Ειμαι ευχαριστημενος με το men perfect, πολυ ευχαριστημενος για την ακριβεια.
Εγω με λιγα γκριζα σε κροταφους, δεν χρειαζομαι πολυ ποσοτητα. Ενα κουτι, με εβγαλε γυρω στις 8 εφαρμογες, περιπου ενα χρονο!
Αποτελεσματικοτητα; Ε οσο περνα ο καιρος, αποχρωματιζεται, αλλα ευτυχως με φυσικο τροπο, οχι τιποτε παρδαλα χρωματα.
Απο τη μια το μαλλι μακραινει, αρα υπαρχουν νεα τμηματα τριχας που δεν εχουν βαφτει, απο την αλλη τα λουσιματα.
Σιγουρα την πιο μεγαλη 'ζημια' στον αποχρωματισμο, την κανουν τα λουσιματα, αλλα δεν μπορει να μεινουμε αλουστοι, ειδικα ολοι εμεις που βαζουμε και τα τοπικα στο κεφαλι.
Εγω εχω παρατηρησει, οτι με τα λιγα γκριζα που εχω, με σχεδον καθημερινο λουσιμο, γυρω στον 1,5 μηνα θελω νεα εφαρμογη.
Φυσικα, εξαρταται και τις 'ανοχες' του καθενος.
Πχ μια φορα τα ειχα βαψει 'φοβερα' καλα, και ειπα οτι δεν θελω και τοσο καλα!
Καλυτερα, να φαινεται και λιγο γκριζο, ωστε οταν 'πυκνωνει' το γκριζο να μην φαινεται τοσο η διαφορα.
Μου λενε 'α εσυ δεν γκριζαρες ακομη', κι εγω τους λεω 'δειτε εδω, να εχω γκριζα', τους βγαινω κι απο πανω δηλαδη, αλλα το men perfect εχει κανει ηδη φοβερη δουλεια.
Αλλα αν τωρα καποιος, το κοιτα και το τσεκαρει καθε μερα το μαλλι, και θελει συνεχως οσο περναει ο χρονος τελειο αποτελεσμα, ειναι φυσει αδυνατον να μην 'χανεται' η βαφη με το περασμα των ημερων και τα λουσιματα, κι εκει υπαρχει θεμα.
Εγω ευχομαι εκτος των αλλων να οργανωσω ετσι τη ζωη μου που να μην θελω καθε μερα λουσιμο, οποτε να κρατα κι η εφαρμογη περισσοτερο.
Παντως, κανει δουλεια. Και πολυ φυσικο αποτελεσμα, αν διαλεξεις σωστη αποχρωση, και δεν το παρακανεις (πχ να το αφησεις πολυ ωρα οταν το βαζεις=σκουραινει), κανεις δεν παιρνει χαμπαρι τιποτε!!!!