Topical vs oral

nine

Active Member
Αληθεια τι προτιματε; Δεν εννοω απαραιτητα τα γνωστα φινα και μινοξ
Ας πουμε καποιος το παλευει χωρις τα παραπανω.
Προτιματε να πολεματε με oral συμπληρωματα η αλλου ειδους τοπικα;

Εγω πλεον προσπαθω να παιρνω μονο οραλ. Πιστευω αν ειναι να γινει κατι θα γινει καλυτερα απο "μεσα".

Εκτος αυτο ο λογος ειναι οτι ειδους λοσιον φαρμακιου, εμποριου, λαδια, serioxyl κλπ εβαζα στο μαλλι αν και πολλα δεν λαδωναν αφηναν μια ηφη wet στο μαλλι και εκαναν την αραιωση αρκετα χειροτερα και δεν εισαι για εξω μετα. Επισης καποια δημιουργουν κοκκινιλες, εγκαυματα αν δεν φτιαξεις τις καταλληλες αναλογιες. Δεν συζητω καν για το dermaroller που τα εχω γραψει στο αντιστοιχο thread.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Oral?
Δεν δεχομαι να επιβαρυνω το συκωτι μου, επι χρονια,
στο βωμο του να εχω τριχες.
Καλυτερα τοπικα. Οτι ειναι να γινει, καλο ή κακό, ας γινει εκει, στην περιοχη που θελουμε.
Ναι, ισως το oral να ειναι το ιδιο ή και περισσοτερο αποτελεσματικο.
Αλλα δεν θελω αυξημενες πιθανοτητες να καταστρεψω την υγεια μου, για να εχω τριχες...
Αυτα βεβαια, για την επιβαρυνση του συκωτιου, ελαχιστοι τα αναφερουν...
Δεν ειναι ετσι ομως....παρε oral, και στο μελλον να τρεχεις με προβληματα που προκαλεσες απο τα oral...

dimitris50423

Well-Known Member
Για εμενα προσληψη χαπιων για ενισχυση τριχοφυιας μονο αν εχει να κανει με καμια βιταμινη η βιοτινη.
Σε καμια περιπτωση φαρμακα για τον λογο που ανεφερε ο cool11.
Και επισης δεν δεχομαι σοβαρες παρενεργειες για το μαλλι.
Και καποια τοπικα εχουν πιο ηπιες παρενεργειες.

Dim10

Active Member
@nine για το ρολλερ αμφιλεγομενα τα εχεις πει. Μια ελεγες για καταστροφή μια το έπαιρνες πισω με τον τροπο σου.
Θεωρω οτι πιο καταστροφικό εχει υπαρξει το ρολερ και θα έπρεπε να διαγραφούν τα αντιστοιχα νηματα.

Αμα παρατηρησεις κανεις δε γραφει για ρολερ πια και ακομα και οι πιο ενθερμοι υποστηρικτές του το παρατησαν χωρις ιδιαιτερη ενημερωση και ζήλο, με τον τρόπο που παρακινσουσαν τον κοσμο να το χρησιμοποιήσει.

Εγω Προσωπικά συμφωνω μαζι σου στο θεμα οραλ, απο μεσα προς τα εξω καθως τα τοπικα ειναι σε πολυ μικρο βαθμο βοηθητικα.
Αμφιβαλλω και για μινοξ κατα ποσο πραγματικα βοηθαει αν και σκεφτομαι πλεον αν πρέπει η οχι, αν εχει νοημα η δεν εχει , να ξεκινήσω στα 30.
Ολα απο μεσα προς τα εξω γινονται στη ζωη , οποτε και στο θεμα των μαλλιών γτ να διαφερει

nine

Active Member
@nine για το ρολλερ αμφιλεγομενα τα εχεις πει. Μια ελεγες για καταστροφή μια το έπαιρνες πισω με τον τροπο σου.
Θεωρω οτι πιο καταστροφικό εχει υπαρξει το ρολερ και θα έπρεπε να διαγραφούν τα αντιστοιχα νηματα.

Αμα παρατηρησεις κανεις δε γραφει για ρολερ πια και ακομα και οι πιο ενθερμοι υποστηρικτές του το παρατησαν χωρις ιδιαιτερη ενημερωση και ζήλο, με τον τρόπο που παρακινσουσαν τον κοσμο να το χρησιμοποιήσει.

Εγω Προσωπικά συμφωνω μαζι σου στο θεμα οραλ, απο μεσα προς τα εξω καθως τα τοπικα ειναι σε πολυ μικρο βαθμο βοηθητικα.
Αμφιβαλλω και για μινοξ κατα ποσο πραγματικα βοηθαει αν και σκεφτομαι πλεον αν πρέπει η οχι, αν εχει νοημα η δεν εχει , να ξεκινήσω στα 30.
Ολα απο μεσα προς τα εξω γινονται στη ζωη , οποτε και στο θεμα των μαλλιών γτ να διαφερει

Δεν θυμαμαι τι ακριβως εχω γραψει στο thread του roller αλλα που κολλαει εδω; Προφανως η σωστη χρηση του ηταν και με αλλα πραγματα μαζι που προτειναν συμπληρωματα και τοπικα. Εγω το εκανα σκετο και καμια φορα εβαζα κανα λαδι πανω η λοσιον αν ειχα. Αλλοι εχουν δει στο εξωτερικο αν λενε αληθεια με την ερευνα μινοξ και roller 1.5. Εγω δεν εχω δοκιμασει ποτε μινοξ ασχετα με την προχωρημενη τριχοπτωση.

Οπως και να εχει το roller δεν μου εδωσε τιποτα που να αλλαζει την εικονα της hairline. Μαλιστα απο τοτε που ξεκινησα ειμαι και αρκετα χειροτερα στην μεσαια και πισω ζωνη με διαχυτη αραιωση. Αν εφταιξε το roller για το μεγαλυτερο ανοιγμα της hairline δεν μπορω να ξερω 100% αλλα σιγουρα απο τοτε ειναι πολυ χειροτερο το μαλλι μου.

Αν το υποστηριζα θα το συνεχιζα.

Dim10

Active Member
Εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι ευθυνεται για την απιστευτη και αποτομη χειροτερευση μου , οπως πιστευω και σε εσενα χωρις να σε εχω δει.

Περα απο αυτα το thread ειναι αλλο , και ενδιαφέρον οντως.
Ειμαι υπερ των οραλ να επαναλαβω.
Στο κατω κατω ας παμε και σε ενα παραδειγμα που για πολλους ειναι αδιανοητο (συμπεριλαμβανομενου και εμενα) της φινας.
Η φινα δινει απο μεσα ωστε να ερθει η μινοξ απεξω να κανει δουλεια.
Απο μονη της πιστευω, γι αυτο πολλες φορες εχω δει να λενε μελη είτε οτι δεν εκανε τιποτα , ειτε οτι εχασε οτι εδωσε, ειτε και χειροτερεψε.

Σε συνδυασμους απο μεσα προς τα εξω και μετα τοπικο εχω δει τα βελτιστα απο παραδειγματα.

nine

Active Member
Εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι ευθυνεται για την απιστευτη και αποτομη χειροτερευση μου , οπως πιστευω και σε εσενα χωρις να σε εχω δει.

Περα απο αυτα το thread ειναι αλλο , και ενδιαφέρον οντως.
Ειμαι υπερ των οραλ να επαναλαβω.
Στο κατω κατω ας παμε και σε ενα παραδειγμα που για πολλους ειναι αδιανοητο (συμπεριλαμβανομενου και εμενα) της φινας.
Η φινα δινει απο μεσα ωστε να ερθει η μινοξ απεξω να κανει δουλεια.
Απο μονη της πιστευω, γι αυτο πολλες φορες εχω δει να λενε μελη είτε οτι δεν εκανε τιποτα , ειτε οτι εχασε οτι εδωσε, ειτε και χειροτερεψε.

Σε συνδυασμους απο μεσα προς τα εξω και μετα τοπικο εχω δει τα βελτιστα απο παραδειγματα.

Κοιτα εγω πηγα πειραματιστω στα σημεια των κροταφων που ειχαν ανοιξει απο τα 18 και ηταν τερμα δερμα και στην προσπαθεια αυτη χαλασε το μαλλι ακριβως απο πισω εκει που ξεκιναει και σε ολο το scalp εκτος απο αραιωση χαλασε ολη την ποιοτητα της τριχας. Ισως η φλεγμονη αυτη του roller αν δεν την αντιμετωπισεις καταλληλα με οραλ; τοπικα; για να δεις regrowth και εχεις προδιαθεση σε αραιωνει παραπανω.

Μπλουζα