι καλύτερο έχουν βγάλει. Έχει κάποια γνωστά blockers και προφανώς κάποιες εξελιγμένες τεχνολογίες απορρόφησης αλλά δεν ξέρω μη τυχων πάω για μαλλί και βγω καράφλας λόγω παύσης minox (την οποία εδώ που τα λέμε δεν βάζω και ευλαβικα) Θα με ενδιέφερε πάντς μία σύγκρισι ανάμεσα σε αυτό και το capillogain και το revivongen από κάποιον έμπειρο καθαρά βάσει συστατικών και τεχνολογίας, καθώς δεν έχουμε ακόμα επαρκή reviews για το dnc s. Κατά τα άλλα από ότι διαβάζω, για το revivongen είναι Mixed τα συναισθήματα ενώ για το capillogain έχω ακούσει κυρίως θετικά αλλά λένε ως συνοδευτικό πολλοι. (άλλοι λενε και μονο του καλό είναι) με μόνο αρνητικό σχόλιο ένα σχετικό με τη βιταμίνη d σε ξένο forum

anime

Member
H παραγγελία μου ήρθε και από αύριο ξεκιναω την αγωγή. dnc-s, revita, fungoral. Ακόμα περιμένω γνώμες για το dnc-s από τους έμπειρους του forum ελπίζω να μην έχει τπτ με sides μέσα.. δείτε παρακαλώ συστατικά και πείτε μου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα