LoverBoy
Well-Known Member
Το πεος χαλαρώνει μόνο αν είσαι με την ίδια γυναίκα 5 χρόνιαΔλδ η μινοξιδιλη ακόμα και η τοπική μπορεί να χαλαρώσει το πέος?
Καλά για φίνα και ντούτα έχουν πει ακόμα και για σμίκρυνση πέους σαν παρενέργεια.
Το πεος χαλαρώνει μόνο αν είσαι με την ίδια γυναίκα 5 χρόνιαΔλδ η μινοξιδιλη ακόμα και η τοπική μπορεί να χαλαρώσει το πέος?
Καλά για φίνα και ντούτα έχουν πει ακόμα και για σμίκρυνση πέους σαν παρενέργεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το πέος χαλαρώνει αν παίρνεις φίνα μόνο η Ντούα λίπα μπορεί να σηκώσει πέος χρήστη φινας και να το κάνει 18χρονου.Το πεος χαλαρώνει μόνο αν είσαι με την ίδια γυναίκα 5 χρόνια
Με τοπική δεν είχα δεί κάτι, με ταμσουλοσίνη 0,2mg που είναι σαν μινοξιδίλη μυωχαλαρωτικό είχα δεί μεγάλη διαφορά απο μόνο 1 χάπι. Όταν είσαι χαλαρός δλδ χωρίς στύση είσαι διπλάσιος (το είχα διαβάσει και ήμουν προετοιμασμένος). Όταν έχεις στύση είσαι ίδιος δεν αλλάζει κάτι. Τώρα αυτοί που βάζουν πρωί βράδυ τοπική μινόξ και την βάζουν και μπόλικη μπόλικη μπορούν να μας πούν εαν έχει διαφορά.Δλδ η μινοξιδιλη ακόμα και η τοπική μπορεί να χαλαρώσει το πέος?
πρέπει να πάει συστημικά δλδ να πάει στο αίμα αλλιώς δεν κάνει κάτι.Παιδιά εγώ που βάζω δεν έχω δεί κάτι τέτοιο!
Ναι σωστά!Αλλά και με την τοπική υπάρχει απορόφηση στο αίμα σε λιγότερη ποσότητα σαφώς!Δεν έχω δει κάποια παρενέργεια ως προς την στύση!Έχει να κάνει και με πολλά άλλα βέβαια!πρέπει να πάει συστημικά δλδ να πάει στο αίμα αλλιώς δεν κάνει κάτι.
Εγώ βάζω 2 ml στα μαλλιά και άλλα 2 ml στα γένιαΝαι σωστά!Αλλά και με την τοπική υπάρχει απορόφηση στο αίμα σε λιγότερη ποσότητα σαφώς!Δεν έχω δει κάποια παρενέργεια ως προς την στύση!Έχει να κάνει και με πολλά άλλα βέβαια!
Στα γένια και μένα σε 1 χρόνο ο αφρός μου γέμισε τα πλαινά και το κενό που είχα σε μια φαβορίτα. Αλλά τα μάτια έκλειναν απο το πρήξιμο κάθε φορά γμτο... κάποια αλλεργία φαντάζομαι.Εγώ βάζω 2 ml στα μαλλιά και άλλα 2 ml στα γένια
Γεια σου ρε φίνα, δώσε πόνοοοοοο![]()
Το κοινό φάρμακο κατά της τριχόπτωσης και του προστάτη που μειώνει την χοληστερόλη - HealthStat.gr
Πώς τελικά ένα φάρμακο για την τριχόπτωση και τον προστάτη επηρεάζει τη χοληστερόλη. Το φάρμακο φιναστερίδη, γνωστό και ως Propecia ή Proscar, αντιμετωπίζει την τριχόπτωση και τον διευρυμένο προστάτη σε εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως. Όμως, μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Ιλινόις Urbana-Ch...www.healthstat.gr
Βάλε προσκάρ κυρ Στέφανε!Μάλλον 2 προσκάρ!Θα το κάψουμε απόψε!!!!!Γεια σου ρε φίνα, δώσε πόνοοοοοο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε εύχομαι να μην βγουν στο μέλλον σοβαρότερες παρενέργειες όπως εκείνα τα χάπια για το στομάχι που τα έγραφαν χρόνια σαν καραμέλες και ξαφνικά ανακάλυψαν πως είναι καρκινογόνα.Ορίστε οι παρενέργειες που έψαχνες φίλε Quarantine:
''οι ερευνητές διαπίστωσαν μειώσεις στη συνολική χοληστερόλη του πλάσματος, καθυστερημένη εξέλιξη της αθηροσκλήρωσης, χαμηλότερη φλεγμονή στο ήπαρ και συναφή οφέλη.''
φινα για ολα λέμεεε
Κάνε και κανένα break (π.χ. κάθε 6 μήνες 25-30 ημέρες, ή κάθε 4 μήνες 20 ήμερες) προληπτικά να καθαρίζεις και μια χαρά θα είσαι.Φίλε εύχομαι να μην βγουν στο μέλλον σοβαρότερες παρενέργειες όπως εκείνα τα χάπια για το στομάχι που τα έγραφαν χρόνια σαν καραμέλες και ξαφνικά ανακάλυψαν πως είναι καρκινογόνα.
Καταναλώνεις 10δες πράγματα και έχεις 10δες συνήθειες που δυνητικά κάνουν κακό στην υγεία σου (και για κάποιες πιθανότατα έχουμε ακόμα άγνοια για την επικινδυνότητα τους). Ακόμα και ο αέρας που αναπνέεις.Φίλε εύχομαι να μην βγουν στο μέλλον σοβαρότερες παρενέργειες όπως εκείνα τα χάπια για το στομάχι που τα έγραφαν χρόνια σαν καραμέλες και ξαφνικά ανακάλυψαν πως είναι καρκινογόνα.