Vividrin - Mast Cell Suppressor

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dimos18

Member
Από αρκετούς χρήστες φαίνεται ότι ο συνδιασμός του iron dragon indomethacin - chromoglycate δουλεύει σταματώντας την τριχόπτωση.Η ινδομεθακίνη είναι nsaid και ίσως έχει καρδιακιαγγειακούς κινδύνους σε τοπική χρήση ανάλογα με την απορρόφηση.Ίσως πάντα.Και μπλοκάρει μόνο την pgd2.Το chromoglycate όμως είναι mast cell suppressor που είναι υπεύθυνα για την ισταμίνη ,κυτοσίνη και ιντερλευκίνη.Και επιπλέον εμποδίζει και τις προσταγλανδίνες ,ανάμεσα τους την pgd2 στην οποία οφείλεται και η τριχόπτωση.Από την άλλη τώρα το chromoglycate είναι αρκετά ασφαλές και χρησιμοποιείται ευρέως από πολλά αντιαλλεργικά .Ανάμεσα τους και το γνωστό ''vividrin'' για τα μάτια.Ο dr.Nigam σε άλλο φόρουμ είπε ότι έχει στο μυαλό του ένα ισχυρό mast cell stabilizer που χρησιμοποιείται από αντιαλλεργικά φάρμακα ευρέως,είναι fda approved και γενικά πολύ ασφαλές, που θα το δοκιμάσει κλινικά και μπορεί να αποτελέσει μια off the label θεραπεία.Η περιγραφή αυτή ταιριάζει γάντι με το chromoglycate.Τι γνώμη έχετε ,θα μπορούσε να δοκιμαστεί to ''vividrin'' τοπικά ;

Θέλω τη γνώμη κάποιου που έχει κάποια γνώση επί του θέματος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Komis

Active Member
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/vividrin
To vividrin απο οτι γραφει εμποδιζει τη δημιουργεια φλεγμονης.Αποψη μου,ειναι σημαντικο να ασχοληθει καποιος
με φαρμακα που εμποδιζουν τη δημιουργεια φλεγμονων και επειτα να βαλει οτι αλλο βαζει τοπικα.
Εγω που χρησιμοποιω πρασσινο αργιλο τοπικα για την αποφυγη φλεγμονων και αναπλαση των κυτταρων,
σε διαστημα μιας βδομαδας ειδα να ανοιγουνε νεοι ποροι και να αχνοφαινονται μικρα τριχακια.
Δεν βρισκω λογο να μην δουλεψει και το virvidin mexri ena shmeio

dimos18

Member
Komis είπε:
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/vividrin
To vividrin απο οτι γραφει εμποδιζει τη δημιουργεια φλεγμονης.Αποψη μου,ειναι σημαντικο να ασχοληθει καποιος
με φαρμακα που εμποδιζουν τη δημιουργεια φλεγμονων και επειτα να βαλει οτι αλλο βαζει τοπικα.
Εγω που χρησιμοποιω πρασσινο αργιλο τοπικα για την αποφυγη φλεγμονων και αναπλαση των κυτταρων,
σε διαστημα μιας βδομαδας ειδα να ανοιγουνε νεοι ποροι και να αχνοφαινονται μικρα τριχακια.
Δεν βρισκω λογο να μην δουλεψει και το virvidin mexri ena shmeio

Όλα τα αντιφλεγμονώδη λειτουργούν μπλοκάροντας τις προσταγλανδίνες .Και την pgd2 και την pge2.Παρ' όλα αυτά η ουσία chromoglycate δεν λειτουργεί με τον κοινό τρόπο αλλά επεκτείνεται στα mast cells στα οποία γίνεται η παραγωγή των προσταγλανδίνων. Με απλά λόγια είναι σαν να χτυπά το πρόβλημα στη ''ρίζα'' του.

Μόλις τελειώσω μια άλλη δοκιμή που κάνω θα δοκιμάσω το allergotin για τα μάτια που περιέχει chromoglycate στη διπλάσια περιεκτικότητα από το vividrin.

Για το συγκεκριμένο είμαι αισιόδοξος ότι θα βοηθήσει τουλάχιστον συμπληρωματικά , αν όχι και από μόνο του.Από πίσω του έχει και θεωρία να βασιστεί και έχει εφαρμοστεί μερικώς από τον συνδιασμό του iron dragon.

Georgex6

Well-Known Member
Αν θες να μπλοκαρεις μονο pgd2 και να αυξησεις τις καλες e2& f2 πας στο ramatroban μαζι με μινοξ και λατανοπροστ πχ
Αλλα και chromo indo συνδυασμο να κανεις σταματας τριχοπτωση χωρις παρενεργιες σημαντικο κι αυτο φτανει να ισχυει βεβαια γτ λιγοι το δοκιμαζουν στο εξωτερικο

dimos18

Member
Georgex6 είπε:
Αν θες να μπλοκαρεις μονο pgd2 και να αυξησεις τις καλες e2& f2 πας στο ramatroban μαζι με μινοξ και λατανοπροστ πχ
Αλλα και chromo indo συνδυασμο να κανεις σταματας τριχοπτωση χωρις παρενεργιες σημαντικο κι αυτο φτανει να ισχυει βεβαια γτ λιγοι το δοκιμαζουν στο εξωτερικο

Εμένα προσωπικά ο συνδιασμός indo - chromo με ψιλοφοβίζει. Έχουν γίνει μελέτες για τα nsaids όπως η indo που υποστηρίζουν ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων σε μακροχρόνια χρήση.Από την άλλη βέβαια η εφαρμογή γίνεται σε τοπική χρήση και λογικά δεν θα φτάνει όλη η ποσότητα στο αίμα.

Και για τον παραπάνω λόγο θέλω να δοκιμάσω το chromoglycate μόνο του και όχι σε συνδιασμό με την ινδομεθακίνη.

Το ramatroban που είναι επιλεκτικός crth2 ανταγωνιστής ακούγεται πολλά υποσχόμενο και ήδη από ότι βλέπω κάποιοι άρχισαν να το δοκιμάζουν στο εξωτερικό.Ίσως αργότερα μετά το καλοκαίρι και αναλόγως τα δείγματα που δώσει να στραφώ προς τα εκεί.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα