Tί ακολουθεί μετα την μεταμόσχευση?

Wanderer

Active Member
1) Το μαξιλαράκι που σου δίνουν για πόσο καιρό το χρησιμοποιείς?

2) Πόσο καιρό πρέπει να μείνεις σπίτι?

3) Με το που μπορέσεις πρώτη μέρα να κυκλοφορήσεις έξω, πρέπει οπωσδήποτε καπέλο? Αν ναί για πόσο καιρό το καπέλο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
1. Δεν χρησιμοποιησα ποτέ ουτε μου εδωσαν. Πάνα απστειρωμένη στο κανονικό μου μαξιλάρι μέχρι να κλείσουν τελείως οι πληγες στην δότρια <= 10 μέρες απο την ΜΜ.

2. Καθόλου. Δεν έχεις κάτι κολλητικό ούτε είσαι άρρωστος. Πρακτικά μόλις φύγουν τα κακάδια και το πρηξιμο είσαι εμφανίσιμος και κυκλοφορείς κανονικά. Εγώ από την 8η μέρα που καθάρισα πήγαινα παντου. Αυτά βεβαια αν έχεις κόλλημα με το πως φαίωεσαι.....αλλιως από την 1η μέρα.....

3. Το καπέλο το φοράς για να μην πάθεις έγκαυμα από τον ήλιο. Αν δεν υπάρχει ήλιος ή εχουν φυτρώσει τα μαλλιά δεν χρειάζεσαι καπέλο. Εγω απο τον 4ο μήνα που είχαν φυτρώσει δεν φόραγα εκτος από περιπτώσεις που θα φοραγα ετσι και αλλιώς ανεξαρτητως αν είχα κανει ΜΜ ή όχι (ντάλα ήλιος για πολύ ώρα δηλαδή).

Catman

New Member
3. Το καπέλο το φοράς για να μην πάθεις έγκαυμα από τον ήλιο. Αν δεν υπάρχει ήλιος ή εχουν φυτρώσει τα μαλλιά δεν χρειάζεσαι καπέλο. Εγω απο τον 4ο μήνα που είχαν φυτρώσει δεν φόραγα εκτος από περιπτώσεις που θα φοραγα ετσι και αλλιώς ανεξαρτητως αν είχα κανει ΜΜ ή όχι (ντάλα ήλιος για πολύ ώρα δηλαδή).
Το καπέλο το φοράμε για απευθέιας εκθεση στον ηλιο δηλαδή σε εξωτερικούς χώρους.
Σε περίπτωση όπου έχουμε δωμάτιο με παράθυρο(με τεντα ) όπου την ημέρα είναι αρκετα φωτινό λόγω ήλιου(οχι να μπαινει απευθείας ηλιαχτιδα μεσα ) χρειάζεται να κλέινουμε τις κουρτίνες?

theoblue

Well-Known Member
Το καπέλο το φοράμε για απευθέιας εκθεση στον ηλιο δηλαδή σε εξωτερικούς χώρους.
Σε περίπτωση όπου έχουμε δωμάτιο με παράθυρο(με τεντα ) όπου την ημέρα είναι αρκετα φωτινό λόγω ήλιου(οχι να μπαινει απευθείας ηλιαχτιδα μεσα ) χρειάζεται να κλέινουμε τις κουρτίνες?
Ιδανικά θα πρέπει να έχει απόλυτη συσκότιση :p

LoverBoy

Well-Known Member
Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!Μόνο άμεση επαφή με τον ήλιο δεν κάνει να έχει η περιοχή για να μην δημιουργηθεί έγκαυμα!

bobby

Well-Known Member
Ρε παιδιά
απευθείας έκθεση στο ήλιο απαγορεύεται για να μην γίνει έγκαυμα και αυτό για ώρα….το να σε δει ο ήλιος για περπάτημα 200 μέτρα μέχρι το περίπτερο ή το αυτοκινητο δεν είναι θέμα….

Μπλουζα