Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ξέρω, εγώ ξεκίνησα πριν καμιά εβδομάδα και βλέπω πως με έχουν πιάσει οι παρενέργειες.Διαβάζω για τις παρενέργειες και μάλιστα για μόνιμες. Τελικά τι ισχύει?
Καλησπέρα. Ναι η φιναστεριδη έχει παρενέργειες. 14 μήνες αφού την έχω σταματήσει, τα συμπτώματα δεν έχουν φύγει.Δεν ξέρω, εγώ ξεκίνησα πριν καμιά εβδομάδα και βλέπω πως με έχουν πιάσει οι παρενέργειες.
Φιλε αμα συσχετιζοταν με οποιαδηποτε αλλη παρενεργεια εκτος απο το σεξουαλικο δε θα ειχε κανεις προβλημα. Απλα το εχω ξαναπει επειδη οι Ελληνες νομιζουν οτι ειναι υπεργ@μικουλες οσο κανεις αλλος λαος, καθονται και τους τρωειΠροσωπικά κοντεύω στα 4 χρόνια καθημερινής λήψης 1.25mg και δεν έχω παρατηρήσει καμία παρενέργεια ,δεν το ψάχνω και ιδιαίτερα βέβαια ,το έχω εισάγει στην καθημερινή ρουτίνα μου και αυτο που έχω καταφέρει είναι να μην έχω χάσει καθόλου έδαφος έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης τον δίδυμο αδερφό μου που όταν με είδε μετά από καιρό με ρώτησε τι έχω κάνει με τα μαλλιά μου .Εν τέλει ξεκίνησε και εκείνος φιναστερίδη χωρίς όμως να έχει σχέση με φόρουμ ,κάτι που το θεωρώ σημαντικό στην ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων εκδήλωσης παρενεργειών.
Ξεκίνησες φίνα;;Φιλε αμα συσχετιζοταν με οποιαδηποτε αλλη παρενεργεια εκτος απο το σεξουαλικο δε θα ειχε κανεις προβλημα. Απλα το εχω ξαναπει επειδη οι Ελληνες νομιζουν οτι ειναι υπεργ@μικουλες οσο κανεις αλλος λαος, καθονται και τους τρωει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η άγνοια είναι χρυσός στην περίπτωση της φίνας.Όποιος θέλει να πάρει φίνα, ξεχνάει τα αντίστοιχα threads στο forum καθώς κ το google search. Έχουν ξεκινήσει μετά από μένα ,κατόπιν παρότρυνσης μου, δυο τρεις φίλοι ,χωρίς να ρωτήσουν κ να ψάξουν τίποτα κ δεν έχουν καμία παρενέργεια.
Επίσης έχω άλλους φίλους που πάνε σε δερματολόγο που γνωριζω κ μεταξύ άλλων τους δίνει και φτιαχτή φίνα 1mg χωρίς να ξέρουν καν τι είναι η φίνα. Ούτε αυτοί έχουν παρενέργειες.
Φίλε εσύ με την φίνα πως τα πας;έχεις καιρό που μπήκες στην θεραπείαΗ άγνοια είναι χρυσός στην περίπτωση της φίνας.
τα ίδια, ούτε χειρότερα, ούτε καλύτερα φίλε.Φίλε εσύ με την φίνα πως τα πας;έχεις καιρό που μπήκες στην θεραπεία
Το σεξουαλικό για τους περισσότερους ανθρώπους περνάει από τον εγκέφαλο, αν κάθε φορά που πας να κάνεις σεξ είσαι με την αγωνία μη δε σου σηκωθεί επειδή ξεκίνησες φίνα είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Το άλλο που παίζει είναι ότι πολλοί ομοιοπαθούντες με την ΑΓΑ έχουν θέματα αυτοεκτίμησης, δυσμορφίες, κατάθλιψη κ.ο.κ. (δεν κρίνω, πολλοί τα έχουμε περάσει αυτά με τα μαλλιά) τα οποία γαμάνε και τη λίμπιντο μεταξύ άλλων. Είμαι περίεργος αν γινόταν μια έρευνα όπου οι μισοί παίρνουν φίνα χωρίς να ξέρουν τίποτα για το φάρμακο ("βιταμίνες") και οι άλλοι μισοί διαβάζουν φόρουμ, reddit, κλπ, τι διαφορά θα βλέπαμε στα self-reported side effects.Φιλε αμα συσχετιζοταν με οποιαδηποτε αλλη παρενεργεια εκτος απο το σεξουαλικο δε θα ειχε κανεις προβλημα. Απλα το εχω ξαναπει επειδη οι Ελληνες νομιζουν οτι ειναι υπεργ@μικουλες οσο κανεις αλλος λαος, καθονται και τους τρωει
Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι και εγώ φίλε μου!Κάνει δεν κάνει δουλειά το παίρνω και νιώθω ασφάλεια ότι θα κρατήσω τα μαλλιά μου!Αν και έχω δει διαφορά στους 7 μήνες φίναΌπως και να το κάνουμε, είτε το θέλουμε είτε όχι, η φίνα είναι σαν ενα ψυχοφάρμακο πρώτα και μετά το φάρμακο κατά της αλωπεκίας.
Δεν υπάρχει άλλη ψυχικά βιώσιμη λύση ενάντια στα βασανιστικά εξελισσόμενα "όργια" της αλωπεκίας.