Απ: Tsakalos και hairlosspics
comb είπε:
GK,
O Joe έχει κάνει 3 μεταμοσχεύσεις στον Dr Wong και εδώ και κάποια χρόνια(δεν ξέρω αν ήταν μετά από τη δεύτερη ή την τρίτη μεταμόσχευση), δουλεύει στην κλινική. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα όλων των εποχών, οπότε αν θεωρείς οτι είναι "ικανοποιητικό", μάλλον θα έπρεπε να αναθεωρήσεις την αντίληψή σου για το τι μπορεί να προσφέρει η μεταμόσχεση μαλλιών. Το λέω για όλους αυτό, πρέπει να υπάρχουν ρεαλιστικές επιδιώξεις.
Για κάτσε βρε συ, εδώ οι άλλοι κάθονται μέσα σε αυτό το thread και βγάζουν ανεπιτυχή(ή τέλος πάντων όχι απόλυτα επιτυχημένα) τα αποτελέσματα των μεταμοσχέυσεων σε βάθος χρόνου και κάθεσαι και μου λες σε εμένα να αναθεωρήσω επειδή έγραψα "ικανοποιητικά" ? Με συγχωρείς που δεν ξέρω το ιστορικό του κυρίου "Joe" (Banana) και ότι δουλέυει εκεί καθώς και ότι θεωρείται στο ιερό βιβλίο των μεταμοσχέυσεων η περίπτωση του τρομερή και φοβερή. Θα αυτομαστιγωθώ 10 φορές πρωί-βράδυ πριν την μινοξιδίλη!
Κάτσε να διαβάσεις ότι έχω γράψει εδώ μέσα ώστε να δεις πρώτα ότι ακολουθώ υπερασπιστική γραμμή (έχοντας τονίσει ότι τον είχαν κατακρεουργήσει στα 90ς και στην δότρια, έχοντας επίσης επισημάνει τις "ρεαλιστικές επιδιώξεις") και μετά συμβούλευσε με να αναθεωρήσω.
Και για εμένα προσωπικά ναι "ικανοποιητικό" είναι, τέλειο θα ήταν εάν ο άνθρωπος είχε από μόνος του περισότερο χοντρή τρίχα και κατσαρή, τότε κατά την ταπεινή, μη έμπειρη άποψη μου θα ήταν τέλεια στο μάτι μου. Γιατί τόση ώρα στο μάτι μου αναφέρομαι.
Υπάρχουν αποτυχίες, υπάρχουν και επιτυχίες, υπάρχουν και απατεώνες γιατροί, πιστέυω οι περισότεροι που είναι απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα τους έχουν πάει σε γιατρούς μέτριους ώς κακούς ή έπεσαν σε άμπαλους ειδικευόμενους, εάν τώρα υπάρχουν 10 άσχημες περιπτώσεις από τις 200 στις καλές κλινικές, μέσα στο παιχνίδι είναι.
Εγώ πάντως το τόνισα κάποια στιγμή και το τονίζω ξανά, για αυτό έλεγαν ότι πρέπει να σου σταματήσει πλήρως η τριχόπτωση και να κάνεις μεταμόσχευση, τώρα να κοιτάς την γυάλινη μπάλα και να μαντέυεις τι NW θα καταλήξεις και να κάνεις εγχείρηση όταν θα είσαι στο 30% της διαδρομής τότε είναι λογικό ότι θα σου πέσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά, κάτι που το γνωρίζουν πλέον όλοι και για αυτό λένε να κάνω 1 τώρα να το καλύψω κάπως και μετά κάνς 2,3 να τελειώσω. Πιστέυω το γνωρίζουν πλέον όλοι ότι με μία μεταμόσχευση το επιθυμητό δεν το πετυχαίνεις εφόσον δεν έχεις ολοκληρωθεί το NW σου. Τώρα εάν είναι να πέσουν και οι μεταμοσχευμένες σου τι να πω πάει και πολύ... εδώ ο θείος μ είχε κάνει το 1990 και 20 χρόνια μετά ακόμα τις έχει τις αναδασωμένες.