stieprox

cisse92

New Member
Ακουσα πολυ καλα λογια για αυτο το σαμπουαν κατα του σμηγματος.Το εχει χρησημοποιησει κανεις?Ειναι καλο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
καλησπερα φιλε, ειναι σαν το φουγκοραλ αλλα πιο ελαφρυ απο οσο ξερω... δηλαδη αντιμυκητισιακή δράση... κετοζονακόλης.. λογικα ομως δεν ειναι 2% αλλα λιγοτερο.. καποιοι που το χρησιμοποιουσαν δεν θυμαμαι να ειπαν κατι αρνητικο..τωρα δεν εχω κατι αλλο να σου πω γγια να σε βοηθησω.. :)

cisse92

New Member
λουστηκα χθες με αυτο και σημερα παρατηρησα κομματια μεγαλα σαν να φευγει μια στρωση κιτρινοασπρο απο το σκαλπ.αυτο ειναι σημαδι οτι λειτουργει και διωχνει τα περιτα στρωματα σμηγματος-δερματος δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο ή παει κατι λαθος?

weznem

Well-Known Member
καλο ειναι αυτο σην αρχη πεφτουν πολλα κομματια και μετα δεν συμβαινει αυτο αφου σταθεροποιειται η αποπτωση κερατινης στοιβαδας λογω οτι μειωνεται ο πληθυσμος του μυκητα...

cisse92

New Member
ευχαριστω φιλε για την απαντηση.εχω σκοπο να το χρησημοποιω μια φορα την βδομαδα.λες τον πρωτο καιρο να το χρησημοποιω 2-3 φορες τιν βδομαδα για να καθαρισει η κεφαλα και μετα να το παω μια φορα την βδομαδα για φαση συντηρησης ή να κανω υπομονη?

tocamrd

New Member
cisse92 είπε:
ευχαριστω φιλε για την απαντηση.εχω σκοπο να το χρησημοποιω μια φορα την βδομαδα.λες τον πρωτο καιρο να το χρησημοποιω 2-3 φορες τιν βδομαδα για να καθαρισει η κεφαλα και μετα να το παω μια φορα την βδομαδα για φαση συντηρησης ή να κανω υπομονη?
Το χρησιμοποιείς ακόμα? εντυπώσεις?

Atermon

Member
To stieprox το χρησιμοποιούσα κι εγώ παλιότερα. Καλό σαμπουάν, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι εβαζες λίγο και έπιανε, από θέμα αφρού. Βλέπεις άλλα σαμπουάν, βάζεις μια χούφτα και δεν πιάνει. Ενώ αυτό φαίνεται να είναι πολύ συμπυκνωμένο. Σίγουρα θα σε βγάλει για πολλά λουσίματα.

Μπλουζα