TRX2+MSM+Vit C : BTT's Gutted Combo

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Αδέρφια χαιρετίζω!

Οι παλιότεροι θα με θυμούνται από το ιστορικό, κοσμαγαπητό και απολύτως ό,τι να ναι θρέντ μου για το TRX2.

Κλείνω δύο χρόνια που χρησιμοποιώ μόνο αυτό, με Fungoral (1Χ την εβδομάδα) και όπως είχα γράψει και στο παλιό θρέντ, η τριχόπτωσή μου έχει σταματήσει. Άνοιξα μέχρι NW3 και από εκεί και πέρα, κόπηκε μαχαίρι. Δυό τινά. Ή που έφτασα το γενετικό μου προγραμματισμό για καράφλα και θα συνεχίσω πχ στα 40 ή που δουλεύει ευτούνο το πράμα. Σε regrowth δεν μου έδωσε κάτι κι αν μου έδωσε, ισούται με το ρυθμό χασούρας οπότε δε φαίνεται.

Πρόσφατα, ο Συναγωνιστής Gutted, αξιοσέβαστο μέλος του BaldTruthTalk.com έσκασε με ένα λεπτομερές πόστ όπου εξηγεί πως με ένα δικό του συνδυασμό TRX2, MSM και Βιταμίνης C, όχι μόνο σταμάτησε εντελώς την τριχόπτωσή του, αλλά είδε και πολύ μεγάλο και συνεχιζόμενο regrowth. Το γεγονός ότι δεν ποστάρει φωτογραφίες δεν είναι και το καλύτερο, αλλά είναι σοβαρό και παλιό μέλος του φόρουμ που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γράψει πίπες.

Χωρίς να τον πιστεύω απολύτως και μη έχοντας τίποτε καλύτερο να κάνω, προσθέτω MSM και κάψουλες βιταμίνης C στο ρεζίμ. Θα ενημερώσω αν συμβεί ευτούνο το μυθικό regrowth. Πλήρες θρέντ για τους αγγλομαθείς εδώ :

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=9777

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stavros_K

New Member
Σκέφτομαι να αρχίσω και εγώ παρόμοια θεραπεία..

Λόγο οτι είμαι καινούριος.....
Μπορεί να μου πει κάποιος απο που μπορώ να προμηθευτώ το MSM ?
Το Trx2 απο την επίσημη σελίδα το αγοράζεται ?

Ευχαριστώ

dimos18

Member
το τρχ2 μονο απο την επισημη ιστοσελιδα του

το msm μπορεις να το βρεις υπο τη μορφη συμπληρωματος διατροφης και σε ονλινε φαρμακεια .πχ με μια γρηγορη αναζητηση και στο γκοογκλε ειδα οτι και η σολγκαρ βγαζει

panoslydios

New Member
Να προσθεσω για το msm,οτι μπορεις να το παρεις με τη μορφη σκονης.
ΠΧ σε ενα ποτηρι νερο βαζεις μια κουταλια της σουπας
σκονης msm και μια κουταλια ασκορβικο οξυ σε σκονη(βιταμινη c).

Mαλλια και νυχια θα μεγαλωνουν με απιστευτα γρηγορους ρυθμους.
Το ιδιο θα συμβει αν προσθεσει καποιος diatomaceous earth.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αυτό το συνδυασμό τον έχω ξεκινήσει περίπου 1 μήνα δίχως βέβαια το trx2.
Προς το παρόν ενώ βλέπω μαλλιά και νύχια όπως σωστά ειπώθηκε να μεγαλώνουν γρηγορότερα, μου έχει αυξήσει τη λιπαρότητα στο κεφάλι καθώς και γενικότερα στο πρόσωπο και τα μαλλιά μου δείχνουν κάπως άτονα...εξασθενημένα...
Στο αντίστοιχο φόρουμ του εξωτερικού διάβασα από μερικούς χρήστες κάτι παρόμοιο...άλλαξα από χθες την ποιότητα του msm και περιμένω να δω αν έχει να δώσει κάτι καλύτερο....

Capri

Member
Κι εγώ διαβάζω τώρα το post του τύπου και ομολογουμένως είναι αρκετά ενδιαφέρον!Σκέφτομαι κι εγώ να το ξεκινήσω μιας και πλέον έχω αποτοξινωθεί από αντιανδρογόνα!Gomi,ποιο παίρνεις και τι ποσότητες?Αυτές που συστήνει αυτός?Πάντως στο κείμενό του τονίζει την ανάγκη του να είναι pure το σκεύασμα και να αναγράφει optimsm.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
capri, είχα ξεκινήσει με αυτό
http://www.msmshop.co.uk/new-horizons-msm-200g.html

και εφόσον τελείωσε από χθες ξεκίνησα αυτό

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-MSM-Powder-250-g/5

Βιταμίνη c παίρνω αυτή
http://www.iherb.com/NutriBiotic-Sodium-Ascorbate-Crystalline-Powder-16-oz-454-g/10178

msm ξεκίνησα από 1γρ. και τώρα είμαι στα 6 ενώ βιταμίνη c από την αρχή 4γρ.

Για λόγους ευκολίας τα παίρνω όλα μαζί το βράδυ πριν πάω για ύπνο.

Α, ξέχασα, είχα βρει έρευνες που έλεγαν ότι το χλώριο του νερού δεν αφήνει το msm να απορροφηθεί, οπότε πίνω νερό χωρίς χλώριο. (όποτε μπορώ βέβαια γιατί όταν είμαι έξω δεν γίνεται)

Capri

Member
Έχεις βάλει φίλτρα στις βρύσες?Οι δοσολογίες που αναφέρονται είναι κάθε μέρα σωστά?Δηλαδή αν πίνεις το νερό που πίνουμε οι περισσότεροι απευθείας από βρύσες,παίζει να υπάρχει πρόβλημα...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι, έχω ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα και κάνει δουλειά, γιατί είχα πάει σε φίλο και το μέτρησα και δεν είχε χλώριο.

Σου επισυνάπτω 2 γραμμές από την έρευνα που έχω και που αναφέρει για το msm και το χλώριο.

" At NO time, and under NO circumstances, should you drink any water or any other liquid with chlorine in it!!!

Chlorine in water will damage the effectiveness of true organic sulfur. What chlorine does is block the oxygen from getting inside the cells. It is necessary to guarantee you are not consuming any chlorine."

Αλλά γενικότερα και κάποια μέταλλα που παίρνω για αποτοξίνωση αναγράφουν ότι δεν πρέπει να καταναλώνονται με νερό που περιέχει χλώριο. Το χλώριο είναι πολύ μεγάλη παγίδα σε πολλά πράγματα.

Ναι, κάθε μέρα είναι η δοσολογία.

panoslydios

New Member
Αχ το ξερα ρε που*** μου.

Το χλωριο πεταει το οργανικο θειο.
Οσο λιγοτερο οργανικο θειο,τοσο περισσοτερο ανοργανο ασβεστιο
θα μπορει να δημιουργηθει τον οργανισμο.

Και ανοργανο ασβεστιο σημαινει: πλημμελης επουλωση φλεγμονων.
Κριμα,τελικα αλλοι μας σκοτωνουν.
Αν σκεφτεις οτι οταν κανεις μπανιο με τετοιο νερο,ειναι χειροτερο απο
το να πινεις 8 ποτηρια απο το ιδιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Capri

Member
Thanks man για τις απαντήσεις!!!
Θα googlάρω για φίλτρα να δω τι θα μου βγάλει και μπορεί να σε ξαναενοχλήσω αν δεν έχεις αντίρρηση. Έχω μπλέξει τώρα και διαβάζω το post του gutted που έχει τον ατελείωτο!!!
Οπότε έχεις φίλτρο σε όλες τις βρύσες του σπιτιού σου κι από εκεί πίνεις. ΚΑΙ σε ντουζιέρα?
Τώρα είδα το post του Πάνου.Δηλαδή και στη ντουζιέρα...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
όχι στο ντους δεν έχω αν και μια φορά κάνω την εβδομάδα σπίτι μπάνιο γιατί τις άλλες ημέρες κάνω στο γυμναστήριο, οπότε και να είχα δεν θα είχε τόσο νόημα. Αλλά χειμώνα καλοκαίρι κάνω μπάνιο με κρύο νερό, όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο απλά μου αρέσει, οπότε αν το νερό δεν είναι ιδιαίτερα ζεστό δεν κάνει τόσο μεγάλη ζημιά μιας και οι πόροι του δέρματος είναι κατά κάποιο τρόπο κλειστοί.
Μεγάλη ζημιά κάνει σε αυτό που αναφέρει ο panos οι υδρατμοί που δημιουργούνται στο μπάνιο από το ζεστό νερό. Για παράδειγμα όταν κάνει μπάνιο η γυναίκα μου δεν πατάω στο μπάνιο για κανα μισάωρο...:)

Capri

Member
GOMI είπε:
όχι στο ντους δεν έχω αν και μια φορά κάνω την εβδομάδα σπίτι μπάνιο γιατί τις άλλες ημέρες κάνω στο γυμναστήριο, οπότε και να είχα δεν θα είχε τόσο νόημα. Αλλά χειμώνα καλοκαίρι κάνω μπάνιο με κρύο νερό, όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο απλά μου αρέσει, οπότε αν το νερό δεν είναι ιδιαίτερα ζεστό δεν κάνει τόσο μεγάλη ζημιά μιας και οι πόροι του δέρματος είναι κατά κάποιο τρόπο κλειστοί.
Μεγάλη ζημιά κάνει σε αυτό που αναφέρει ο panos οι υδρατμοί που δημιουργούνται στο μπάνιο από το ζεστό νερό. Για παράδειγμα όταν κάνει μπάνιο η γυναίκα μου δεν πατάω στο μπάνιο για κανα μισάωρο...:)

Thanks Gomi.Θα ψαχτώ λίγο ακόμα και σε ξαναρωτάω.Thanks man!Να σου πω την αλήθεια αν και στην αρχή ήμουν τρελό φαρμακοψυχάκι(δηλαδή πίστευα ότι μόνο με φάρμακα γίνεται δουλειά)έχω αρχίσει να αλλάζω εντελώς γνώμη με διάφορες μαρτυρίες δικές σας σε συνδυασμό με το ότι το χαπάκι αργά ή γρήγορα θα στην κάνει τη ζημιά(κι αυτό το πιστεύω 100%).

weznem

Well-Known Member
γιατι να παρουμε συμπληρωμα βιταμινης c και να πινουμε απλα λεμοναδα?θελουμε τεραστιες ποσοτητες που δεν καλυπτονται απο τον χυμο??
το mms κανει να το παιρνουμε δια βίου καθημερινα?

panoslydios

New Member
weznem είπε:
γιατι να παρουμε συμπληρωμα βιταμινης c και να πινουμε απλα λεμοναδα?θελουμε τεραστιες ποσοτητες που δεν καλυπτονται απο τον χυμο??
το mms κανει να το παιρνουμε δια βίου καθημερινα?

Ναι! Το msm ειναι super safe.
Κανει ελαστικες τις μεμβρανες των κυτταρων αρα ευνοει
και την ελαστικοτητα ολου του σωματος(αφου ο οργανισμος
ειναι ενα συνολο κυτταρων).
Θα καιγεσαι λιγοτερο απο τον ηλιο.
Γενικα οσο περισσοτερο οργανικο θειο εχεις,τοσο περισσοτερα
ελαστικο θα ειναι το δερμα,με οτι θετικο συνεπαγεται αυτο.

dimos18

Member
Εγώ αυτόν τον συνδιασμό τον είχα δοκιμάσει παλιότερα για 3 μήνες και δεν με βοήθησε.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα