Άκης
Administrator
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
Οπως το ξαναείπα, δεν τα λέω για να αντιπαρατεθώ μαζί σου, αλλά το να μιλάμε με στοιχεία είναι μακράν το καλύτερο.
Ή υπάρχει και στους άντρες; Sorry, δεν το γνωρίζω.
George, κακά τα ψέματα, αλλά το Revivogen δεν θα σου δώσει τα ίδια αποτελέσματα με το Proscar. Είναι μεν το αγαπημένο μου τοπικό (σε εμπορικά πάντα), αλλά η αλήθεια είναι αυτήν, το χάπι είναι χάπι...Georgex6 είπε:Εγω παιδια 3 μηνες που το χα σταματησει καθε πρωι ειχα στυση και τωρα οχι αλλα δε το σταματαω γιατι ειχα τρελη τριχοπτωση και τωρα στο λουσιμο φευγουν πολυ λιγες τριχες.Αραγε το revivogen θα μου εκανε τη δουλεια που μου κανει η φιναστεριδη? (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ)
1mg παιρνω απο φαρμακειο 28 ευρω τα 70 χαπια
Αυτό φίλε μου το λες με βάση κάποια έρευνα που διάβασες; Γιατί καλό θα ήταν, όπως σου είπα και σε άλλο post, αν έχεις κάποια πηγή όλων αυτών των θεμάτων να μας την έδινες.Inotech είπε:Πάρα πολύ ωραία. Πάρα πολύ φυσιολογικό να μικρύνει το πέος σου !. Οσο πιο πολύ συνεχίσεις τη χρήση του φαρμάκου τόσο πιο "καλά" θα τα πας.
Οπως το ξαναείπα, δεν τα λέω για να αντιπαρατεθώ μαζί σου, αλλά το να μιλάμε με στοιχεία είναι μακράν το καλύτερο.
Διορθώστε με, αλλά η οιστραδιόλη δεν είναι ορμόνη των γυναικών;Inotech είπε:Αύριο το πρωί νηστικός στις 8.30 κατευθύνσου στο πλησιέστερο ενδοκρινολογικό εργαστήριο και πες τους πως θες να κάνεις τις εξής εξετάσεις
Οιστραδιόλη (E2)
Ή υπάρχει και στους άντρες; Sorry, δεν το γνωρίζω.
...Inotech είπε:αυτές για αρχή και βλεπουμε ανάλογα με τη περίσταση