Καταρχάς για τα περί παρεξηγήσεων.Επειδή έχω πετύχει άτομα γενικά στο σάιτ που ζητούν κατ'ουσίαν τα πάντα στο πιάτο και εάν δεν τους δοθούν γίνονται μ@λ@κες
και τρώνε ξεχέσματα από άλλους αλλά και banαρίσματα (όπως και είναι επιβεβλημένο δηλαδή), μιας που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν
τα βοοειδή
ότι
α λ λ ο το "δικαιωμα" και α λ λ ο το "προνομιο" και οτι το γεγονος οτι βρισκονται εδω μεσα ειναι γιατι τους παραχωρηθηκε
"ΠΡΟ ΝΟ ΜΙ Ο" και το προνομιο ειναι κατι αμεσα ανακλητο απο αυτον το παραχωρησε χωρις να πει κουβεντα αυτος που του παραχωρηθηκε και επειδη η περιπτωση μου ειναι συνθετη (αλλος ο λογος που επεσαν τα μαλλια, αλλος?, μαλλον που δεν ξαναβγηκαν) δεν θα ηθελα να σκεφτεις οτι,
ωρε ρε π@υστη μου τι φρουτο μας εσκασε παλι, και να με συγχεσεις με τους προαναφερθεντες λαλακες. Εκει κολλαγε το
"μην θεώρησεις ότι σε φορτόνομαι.Εξηγούμαι για να μη παρεξήγουμαι". Απλα προεξοφλουσα καταστασεις. Ελπιζω
τωρα να εγινα κατανοητος
.
Τωρα, οπως λες και εσυ και γραφω και εγω πιο πανω, αφ'ενος το ξερω οτι ειναι καπως ζορικη η περιπτωση μου αλλα επειδη δοκιμαζοντας διαφορα, με διαφορους γιατρους και αποτελεσμα δυστηχως οχι απλα μηδεν αλλα και ειχαμε προβληματικες καταστασεις (φινα) ενω σε μια περιπτωση με δωθηκε, μαζι με τα κλασικα για τη τριχοπτωση σαμπουαν, βιταμινες,αμπουλες, και μια λοσιον οπου φτιαχτηκε απο τον φαρμακοποιο με συνταγη γιατρου η οποια περιειχε τρια η τεσσερα προσκαρ μεσα και τα υπολοιπα απο το κουτι σπασμενα σε πεμπτα να τα περνω ταυτοχρονα με τη λοσιον, παρ΄ολο που εσκασα πριν δυομιση χρονια 170 ευρω
, η αγωγη ηταν για εναμιση μηνα, τελικα διαβαζοντας το τι και το πως με το προσκαρ απο αλλους χρηστες αποφασισα να μην τη κανω , αφ'ετερου ελεγα μηπως καμια γνωση η γνωμη η εστω απλως μια ιδεα ρε παιδι μου, μια που ψιλοκατεληξα στο να κανω συνδιαστηκα και τραυματισμο και καποια ελαια και ηταν και ο λογος που ηρθα στο δικο σου νήμα.