Βρηκατε καπου να την αγορασουμε;?;εγω λεω να δοκιμασω!!!
Όλες οι διαθέσιμες επαφές που είχαν ανακοινώσει για διάθεση international, είναι πεσμένες (ακόμα και η σελίδα τους στο Fb)...Tο κόβω για ναυάγιο...
Βρηκατε καπου να την αγορασουμε;?;εγω λεω να δοκιμασω!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ελα ρε gommi???λες ε;φαινοταν ελπιδοφωρο..η μουφα!η το φαγανε στη στροφη για ευνοητους λογους.....
gomi τωρα πια το βαζεις μετα το ρολαρισμα τοdepakine?ρε παιδια οταν λετε παρενεργειες με το depakine πως τι καταλαβαινετε ;εχετε ενοχληση πουθενα;
βαζεις πρωτα οξυζενε και μετα serioxyl και μετα depakine μετα το ρολερ;
κανεις το 25λεπτο ρολαρισμα με 1.5;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI oleuropein σκονη διαλυεται μες στο serioxyl ? κανει δουλεια ή δεν εισαι σιγουρος ακομηοξυζενέ, tannic acid, depakine, (όλα αυτά με μπατονέτα) μετά serioxyl και από την επόμενη μόνο oleuropein+serioxyl
GOMI oleuropein σκονη διαλυεται μες στο serioxyl ? κανει δουλεια ή δεν εισαι σιγουρος ακομη
γκομι πως νατο κανουμε με μπατονετα .αμα πιασουμε ολο το κεφαλι με μπατονετα θα χρειαζτει 3 ωρες
Gomi, τα έλαια του αρχικού ποστ τα χρησιμοποιείς ακόμα? Με την ίδια συχνότητα?
thnaks GOMI ολευροπεινη παραγγειλα οποτε σε καμια 10 μερες θα την εχω και θα ενημερωσω πως παει..... Mε το tannic acid πιστευεις κατεφερνει να το απορροφησει το δερμα αξιζει δοκιμη ? Αυξητικη επαιρνες καιρο αν δε κανω λαθος παιζει απο μονη της αυτη να boostare το μαλλια?Ναι, διαλύεται, αλλά σε εμφάνιση γίνεται σαν χυμός λαχανικών. Βάζε σιγά σιγά μην σου γίνει πηλός. Εγώ το προτιμώ ξεχωριστά, αλλά ότι σε βολεύει.
Πιστεύω ότι δουλεύει, αλλά έχω και την αυξητική από πίσω και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Το μαλλί μου είναι στα καλυτερά του πάντως.
thnaks GOMI ολευροπεινη παραγγειλα οποτε σε καμια 10 μερες θα την εχω και θα ενημερωσω πως παει..... Mε το tannic acid πιστευεις κατεφερνει να το απορροφησει το δερμα αξιζει δοκιμη ? Αυξητικη επαιρνες καιρο αν δε κανω λαθος παιζει απο μονη της αυτη να boostare το μαλλια?