tricomin+duta

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

genesis

New Member
τον τελευταιο καιρο εχω μπει σε καποιες σκεψεις σχετικα με τη χρηση της duta. ενα μηνα περιπου που εχω ξεκινησει θεραπεια την εχω προσθεσει σε διαλυμα spiro. σκεφτομαι ομως να βαζω την spiro μονη της (ασχετο-προσπαθω να βρω και καμια τελειως φυσικη πατεντα για να μην μυριζει, αν εχω νεα θα σας πω) και να προσθεσω τη duta στο tricomin spray!!! πριν ομως το κανω, δεν θα μπορουσα παρα να παρω τη γνωμη των -πλεον- φιλων μου και ειδικων -τουλαχιστον ειδικοτερων απο εμενα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: tricomin+duta

εγώ θα σου πω από προσωπική εμπειρία-όχι ειδικότητα ;)
σε ό,τι έβαλα ντουτα μου έδωσε φοβερό shed,και τελικά με αποθάρρυνε... :-\

πιστεύω τελικά ότι η ντουτα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνη,όπως και τα περισσότερα dht blockers και ποτέ να μην συνδυάζονται με μινοξ. ή άλλους παράγοντες επανέκφυσης (π.χ πεπτίδια χαλκού-tricomin) στο ίδιο δ/μα

genesis

New Member

ωραια, ναι... αυτο το ξεχασα... ξερετε ομως τι με απασχολει... τωρα που ειναι καλοκαιρακι, παιρνεις τα μπογαλακια σου καθε λιγο και γυρνοβολας. θελω με καποιο τροπο να ``συσκευασω`` τη ντουτα για να την παιρνω μαζι μου. τη σπιρο ετσι κι αλλιως δεν μπορω να την παρω γτ ειναι πολυ περιεργο και ευπαθες διαλυμα. και στην τελικη πρεπει να παιρνω μαζι μου και συρριγγες και μ@λ@κιες...ασε που μυριζει πολυ και δεν μπορεις να την βαλεις και τοσο ευκολα, αν δεν εισαι σπιτι σου. θελω τουλαχιστον να μπορω να εχω μαζι την ντουτα. σκεφτηκα οτι ισως μια πολυ καλη λυση θα ηταν να αδειασω το gel αλοης απο τη συσκευασια του, να το ανακατεψω με ντουτα, και να ξαναβαλλω το μιγμα στη συσκευασια του gel αλοης. αυτο το σκεφτομαι αρκετο καιρο γτ λεω με το που τελειωσει το διαλυμα σπιρο-ντουτα να βαζω ντουτα μονο με αλοη..ε και ειναι λιγο `τραβηγμα` να κα8εσαι να σπας το avodart, να βγαζεις τζελ, να τα αναμιγνυεις, μπλα μπλα μπλα....φτιαχνεις μια και καλη το doubleA σου συσκευασμενο και ξεμπερδευεις.. τι λετε? αν εχετε και καμια δικια σας ιδεα θα ηθελα πολυ να την ακουσω...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι οταν αδειασεις την ντουτα εκει ειναι αν μπορει να συντηρηθει η νουτα εκει μεσα

genesis

New Member

το μονο πραγμα που γνωριζω για τη ντουτα ειναι οτι πρεπει να φυλλασεται σε θερμοκρασια μεχρι 30 βαθμους κελσιου. δεν αναφερεται κατι αλλο. αυτο σημαινει οτι συντηρειται στους περισσοτερους εσωτερικους χωρους. για αλληλεπιδραση με την αλοη δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.. (ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που να ψαχνω για πατεντες που να κανουν τη χρηση αρα και τη ζωη μας ευκολοτερη...)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι συντηρητε ετσι οπως ειναι

αλλα εσυ αδειαζεις το υγρο

οποτε ειναι εξω απο το κελυφος του

δεν νομιζω ορι αλληλεπιδρα με την αλοη
δες τι αλλο περιεχει μεσα η αλοη σου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα