Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Α, μηπως ειναι το χτενισμα αλα "μπακαλογατος", που νομιζω και εσενα σε ενοχλησε οταν εγω ειπα οτι γινεται με σκοπιμοτητα?Καλο ειναι οταν ποσταρονται αποτελεσματα να ειναι φωτεινες οι φωτο και κυριως χωρις να κανει τα μαλλια μπροστα σαν αφελειες ο ασθενης, αυτο το κανουν οσοι καραφλιαζουν για να κρυψουν την καραφλη χερλαιν τους, μονο με τα μαλλια πισω φαινεται τι δουλεια εχει γινει.
Παρακαλώ εξηγήστε μας με ποιόν τρόπο και σε ποιό στάδιο της διαδικασίας της μεταμόσχευσης χρησιμοποιήθηκε η 'Τεχνητή Νοημοσύνη' πριν ένα χρόνο μάλιστα. Έτσι όπως το αναφέρετε είναι σαν κακόγουστο marketing bait startup εταιρείας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομίζω ότι τα χτενισμένα μαλλιά προς τα κάτω δημιουργούν ψευδαίσθηση μεγαλύτερης κάλυψης σε σχέση με τα μαλλιά προς τα πίσω ή όρθια, όπως βέβαια και το πολύ μακρύ μαλλί, είτε πίσω είτε μπροστά.Εγώ δεν νομιζω οτι οι φωτογραφίες με χτενισμένο το μαλλί μπροστά δινουν πιο ευνοική εικόνα...πιο ευνοική εικόνα δινουν χτενίσματα προς τα πίσω με μακρύ μαλλί που κρύβουν κενά και ατέλειες προς τα πίσω με χτένισμα κάλυψης-απόκρυψης...
Οχι εγώ νομίζω οτι το χτένισμα προς τα πίσω με μακρύ μαλλί δημιουργεί ψευδαίσθηση μεγαλύτερης κάλυψης καθώς τα μακριά μαλλία οταν χτενίζονται προς τα πίσω δινουν κάλυψη στις αδύναμες πιο πίσω ζώνες και κρυβουν τα κενά τους, ενώ αμα χτενιστούν προς τα μπροστά θα αποκαλύψουν τα κενά.Νομίζω ότι τα χτενισμένα μαλλιά προς τα κάτω δημιουργούν ψευδαίσθηση μεγαλύτερης κάλυψης σε σχέση με τα μαλλιά προς τα πίσω ή όρθια, όπως βέβαια και το πολύ μακρύ μαλλί είτε πίσω είτε μπροστά.
Τα greeklish απαγορεύονται.nai panw sauto tha ektimousa ki egw kapoia parapanw enimerwsi giati ontws fainetai toulaxiston periergo
Εξαρτάται που έχεις μαμά μαλλί. Αν έχεις πίσω τότε όταν τα φέρεις μπροστά καλύπτεις τις αδυναμίες της hairline. Το αντίθετο όταν δεν έχεις μαλλιά πίσω.Εγώ δεν νομιζω οτι οι φωτογραφίες με χτενισμένο το μαλλί μπροστά δινουν πιο ευνοική εικόνα...πιο ευνοική εικόνα δινουν χτενίσματα προς τα πίσω με μακρύ μαλλί που κρύβουν κενά και ατέλειες προς τα πίσω με χτένισμα κάλυψης-απόκρυψης...Εδώ ο συγκεκριμένος το έχει και αρκετά κοντό κιόλας που ειναι δυσμενή συνθήκη για μια μμ.