aris rokos
Active Member
Όλα καλά πως πηγαίνεις ;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αρα το 1.83 δεν ειναι ο κανονικός του λογος? Ειναι ο λογος με βαση το σπλιτινγ που εκανε? Και γιατι να το κανει αυτο σε τοσο αδεια περιοχή? Πχ απο ενα 3 τριχο να παιρνεις τις 2 τριχες και να το κανεις 2τριχο. Σε τοσο αδεια περιοχη καλο ειναι να βαλεις οσα πιο πολλα πολυτριχα μπορεις μπας και φτιαξεις καλυτερη καλυψη. Εξαιρεσαι τον οικονομικο λογο που δεν μου φαινεται τιμιο εκ μερος του γιατρου. Εχει καποιο οφελος αυτη η τακτικη?Άλλη μια περίπτωση που το splitting πήγε "σύνεφο" για να μπουν (και να πληρωθούν 5500g). Αυτή όμως είναι καλή περίπτωση λόγω ηλικίας και μεγάλης έκτασης. Αν υπάρξει καλή φύτρωση το αποτέλεσμα θα είναι αραιό και αποδεκτό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστω. Ησουν αρκετα κατατοπιστικος.Με βάση την προιστορία του Erdo και τον τεράστιο αριθμό μονότριχων που εξάχθηκαν εδώ, είναι προφανές ότι μιλάμε για splitting. Φυσικά πάντα παίζει να υπάρχει ένας εκφυλισμός της δότριας και να υπάρχουν ατόφια 1τριχα αλλά αυτό αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό περιπτώσεων. Εννοείται ότι είναι καλύτερο να βάζεις πολυτριχα για κάλυψη με την προυπόθεση να έχεις καλή δότρια (εδώ τα 7.5Κg είναι νούμερο που έχει λάβει υπόψην και το splitting) και περιοχή προς κάλυψη όχι γήπεδο Maracana. Με το splitting πετυχαίνεις μια καλύτερη διασπορά μοσχευμάτων έτσι ώστε να καλύψεις ομοιόμορφα μια μεγάλη περιοχή χωρίς μεγάλες άδειες περιοχές. Δεν είμαι fan αυτής της τακτικής, προτιμώ να πετύχεις το illusion με άλλους τρόπους (ασσύμετρη φύτευση όπως έχω κάνει στην δική μου περίπτωση) αλλά κάθε σχολή έχει τα συν και τα πλην.