Super dht block lotion ? ? ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Mengoni

Member
Καλησπερα σε ολους.

Η φαρμακοποιός της γειτονιάς μου, μου πρότεινε μια λοσιόν δικια στης κατασκευης με τα εξής συστατικα: 1 λοσιόν του εμπορίου (οποιαδηποτε μου ειπε) και μέσα σε αυτή να προσθέσει Betnovate και 0,1 γρ 17α oestradiol.

Κατοπιν λεπτομερής συζητησης μαζι της μου ειπε οτι ουσιαστικα στη λοσιόν αυτη μας ενδιαφερουν οι 2 τελευταιες ουσιες( betnovate,oestradiol).

Betnovate: δινει hair regrowth και βοηθαει σε φαγουρα και ξηροδερμια.

17α oestradiol: οιστρογόνο,dht block...!!!

Αποτελεσματα του αντρα της και πελατων του φαρμακειου: Σε ατομα norwood 2,3,4 γεμίζει αρκετά το πίσω μέρος και δίνει μια μικρη επανεκφυση στους κροταφους.

ΥΓ: Θα ηθελα την γνωμη των εμπειρων (kapa,Akh ktl) για τις δυο αυτες ουσίες και αν βοηθούν οντως???

ΥΓ2: Προσπαθησα να καταλαβω αν μου πουλαει παραμυθια με αυτα που μου ελεγε και συνειδητοποιησα στη κουβεντα που ειχαμε οτι ηταν σχετικα ψαγμενη.

ΥΓ3: Γνωριζετε αν υπάρχουν sides απο αυτες τις ουσίες??? 2-3 φορες την εβδομαδα μου ειπε θα γινεται η χρηση!

ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ? Η ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μακρια!!!
εχει κορτιζονη,σημαινει ζημια στο δερμα.
επισης αν απορροφηθει καλη ποσοτητα απο το σωμα μπορει να προκαλεσει και δυσπνοια

Mengoni

Member
kapa είπε:
μακρια!!!
εχει κορτιζονη,σημαινει ζημια στο δερμα.
επισης αν απορροφηθει καλη ποσοτητα απο το σωμα μπορει να προκαλεσει και δυσπνοια

kapa στο Betnovate αναφέρεσαι που είναι κορτιζονουχο?? 2-3 φορες εβδομαδιαια μου ειπε η χρηση του! Και παλι οχι?

Σε περιπτωση που τις προτεινω να μην βαλει την Betnovate, για την 17α oestradiol είσαι πάλι αρνητικός??

--->17α-estradiol is a 5α-reductase inhibitor used topically for the treatment of androgenic alopecia (hair loss) in men and women <----

kapa

Μέλος του προσωπικού
Mengoni είπε:
kapa στο Betnovate αναφέρεσαι που είναι κορτιζονουχο?? 2-3 φορες εβδομαδιαια μου ειπε η χρηση του! Και παλι οχι?

Σε περιπτωση που τις προτεινω να μην βαλει την Betnovate, για την 17α oestradiol είσαι πάλι αρνητικός??

--->17α-estradiol is a 5α-reductase inhibitor used topically for the treatment of androgenic alopecia (hair loss) in men and women <----

το Betnovate ειναι απο τις δυνατες κορτιζονες οπως και το butavate.
ειναι αποτελεσματικα στην τριχοπτωση και δινουν πολυ ωθηση σε επανεκφυση σε συνδιασμο με μινοξιδιλη.
για την τοπικη 17α oestradiol δεν εχω δει κατι αξιολογο.
χρησιμοποιω μια θεραπεια σουπερ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8371.html
με τρελη μειωση τριχοπτωσης και λιγο regrowth

Mengoni

Member
.......................................................................................................................................................................................
''χρησιμοποιω μια θεραπεια σουπερ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8371.html
με τρελη μειωση τριχοπτωσης και λιγο regrowth
[/quote]''
....................................................................................................................................................................................
Φίλε Καπα την ακολουθώ ήδη αυτη τη θεραπεία που προτεινες.... Με το περασμα ενος αξιολογου χρονικου διαστηματος θα γραψω και τις εντυπωσεις μου!

Θελω να σε ρωτησω το εξης: επειδη καταλαβα οτι η φαρμακοποιος ηθελε πραγματικα να βοηθησει ,επισης ειναι και η ιδια πασχουσα οποτε εχει ασχοληθει και αυτη με το θεμα ''αλωπεκια'' ( μου ειπε οτι η ιδια εχει κληρονομικη αλωπεκια και ειναι σε αυτη τη θεραπεια 1,5 χρονο τωρα --> η δικια μου παρατηρηση ειναι οτι τα μαλλια της ηταν σε αρκετα καλη κατασταση για γυναικα)

Για 2 φορες την εβδομαδα χρήση ποια ειναι η γνωμη σου? Εισαι αρνητικος?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Mengoni είπε:
Φίλε Καπα την ακολουθώ ήδη αυτη τη θεραπεία που προτεινες.... Με το περασμα ενος αξιολογου χρονικου διαστηματος θα γραψω και τις εντυπωσεις μου!

Θελω να σε ρωτησω το εξης: επειδη καταλαβα οτι η φαρμακοποιος ηθελε πραγματικα να βοηθησει ,επισης ειναι και η ιδια πασχουσα οποτε εχει ασχοληθει και αυτη με το θεμα ''αλωπεκια'' ( μου ειπε οτι η ιδια εχει κληρονομικη αλωπεκια και ειναι σε αυτη τη θεραπεια 1,5 χρονο τωρα --> η δικια μου παρατηρηση ειναι οτι τα μαλλια της ηταν σε αρκετα καλη κατασταση για γυναικα)

Για 2 φορες την εβδομαδα χρήση ποια ειναι η γνωμη σου? Εισαι αρνητικος?
εγω προσωπικα δεν θα το ακολουθουσα σαν θεραπεια.
κορτιζονες εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες αλλα για συγκεκριμενο σκοπο,δινει ωθηση αλλα και πολυ ταχυτητα στην επανεκφυση σε συνδιασμο με την μινοξιδιλη.δηλαδη αν με σκετη μινοξιδιλη χρειαζεσαι 2 μηνες να φτασεις σε ενα σημειο με μινοξιδιλη κορτιζονη χρειαζεσαι 7 μερες το πολυ 10.
δεν ειναι θεραπεια εφ ορου ζωης,εγω θα απεφευγα και αραιη χρηση
δωσε χρονο σε αυτο που ακολουθεις,ισως να μην χρειαστεις τιποτα αλλο

krhtikos21

Member
kapa να σε ρωτήσω κτ μιας και πιάσαμε τα θλεματα του φαρμακείου, γίνεται να φτιάξει η φαρμακοποιός μια μινόξ που αντί για προπυλενογλυκολη να έχει μέσα γλυκερίνη ή κτ που να την κάνει πιο φιλικο με δέρμα??

γτ με το ρηγκειν έβγαλα σπυράκια σε κράουν

kapa

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
kapa να σε ρωτήσω κτ μιας και πιάσαμε τα θλεματα του φαρμακείου, γίνεται να φτιάξει η φαρμακοποιός μια μινόξ που αντί για προπυλενογλυκολη να έχει μέσα γλυκερίνη ή κτ που να την κάνει πιο φιλικο με δέρμα??

γτ με το ρηγκειν έβγαλα σπυράκια σε κράουν

γινεται αλλα η κατασκευη της μινοξιδιλης δεν ειναι ευκολη υποθεση.
ειναι απο τις πιο δυσκολες λοσιον να φτιαχτει και με το παραμικρο κρυσταλλοποιειται.
αν δεν γινει και σωστα δεν εχει και την ιδια αποδοση με ετοιμες του εμποριου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
Mengoni είπε:
Weznem η άποψη σου με όσα διάβασες για τη λοσιόν ποια είναι?

Αξίζει δοκιμής λές?

δοκιμη αξζει, αλλα δεν ειναι για μακροχρονια θεραπεια..
συμφωνω με οτι σου ειπε ο καππα γι αυτο και δεν ποσταρα..
η κορτιζονη, δεν ειναι για πανω απο 20μερες, οποτε οτι και ν α σου δωσει μακροπροθεσμα(στην καλυτερη), θα το χασεις διοτι για να διατηρηθεί δεν αρκει η μινοξιδιλη σκετη... εχεις κανει εξετασεις ορμονικες? σε τι επιπεδα εισαι?

Mengoni

Member
weznem είπε:
Mengoni είπε:
Weznem η άποψη σου με όσα διάβασες για τη λοσιόν ποια είναι?

Αξίζει δοκιμής λές?

δοκιμη αξζει, αλλα δεν ειναι για μακροχρονια θεραπεια..
συμφωνω με οτι σου ειπε ο καππα γι αυτο και δεν ποσταρα..
η κορτιζονη, δεν ειναι για πανω απο 20μερες, οποτε οτι και ν α σου δωσει μακροπροθεσμα(στην καλυτερη), θα το χασεις διοτι για να διατηρηθεί δεν αρκει η μινοξιδιλη σκετη... εχεις κανει εξετασεις ορμονικες? σε τι επιπεδα εισαι?

Έκανα εξετάσεις πριν κανα 7μηνο περιπου! Σε φυσιολογικα επιπεδα ηταν οι τιμες.

Καταλαβαίνω τους ενδοιασμους για την κορτιζονη αλλα σκέψου ότι αφενός το πρώτο σημείο επαφής θα είναι το κεφάλι, εννοώ ότι δεν τη παίρνεις σαν χάπι για να έχει ακομα περισσότερα sides αφετερου χρησιμοποιώντας 1 ml του συνολικού διαλύματος για 2-3 φορες την εβδομάδα ειναι σχετικα μικρη ποσοτητα,οπότε αν σκεφτείς και τα αποτελεσματα που μου ανεφερε η φαρμακοποιος που ειχαν πελατες της ισως να μην ηταν και κακη ιδεα!

Χρησιμοποιώντας τη για 20μερες,2-3 φορές την εβδομαδα,μετα σταματημα για άλλες 20 και ξανα την ιδια διαδικασία θα μπορούσα να εχω πιστευεις καποια ικανοποιητικη επανεκφυση με σχεδόν ελάχιστα sides???;;;

weznem

Well-Known Member
η κορτιζονη δημιουργει αποπτωση της κερατινης στοιβαδας.. δηλαδη λεπταινει το δερμα..
οταν χρησιμοποιησεις κορτιζονη πρεπει να περασουν 3 μηνες για να ξαναβαλεις στο ιδιο σημειο.. εγω εβαζα την daktodor 1% αλλα ειναι πιο ελαφρια απο αυτην που θες να παρεις εσυ.. την χρησιμοποησα 20 μερες και οφ μετα..επειδη δεν ειχα σαιντς δεν σημαινει οτι θα την βαζω συνεχεια.. δηλαδη θα παιρνεις κορτιζονη για χρονια ολοκληρα εστω και με διακοπες ? δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα ....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα