Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
Καταρχάς Inotech σε σχέση με εσένα που γνωρίζεις, εγώ το φάρμακο το πήρα αφού διάβασα πολλές αναφορές από άτομα παγκοσμίως, αναφορές από γιατρούς που έχουν blogs και sites και φυσικά έρευνες και της Merck και ανεξάρτητες από άλλους. Οι καλές έρευνες υπάρχουν στην ανάλογη κατηγορία, οι παραπάνω τις βρήκα χτες που γράφαμε και τις πρόσθεσα.
Ενώ εσύ το πήρες στα κουτουρού όπως λες. Το δέχτηκες με την μία, δεν το έψαξες βαθύτερα.
Δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις με το να μας αλλάξεις τα μυαλά.
Το παίζεις κάποιο είδος Μεσσία ή προσπαθείς να κάνεις κάτι , λέγοντας μάλιστα στα πρώτα σου ποστ επικοινωνήστε μαζί μου;
Και όταν τελειώσεις με την διασκέδαση σου στο forum, δεν μας το κάνεις και ποιο λιανά που στο καλό το βασίζεις αυτό εκτός από τις αναφορές ατόμων (απρόσωπων) σε ένα site?
Και καλά τώρα, μας τρελαίνεις; ΔΕΝ πιστεύεις τις κλινικές έρευνες, τους γιατρούς, το FDA και πιστεύεις κάποια άτομα που δεν ξέρεις τι παίζει με αυτούς; Και εγώ πιστεύω άτομα σε αναφορές τους, αλλά όχι και έτσι στα γκαβά, το ψάχνω καλύτερα.
Και γιατί αγαπητέ βάζεις μόνο αυτά που γουστάρεις να υποστηρίξεις και δεν βάζεις από το ίδιο site αυτά:
My hair is awesome, my confidence is higher than ever, I^m getting heaps of women, though I am still unemployed.. I think that's my fault though!
I'm very confused about this website and all the negative side effects. I highly recommend the drug if you're balding and depressed before taking taking Propecia. I've been on it for 5 years and feel great. Before i took it, in my teenage years I was depressed and angry all the time, lazy and never felt like getting out of bed, i had almost no control over myself or my hormones. Then i started taking propecia and suddenly started feeling like everyone else!
Σωστός και δίκαιος είσαι όταν τα λες όλα. Αλλά αν θέλεις να υποστηρίξεις κάτι, φυσικό είναι κάτι τέτοια να τα παραβλέπεις. Θα γράψεις μόνο τα κακά. Και δεν λένε πόση ποσότητα έπαιρναν (η δεν το πρόσεξα γιατί το είδα στα γρήγορα). Δεν σκέφτεσαι, ρε μπας και έπαιρναν παραπάνω ή έπαιρναν και άλλα χάπια μαζί; Spiro πχ? Αλλά η φινα είναι ο "εξ 'απο' δω" για σένα και δεν σκέφτεσαι κάτι τέτοια.
Έχεις κάτι να το αποδείξεις; Κάποιο site με ειδήσεις; Γιατί το FDA που δεν το πιστεύεις και κάνει έρευνες της πλάκας όπως λες, κάτι επικίνδυνες ουσίες και φάρμακα τα κυνηγάει.
Εδώ έκανε τα στραβά μάτια λες;
Και τα sides που αναφέρεις, το γράφουν φαρδιά πλατιά όλα τα σκευάσματα και η φινα.
Δεν σου το έδωσε έτσι και στις αν.ενέργειες είχε λευκό. Τα λένε όλα. Οπότε μην λες κανένας δεν τους προειδοποίησε τους χρήστες σε εκείνο το site, γιατί δεν ισχύει.
Όσο για το palmetto, σε λήψη του από το στόμα, θεωρείτε ποιο επικύνδινο από 1mg φιναστερίδης. Τσέκαρε το στο net, υπάρχουν έρευνες και γι'αυτό.
Αλλά φυσικά ο giorgos 29 δείχνει μεγαλύτερη πίστη σε εσένα παρά σε κάποιες έρευνες από γιατρούς με ονοματεπώνυμο, όχι άντε έτσι γεια σας.
Και φυσικά θα βρεις υποστηρικτές. Και φανατικούς μάλιστα. Θα βρεις αυτούς που δεν γνωρίζουν και μέσα τους λένε τι μα..κας είμαι που το παίρνω. Χωρίς να βιώσουν κάτι. Και μόλις βγει κανείς, αμέσως θα τον πιστέψουν και φυσικά όσοι λένε το αντίθετο από αυτόν τον ένα και γνώστη, τα παίρνουν, είναι ξερόλες και ότι άλλο κατέβει στο μυαλό τους εκείνη την ώρα.
Καλά κάνεις και γράφεις την άποψη σου. Μάλιστα μου αρέσει αυτό, γιατί γίνεται διάλογος.
Αλλά πως να πιστέψω κάτι που λες εσύ, την στιγμή που κανείς ανα τον κόσμο δεν το έχει ξαναπεί; Δώσε μας κάτι που να το λέει και όχι τις εξετάσεις που αναφέρεις.
Γιατί υπάρχει έρευνα (έτσι μιλάμε τουλάχιστον εμείς) που λέει ότι στην αρχή πέφτει η τεστο και μετον καιρό ανεβαίνει, μιας και η DHT είναι το πεδίο ανάμεσα στους όρχεις με το μυαλό που λέει στον εγκέφαλο πόσο τεστο υπάρχει και αναλόγως πράττει.
Γιατί δεν λες να κάνουν εξετάσεις μετά την λήψη του όπως λες και να το ξανακάνουν μετά από 3 μήνες για να δουν αν είναι μόνιμες οι αλλαγές οι προσωρινές;
Γιατί όλες οι έρευνες αυτό λένε, ο οργανισμός "δέχεται" τα νέα δεδομένα και εξοικειώνετε σε αυτά.
Δεν είμαι γιατρός και
θέστηκα αν δεν είμαι όπως λες. Δεν έκανα το site αυτό για να ασκήσω ιατρική ή βιοχημεία και δεν με νοιάζει κιόλας.
Υπάρχουν άλλοι που γνωρίζουν περισσότερα και λένε την άποψη τους (γιατροί αυτοί, όχι φοιτητές) με βάση κλινικές έρευνες που τις έκαναν άτομα που γνωρίζουν παραπάνω και από τους γιατρούς. Λένε την άποψη τους σε απλά Αγγλικά για να τις καταλαβαίνουν όλοι, πλην εσένα φυσικά που τα διαβάσεις από τις πηγές.
Με τους γιατρούς κλαίω λεφτά και μαλλιά, με την αναζήτηση μου όχι.
Και αναφέρομαι στα μαλλιά πάντα, που μπορεί να μας λες ότι να δεχτούμε έτσι τον εαυτό μας, αλλά εσυ πρώτος το πήρες το χάπι για τα μαλλιά σου. Δεν σε ένοιαζε το μαλλί σου φαντάζομαι, έτσι για να δεις το έκανες.
Καλά όλα αυτά, καλοί οι fans σου, αλλά σε όλον τον κόσμο θεωρείται safe.
Και αυτό με αποδείξεις.
Αν έχεις εσύ αποδείξεις για το αντίθετο, από κλινικές, δώστες μας. Και δεν έπεσε κανείς να σε φάει, όπως αναφέρει ο άλλος παραπάνω. Απλώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε (εγώ τουλάχιστον) κάτι, χωρίς να μας το αποδείξεις.
Εδώ παίρνουν ντουτα που περιορίζει την DHT 96% και μάλιστα "στα κρυφά" την συνιστούν και οι γιατροί, πως λοιπόν να πιστέψω εγώ για την φίνα;
Μάλιστα η ντουτα, πέρασε το επίπεδο ασφαλείας του FDA, η Claxon το σταμάτησε για οικονομικά δεδομένα.