Απ: tricomin+duta
ωραια, ναι... αυτο το ξεχασα... ξερετε ομως τι με απασχολει... τωρα που ειναι καλοκαιρακι, παιρνεις τα μπογαλακια σου καθε λιγο και γυρνοβολας. θελω με καποιο τροπο να ``συσκευασω`` τη ντουτα για να την παιρνω μαζι μου. τη σπιρο ετσι κι αλλιως δεν μπορω να την παρω γτ ειναι πολυ περιεργο και ευπαθες διαλυμα. και στην τελικη πρεπει να παιρνω μαζι μου και συρριγγες και μ@λ@κιες...ασε που μυριζει πολυ και δεν μπορεις να την βαλεις και τοσο ευκολα, αν δεν εισαι σπιτι σου. θελω τουλαχιστον να μπορω να εχω μαζι την ντουτα. σκεφτηκα οτι ισως μια πολυ καλη λυση θα ηταν να αδειασω το gel αλοης απο τη συσκευασια του, να το ανακατεψω με ντουτα, και να ξαναβαλλω το μιγμα στη συσκευασια του gel αλοης. αυτο το σκεφτομαι αρκετο καιρο γτ λεω με το που τελειωσει το διαλυμα σπιρο-ντουτα να βαζω ντουτα μονο με αλοη..ε και ειναι λιγο `τραβηγμα` να κα8εσαι να σπας το avodart, να βγαζεις τζελ, να τα αναμιγνυεις, μπλα μπλα μπλα....φτιαχνεις μια και καλη το doubleA σου συσκευασμενο και ξεμπερδευεις.. τι λετε? αν εχετε και καμια δικια σας ιδεα θα ηθελα πολυ να την ακουσω...