Yuda hair pilatory

stefg

New Member
καλησπερα σας! εχω βρει το εν λογω σκευασμα απο το εξωτερικο κινα
Κώδικας:
http://www.aliexpress.com/item/Original-Best-hair-loss-treatment-spray-original-Yuda-pilatory-EXTRA-STRENGTH-3-bottles-pack/639339052.html
το χρησιμοποιω 1 μηνα περιπου δεν μπορω να πω οτι εχω δει επανεκφυση σοβαρη μονο κατι μικρες τριχουλες απλα νιωθω το μαλλι μου πιο δυνατο και υγιες! το αγορασα επειδη ειδα καλες κριτικες ανα τον κοσμο στο συγκεκριμενο site(τουλαχιστον) και + οτι λεει οτι ειναι 100% φυτικο και εχει καποια συγκεκριμενα καλα συστατικα με τα λεγομενα οτι ειναι καλα για την τριχα(Ginseng extract, angelica extract, Polygonum multiflorum extract).Τωρα ελπιζω οι πιο εμπειροι απο εσας να κρινουν αναλογως,αληθεια το εχει δοκιμασει κανεις αλλος περισσοτερο καιρο να μας πει γνωμη;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stefg

New Member
παιδεια η φωτο μου ειναι ψευτικη απο εναν μοντελα αν ειχα τετοιο μαλλι θα ημουν ευτυχης:p εγω ειμαι nw3

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
δεν ξερω για το συγκεκριμενο αλλα εγω ειχα επανεκφυση με folligen,shen min,zinc oxide,zinc pyrithione σε λοσιον,εχω πεπεισθει οτι ολα τα ετοιμα σκευασματα του εμποριου κατι κανουν στο μαλλι.
ειναι πολλες οι ουσιες που δουλευουν στην ΑΑ οπως και αυτο σιγουρα.
πιστευω ο φιλος εδω σε εναν μηνα θα εχει αλλο τοσο αποτελεσμα μιας και το χρησιμοποιει μονο εναν μηνα

stefg

New Member
το shen min παιδεια λεω να το δοκιμασω επειδη εχω πεπιστει απο αυτο το forum μετα το yuda το οποιο παραδοξως δεν λαδωνει και δεν μυριζει ασχημα απλα ειμαι προκατηλημενος με κινεζικα προιοντα τωρα θα ρωτησετε γιατι το αγορασα αλλα οκ ειπα να δοκιμασω :D εχω ακομα αλλα δυο μπουκαλακια αντε να δουμε ( με τριχοπτωση δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα πρπ 50-60 τριχες τωρα εχω καμια 20 ρια βεβαια περνω και κατι βιταμινες merck richelet και σιδηρο και λουζομαι 2-3 φορες την εβδομαδα με frezyderm)παιδεια θα ανεβασω και φωτο με πριν μετα αν δω εμφανη βελτιωση!

Μπλουζα