The Antiagers Regrow_3005 μοσχεύματα

Slide1.PNG

Slide2.PNG

Slide3.PNG

Slide4.PNG

Slide5.PNG

Slide6.PNG

Slide7.PNG

Slide8.PNG

Slide9.PNG

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Καλο ειναι οταν ποσταρονται αποτελεσματα να ειναι φωτεινες οι φωτο και κυριως χωρις να κανει τα μαλλια μπροστα σαν αφελειες ο ασθενης, αυτο το κανουν οσοι καραφλιαζουν για να κρυψουν την καραφλη χερλαιν τους, μονο με τα μαλλια πισω φαινεται τι δουλεια εχει γινει.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καλο ειναι οταν ποσταρονται αποτελεσματα να ειναι φωτεινες οι φωτο και κυριως χωρις να κανει τα μαλλια μπροστα σαν αφελειες ο ασθενης, αυτο το κανουν οσοι καραφλιαζουν για να κρυψουν την καραφλη χερλαιν τους, μονο με τα μαλλια πισω φαινεται τι δουλεια εχει γινει.
Α, μηπως ειναι το χτενισμα αλα "μπακαλογατος", που νομιζω και εσενα σε ενοχλησε οταν εγω ειπα οτι γινεται με σκοπιμοτητα?
Κοιτα ρε πως αλλαζουν τα πραγματα... :p :p :p

Για σχολιαστε επισης το ΣΤΑΔΙΟ....6 (καλα εννοειται πως ΟΛΟΙ οι γνωστες το εχετε δει ηδη, απλα ειστε ευγενικοι....)

Τελευταία επεξεργασία:

Legend

Active Member
Το αποτέλεσμα ειναι καλό λαμβάνοντας υπόψιν το πριν-μετά. Φαινεται να έχει καλή κάλυψη σε περιοχές που ηταν σχεδον γυμνός οπως την μπροστινή περιοχη.

george93

New Member
Παρακαλώ εξηγήστε μας με ποιόν τρόπο και σε ποιό στάδιο της διαδικασίας της μεταμόσχευσης χρησιμοποιήθηκε η 'Τεχνητή Νοημοσύνη' πριν ένα χρόνο μάλιστα. Έτσι όπως το αναφέρετε είναι σαν κακόγουστο marketing bait startup εταιρείας.

Roger Rabbit

New Member
Παρακαλώ εξηγήστε μας με ποιόν τρόπο και σε ποιό στάδιο της διαδικασίας της μεταμόσχευσης χρησιμοποιήθηκε η 'Τεχνητή Νοημοσύνη' πριν ένα χρόνο μάλιστα. Έτσι όπως το αναφέρετε είναι σαν κακόγουστο marketing bait startup εταιρείας.

nai panw sauto tha ektimousa ki egw kapoia parapanw enimerwsi giati ontws fainetai toulaxiston periergo

GeorgeXz

Member
Το αποτέλεσμα ωραίο κ από ότι γνωρίζω ο γιατρός έχει την λειτουργική του Λορέντζο, έχοντας κάνει κ αυτός εκεί τα δικά του, δλδ και 2η ΜΜ εάν χρειαστεί πύκνωση και crown. Καλό θα ήταν να ανέβει και το αναλυτικό report που θα λύνει αρκετές απορίες.

Κάνε και μία καλή προσφορά ειδικά για το φόρουμ γιατρέ και θα είσαι ακόμα πιο σούπερ. Άσε, δε, τους Δρακουμέλ της Ράφλαζ να λυσάνε στα κάστρα τους στα Σίδερα με 2,5€ το gr... ;)

ΥΓ: Εννοείται ακόμα καλύτερη από αυτήν που ίσχυε μέχρι τέλη Νοέμβρη!

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα,
Θα ηθελα να ρωτησω αν τις μεταμοσχευσεις τις πραγματοποιει ο ιδιος ο κ. Βελιμβασακης ή καποιος αλλος γιατρος.
Υπαρχουν αναφορες που υποστηριζουν οτι ο ιδιος τις θεωρει "διαδικασια ρουτινας" και ανατιθενται σε αλλους συνεργατες.

Θα ηταν καλο να υπαρχει διαφανεια για το ποιος εκτελει τη διαδικασια. Στις φωτογραφιες παρουσιαζεται ο κυριος Βαλιμβασακης παντως.

Ευχαριστω!

GeorgeXz

Member
Από όσο γνωρίζω έχει τρεις ιατρούς συνεργάτες η κλινική που είναι επί της ΜΜ. Εγώ πάντως έκανα σε μία ιατρό η οποία ήταν εξαίρετη. Σε τέτοιο σημείο που ακόμα κ ο ίδιος να μου πει κάνω, θα διάλεγα εκείνη που μου έκανε την 1η και πάλι. Επειδή, βεβαίως είναι ακόμα πολύ νωρίς, επιφυλάσσομαι για περαιτέρω συμπεράσματα...

ΥΓ: Σωστά και συμφωνώ με τον @Kostas97 και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μνημονεύευται κ ο γιατρός αλλά και το υπόλοιπο τιμ κάτω από κάθε παρουσίαση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Noname12

Member
Ξεκινώντας απ' το βασικό, η κάλυψη και η φύτρωση φαίνονται όντως καλές για τα grafts που χρησιμοποιήθηκαν και για το NW5 που είναι ο ασθενής. Μακάρι να είναι η αρχή για παρουσίαση καλών αποτελεσμάτων για την κλινική.

Ωστόσο δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα γιατί χρειάζονται καθαρότερες pre-op (δεν φαίνεται λ.χ. πόσο πίσω φτάνει η μεταμόσχευση στο crown), post-op και φωτο κατά την εξέλιξη της φύτρωσης για να έχουμε πλήρη εικόνα. Οι φωτογραφίες με το μαλλί ριγμένο προς τα μπροστά ξέρουμε ότι δίνουν πάντα την πιο ευνοϊκή εικόνα μιας μμ.

Είναι χρήσιμο όπως έγραψαν κι άλλοι να ξέρουμε και το όνομα του γιατρού και για να πιστώνεται το αποτέλεσμα αλλά και γιατί ενδέχεται άλλοι ασθενείς να θέλουν να ζητήσουν το συγκεκριμένο γιατρό για τις δικές τους μμ.

Legend

Active Member
Εγώ δεν νομιζω οτι οι φωτογραφίες με χτενισμένο το μαλλί μπροστά δινουν πιο ευνοική εικόνα...πιο ευνοική εικόνα δινουν χτενίσματα προς τα πίσω με μακρύ μαλλί που κρύβουν κενά και ατέλειες προς τα πίσω με χτένισμα κάλυψης-απόκρυψης...Εδώ ο συγκεκριμένος το έχει και αρκετά κοντό κιόλας που ειναι δυσμενή συνθήκη για μια μμ.

Noname12

Member
Εγώ δεν νομιζω οτι οι φωτογραφίες με χτενισμένο το μαλλί μπροστά δινουν πιο ευνοική εικόνα...πιο ευνοική εικόνα δινουν χτενίσματα προς τα πίσω με μακρύ μαλλί που κρύβουν κενά και ατέλειες προς τα πίσω με χτένισμα κάλυψης-απόκρυψης...
Νομίζω ότι τα χτενισμένα μαλλιά προς τα κάτω δημιουργούν ψευδαίσθηση μεγαλύτερης κάλυψης σε σχέση με τα μαλλιά προς τα πίσω ή όρθια, όπως βέβαια και το πολύ μακρύ μαλλί, είτε πίσω είτε μπροστά.

Το πρόσθετο πρόβλημα με το χτένισμα μπροστά είτε ότι δεν μπορούμε να δούμε το hairline, το σχεδιασμό του, το πόσο soft είναι, αν υπάρχουν δίτριχα, πολύτριχα κλπ.

Τελευταία επεξεργασία:

Legend

Active Member
Νομίζω ότι τα χτενισμένα μαλλιά προς τα κάτω δημιουργούν ψευδαίσθηση μεγαλύτερης κάλυψης σε σχέση με τα μαλλιά προς τα πίσω ή όρθια, όπως βέβαια και το πολύ μακρύ μαλλί είτε πίσω είτε μπροστά.
Οχι εγώ νομίζω οτι το χτένισμα προς τα πίσω με μακρύ μαλλί δημιουργεί ψευδαίσθηση μεγαλύτερης κάλυψης καθώς τα μακριά μαλλία οταν χτενίζονται προς τα πίσω δινουν κάλυψη στις αδύναμες πιο πίσω ζώνες και κρυβουν τα κενά τους, ενώ αμα χτενιστούν προς τα μπροστά θα αποκαλύψουν τα κενά.

Noname12

Member
Πάντως προσωπικά δεν έβαλα θέμα σύγκρισης με χτενισμένο μακρύ μαλλί προς τα πίσω. Και τα χτενισμένα μπροστά και το πολύ μακρύ, είτε χτενισμένο πίσω είτε μπροστά, δεν αποδίδουν ρεαλιστική εικόνα.

Το μήκος του μαλλιού εδώ είναι καλό, αρκεί να είχαμε κάποιες φωτο με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω ώστε να βλέπαμε το hairline.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ δεν νομιζω οτι οι φωτογραφίες με χτενισμένο το μαλλί μπροστά δινουν πιο ευνοική εικόνα...πιο ευνοική εικόνα δινουν χτενίσματα προς τα πίσω με μακρύ μαλλί που κρύβουν κενά και ατέλειες προς τα πίσω με χτένισμα κάλυψης-απόκρυψης...Εδώ ο συγκεκριμένος το έχει και αρκετά κοντό κιόλας που ειναι δυσμενή συνθήκη για μια μμ.
Εξαρτάται που έχεις μαμά μαλλί. Αν έχεις πίσω τότε όταν τα φέρεις μπροστά καλύπτεις τις αδυναμίες της hairline. Το αντίθετο όταν δεν έχεις μαλλιά πίσω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το πιο βασικό είναι να συγκρίνεις φώτο με το ίδιο μήκος μαλλιού πριν και μετά κάτι που δεν ισχύει εδώ (και σε άλλες πολλές παρουσιάσεις).

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το στάδιο προφανώς και δεν είναι 6 είναι εξελισόμενο 4-5 και ο λόγος είναι πολύ μικρός (1.83). Δεν ξέρω αν οφείλεται στην εξαγωγή ή είναι δομικό το θέμα. Καλό θα ήταν να ποστάρονται και φώτο του crown και της δότριας.

Μπλουζα