Αγαπητέ gomi, δεν είπα ότι η περίπτωση μου διαφέρει η όχι από αυτούς γιατί ακόμα δεν έχω κατασταλάξει πλήρως για τον λόγο που είμαι εγώ έτσι. Απλά είπα ότι
οπτικά είμαι σαν αυτούς επειδή δεν μπορώ (προσπάθησα, θα ξαναπροσπαθήσω) να ανεβάσω φωτογραφίες. Οσον αφορά την υπόλοιπη απάντηση σου δυστυχώς και εγώ αυτής της άποψης ήμουν και είμαι
.Ότι δηλαδή, απ' ότι φαίνεται, βρήκαν ευκαιρία οι ρουφιάνες
να την κοπανήσουν νωρίτερα απ' ότι έπρεπε
. Απλά επειδή, σύμφωνα με τον νόμο των μαθηματικών, πάντα υπάρχει τουλάχιστον μία πιθανότητα για οτιδήποτε τρελλό η όχι και επειδή όπως υπονόησα στο πρώτο μου μήνυμα, εσάς εδώ μέσα και ιδιαίτερα τα ψαγμένα άτομα όπως εσύ η σαν και εσένα σας έχω λόγω των εμπειριών και των απεκτημένων γνώσεων σας, περισσότερο έως πολύ περισσότερο εμπιστοσύνη από ότι κάτι γιατρούς ,το '' γιατρούς'' τόσο εντός όσο και εκτός εισαγωγικών, και επειδή
η αρχική αιτία για την πτώση
δεν ήταν γονιδιακή αλλά το sleeve το οποίο την τριχόπτωση την έχει σαν μετεγχειρητική επιπλοκή, έλεγα μήπως καμιά ιδέα η κάποια γνώση, αντιμετώπισημης η όχι ,περίπτωσης σαν τη δική μου. Πάντως σε ότι έχω πετύχει σε σάιτ παχυσαρκίας που έμπαινα, τα μαλλιά που έπεφταν ξαναβγαίναν. Όλοι αυτοί, άνδρες και γύναικες και ανεξαρτήτως ηλικιάς, να μην είχαν είχαν γονιδιακό υπόβαθρο? Λες να είμαι τόσο άτυχος? Επίσης προς αποφυγήν οποιαδήποτε παρεξηγήσεως και επείδη έχω πετύχει τέτοια άτομα έδω μέσα,
μην θεώρησεις ότι σε φορτόνομαι.Εξηγούμαι για να μη παρεξήγουμαι.