teris28 2618g 15/1/2025

teris28

New Member
Να αναφερω και εγω την δικια μου περιπτωση σε σχεση με την τριχόπτωση. Τωρα ειμαι 47 ετων και το 2010 ενας παιδικος μου φιλος μου ανέφερε για την φιναστεριδη, εγω προσπαθούσα να βελτιώσω το μπροστινο μερος . Τοτε με ερευνα που εκανα βρηκα το forum εγγράφηκα και ενημερωθηκα γενικα για την τριχοπτωση.

Ξεκινησα το big 3 φινα μινοξ και φανγκοραλ και μετα απο διαστημα 6 μηνων τα αποτελεσματα ηταν εκπληκτικα. Τα επομενα ετη πειραματιστικα με χρηση μονο μινοξ, η φινας και γενικα να αναφερω σε εμενα προσωπικα όποιο από τα 2 παραπανω σταματαγα το μαλλι μου χειροτερευε. Το ένα συμπληρωνει το άλλο.Γενικα την φινα με μινοξ την χρησημοποιησα ασταμάτητα από το 2017-2023. Σε τυχαίες εξετασεις αιματος το 2022 η γgt ηταν ανεβασμενη οπου και αρχησα να το ψαχνω και κατεληξα στο Λαικο στο ηπατολογικο. Μετα από πολλες εξετασεις,υπερηχο, ελαστογραγια ,μαγνητικη έχοντας σταματησει για 1 χρονο την φινα και για 3 μηνες μινοξ και όσο για το αλκοολ πανω από 2 χρονια ολες οι εξετασεις ηταν καλες εκτος απο την γgt που ηταν ψιλοανεβασμενη και καταλήξαμε ότι ετσι είναι δεν εχω τιποτα απλως να προσεχω και να το παρακολουθω καθε χρονο,εγω μετα απο ολα αυτα αρχισα να πιστευω ότι ισως ευθύνεται ο εμβολιασμος για COVID . Την φινα την σταματησα μετα απο συμβουλη γιατρου γιατι μεταβολιζεται στο συκώτι και θελαμε να σιγουρευτουμε ότι δεν είναι η αιτια της αυξημενης γgt και την ξαναξεκινησα 20/12/24 0.8mg/day. Στο ενδιαμεσο το καλοκαιρι του 2024 εχοντας σταματήσει φινα και λογω κάποιον προβλημάτων και απίστευτου στρες αραίωσε η hairline.

Πήρα την αποφαση να κανω μεταμοσχευση, και ήμουν μεταξύ των κλινικων HDC Kυπρου που την εποχη που διαβαζα στο forum σε καθημερινη βαση ηταν η μονη κλινικη με καλα αποτελεσματα και ηταν μονοδρομος ως προς την επιλογη κλινικης σε Ελληνικη <επικράτεια>, και την κλινικη του Κ Αναστασακη. Σιγουρα οι παρουσιασεις της κλινικής του Κ Αναστασακη οι καλοσχεδιασμένες hairlines και ότι είναι στην Αθήνα ηταν ο λόγοι που την επέλεξα.

Για να πω την αληθεια ήμουν αρκετα σκεπτικός ως προς την παρουσίαση στο forum λόγω της κόντρας και όλης της κατάστασης που επικρατει.

Θα σας παρακαλουσα να κρατηθεί το νημα ουδέτερο τα υπόλοιπα δεν ωφελουν κανεναν και τιποτα.

Όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος που ελπίζω να είναι καλό.

Παραθέτω φωτογραφίες πριν σταματησω την φινα και μια έναν μήνα πριν την μμ. Τα περι μμ λιγο πολύ είναι γνωστα σε ολους

Η Hairline είναι στα 6cm στον υψος της νεανικής μου και οι κροταφοι στα 8-8.5 cm.
Το εμβαδον ειναι 70-72cm2

Μετα τις 20 μερες ξεκινησε το shedding και πρεπει να επεσε το 90% των μεταμοσχευματων όπως επισης και προυπαρχων μη μεταμοσχευμενων τριχων shock loss; Το ελπιδοφόρο της καταστασης είναι ότι φαίνονται να ξεκινούν να βγαίνουν νέες τρίχες, στο ζουμ φαίνονται σαν μαυρες τελιτσες. Η κοκκινιλα επιμενει και ας μη φαινεται λογω του έντονου φωτισμου και η αισθηση στο αγγιγμα της ληπτριας εχει βελτιωθει αλλα δεν εχει επανελθει.

Συνημμένα

• 2023 με φινα.jpg
    2023 με φινα.jpg
    20.3 KB · Προβολές: 96
  • 2024 χωρις φινα.jpg
    2024 χωρις φινα.jpg
    46.1 KB · Προβολές: 75
  • IMG_20250101_214422.jpg
    IMG_20250101_214422.jpg
    123 KB · Προβολές: 77
  • IMG_20250103_154302.jpg
    IMG_20250103_154302.jpg
    144.1 KB · Προβολές: 82
  • 1η μερα μμm.jpg
    1η μερα μμm.jpg
    73.4 KB · Προβολές: 82
  • 5η μερα μμ.jpg
    5η μερα μμ.jpg
    215.1 KB · Προβολές: 82
  • 7η μερα μμ.jpg
    7η μερα μμ.jpg
    303.5 KB · Προβολές: 73
  • 20η μερα μμ.jpg
    20η μερα μμ.jpg
    730.9 KB · Προβολές: 77
  • 30 μερα μετα μμ.jpg
    30 μερα μετα μμ.jpg
    123.1 KB · Προβολές: 75
  • 30η μερα μμ.jpg
    30η μερα μμ.jpg
    186.4 KB · Προβολές: 77
  • 30 μερα Δοτρια πισω (2).jpg
    30 μερα Δοτρια πισω (2).jpg
    249.3 KB · Προβολές: 69
  • 30 μερα Δοτρια Πλαι (2).jpg
    30 μερα Δοτρια Πλαι (2).jpg
    43.4 KB · Προβολές: 66
  • 30 μερα Δοτρια πλαι.jpg
    30 μερα Δοτρια πλαι.jpg
    178.4 KB · Προβολές: 72
  • Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-14 172016.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-14 172016.png
    136.6 KB · Προβολές: 55
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Καλη φυτρωση, εισαι στην ιδανικη ηλικια για μεταμοσχευση.

Οι φωτο δοτριας ειναι πριν την επεμβαση σωστα; η μετα; κραουν πως και δεν μπηκατε; δικη σου επιλογη η του γιατρου;

Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο σαν αυτη με ανασηκωμενα τελειως τα φρειδια που να φαινονται οι μετωπιαιοι μυς σου;

Screenshot 2025-02-14 at 3.46.42 PM.png

teris28

New Member
Καλη φυτρωση, εισαι στην ιδανικη ηλικια για μεταμοσχευση.

Οι φωτο δοτριας ειναι πριν την επεμβαση σωστα; η μετα; κραουν πως και δεν μπηκατε; δικη σου επιλογη η του γιατρου;

Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο σαν αυτη με ανασηκωμενα τελειως τα φρειδια που να φαινονται οι μετωπιαιοι μυς σου;

Προβολή συνημμένου 68017
Η δοτρια ειναι σημερινη φωτο, για το crown μου ειπε ο γιατρος να παμε σε διημερη αλλα εγω πιστεύω οτι με φίνα θα γεμισει θα δω πως γενικα θα παει και θα προχωρησω αναλογως. θα βαλω καποια στιγμη φωτο με ανεβασμενα φρειδια.

Συνημμένα

• IMG_20250214_170138.jpg
    IMG_20250214_170138.jpg
    218.9 KB · Προβολές: 88
Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Η δοτρια ειναι σημερινη φωτο, για το crown μου ειπε ο γιατρος να παμε σε διημερη αλλα εγω πιστεύω οτι με φίνα θα γεμισει θα δω πως γενικα θα παει και θα προχωρησω αναλογως. θα βαλω καποια στιγμη φωτο με ανεβασμενα φρειδια.

τωρα ειδα οτι εκανες επεξεργασια και ανεβασες τη φωτο, ηθελα να δω αν τα τριχοθυλακια εχουν τοποθετηθει τοσο χαμηλα που ακουμπανε τους μετωπιαιους μυς σου, γενικα αυτο ειναι κατωτατο σημειο που μπορεις να κατεβασεις μια χερλαιν, εδω φαινεται να ειναι οριακα

teris28

New Member
Το καταλαβα γιατι ζητησες να ανεβασω φωτο με τα φρειδια ανασηκωμένα, και όντως ειναι οριακα θα συμφωνήσω μαζι σου. Ελπιζω να φαινεται οκ λαμβανοντας υποψιν την νεανικη μου hairline στα 20 και την σχεδιαση που μοιαζει παρα πολυ.

JimKan1

Well-Known Member
Το καταλαβα γιατι ζητησες να ανεβασω φωτο με τα φρειδια ανασηκωμένα, και όντως ειναι οριακα θα συμφωνήσω μαζι σου. Ελπιζω να φαινεται οκ λαμβανοντας υποψιν την νεανικη μου hairline στα 20 και την σχεδιαση που μοιαζει παρα πολυ.
δεν ειναι τοσο αισθητικο το θεμα, ετσι κι αλλιως ο καθενας εχει τους μυς σε διαφορετικο υψος , αν ομως κανεις εμφυτευση πανω στους μυς μπορεις να δημιουργησεις προβλημα

Μπλουζα