laplace
Member
Ναι ξερω οτι ακουγεται αστειος ο τιτλος , αλλα αν ενα ατομο εχει μικρη αραιωση σε συγκεκριμενη περιοχη ΑΞΙΖΕΙ να ψεκαζεσαι καθημερινως με αυτο το φαρμακο ?Κατι που με βαζει σε σκεψεις να το διακοψω ειναι το πρηξιμο στο προσωπο που θα με ενοχλουσε πολυ μιας και εχω μαγουλα(λογω προσωπου) και δε θελω αλλο και απο οτι καταλαβα αυτη η παρενεργεια ειναι κατι που το αποκταμε ΟΛΟΙ και καταλαβα πως ΔΕΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ τη μινοξ ετσι απλα .Εδω να πω πως χρησιμοποιω rogaine φοαμ 1 βδομαδα περιπου και cg 5 μηνες χωρις επανεκφυση ή ελαχιστη ,με λιγα λογια εδω και 1 χρονο που παρατηρησα το προβλημα το μαλλι ειναι στασιμο!
Να πω οτι εχω χοντρη σπαστη τριχα και εχω προβλημα στην nw1 ,2 ,3 περιοχη που ομως δε μεγαλωνει και χαλαρα καλυπτεται με τοπικ !
Εδω θελω τη γνωμη μιας και δε θελω να παιζω με φαρμακα το cg ισως το κρατησω λιγο ακομα .Δηλαδη καποιος που δεν εχει επιθετικη τριχοπτωση αξιζει να ασχολειται με τετοιου ειδους θεραπειες .Να πω οτι η κληρονομικοτητα με κατατασει σε nw4 με nw5 μετα τα 30-35 .
Εσεις τι λετε περιμενω απαντηση κυριως απο εμπειροτερα μελη!
Να πω οτι εχω χοντρη σπαστη τριχα και εχω προβλημα στην nw1 ,2 ,3 περιοχη που ομως δε μεγαλωνει και χαλαρα καλυπτεται με τοπικ !
Εδω θελω τη γνωμη μιας και δε θελω να παιζω με φαρμακα το cg ισως το κρατησω λιγο ακομα .Δηλαδη καποιος που δεν εχει επιθετικη τριχοπτωση αξιζει να ασχολειται με τετοιου ειδους θεραπειες .Να πω οτι η κληρονομικοτητα με κατατασει σε nw4 με nw5 μετα τα 30-35 .
Εσεις τι λετε περιμενω απαντηση κυριως απο εμπειροτερα μελη!