tricomin

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

barman

Member
ακη μολις παρελλαβα tricomin και xandrox.. θελω να σε ρωτησω εσυ που εχεις χρησιμοποιησει το tricomin ποσες περιπου ψεκασιες ριχνεις? επισης ποση ωρα πρεπει να το αφησω σε νωπα μαλλια μετα το λουσιμο (οπως λενε οι οδηγειες) ωστε μετα να στεγνωσω τα μαλλια μου με πιστολακι και καπακι να βαλω κερι η gel? μην μου προτεινεις να μην κανω κατι απο τα τελευταια, ειναι ο ρυθμος της ζωης μου που λογω δουλειας δεν μπορω να αλλαξω..!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: tricomin

epeidi mpeno apo net cafe kai den exei ellinika kai den exo poli xrono, elpizo na se kalipso.

to tricomin to xrisimopoieis 8-10 fores (10 psekasmata).
Se 20 lepta 8a exei stegnosei, pou simenei oti sto misaoro mporeis na baleis oti 8eleis.
Den xreiazetai pistolaki, asto na stegnosei kai bale gel i keri gia ta mallia sou.

Gnomi mou einai na bazeis tricomin stin arxi kai meta handrox oste na "ma8ei" i epidermida sou.
Meta bazeis handrox mono tou.
Pantos to handrox na to afineis kana trioro sto kefali sou kai meta 3epline to.
An exeis xrono bale meta to mpanio tricomin 20-30min -> handrox 2-3 hrs -> keri i gel.

Pisteuo se kana 2 meres 8a 3anampo, an exeis aporia 8a sou apantiso.

barman

Member

thanks ακη! ακομα και στις διακοπες σου τρεχεις για το site..! παντως μου εκανε εντυπωση που ειπες να ξεπλενω το xandrox μετα απο το 3ωρο εφαρμογης του..

Άκης

Administrator

Τα κρατάς 3 ώρες ώστε να αφήσεις να αποροφηθεί από τον οργανισμό.
Και το revivogen αλλά και άλλα τοπικά αυτό αναφέρουν.
Ειδικά όταν θέλεις να βάλεις και κάτι άλλο μετά.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα