Harris_G
Well-Known Member
42 ειπες εισαι η 62;;;Νομίζω είμαι σε ηλικία που δεν θα κάνει κάτι…
42 ειπες εισαι η 62;;;Νομίζω είμαι σε ηλικία που δεν θα κάνει κάτι…
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
42 φιλε.42 ειπες εισαι η 62;;;
Με 2,5 είδες διάφορα;Μπορείς να μπεις σε λεπτομέρειες;Φιλε Είμαι υπέρ κάνει δουλειά!
Φίλε δυόμιση πήρα πολύ λίγο καιρό σχεδόν ένα μήνα μετά το έκανα πέντε. Ναι έχω δει διάφορα και στα μαλλιά και τα γένια πήραν δύναμη.Με 2,5 είδες διάφορα;Μπορείς να μπεις σε λεπτομέρειες;
Ξεκίνα φινα εχθές και θα δεις διαφορά παντού και θα δυναμώσεις και για την μμ.Φίλε δυόμιση πήρα πολύ λίγο καιρό σχεδόν ένα μήνα μετά το έκανα πέντε. Ναι έχω δει διάφορα και στα μαλλιά και τα γένια πήραν δύναμη.
υπάρχει εδώ μια παρουσίαση από τον Dr Παπαγγελόπουλο όπου μπορεις να τσεκάρεις...Καλησπέρα σε όλους. Τελικά δε γνωρίζει κανείς περί αυτής της κλινικής και του γιατρού???
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε δεν το είχα δει. Πάντως η πρώτη μεταμόσχευση δε φαίνεται να του πήγε πολύ καλά….υπάρχει εδώ μια παρουσίαση από τον Dr Παπαγγελόπουλο όπου μπορεις να τσεκάρεις...
2η προσπάθεια - 3.360 grafts - 23/09/2022
Τώρα που τον είδα εγώ, είχε κάνει πρόσφατα ;) βεβαια οι πιο εμπειροι νομιζω θα μπορείτε να κρίνετε καλυτερα απο εμενα αλλά νομίζω δεν έχει δυνατή δότρια ;pwww.hairlossgr.com
Για ποια πρώτη επέμβαση λες ;κοίταξε Είναι ανάλογα τι έκταση έχεις να καλύψεις και το πρόβλημα που έχεις. Αμα είναι πολύ μεγάλη η έκταση και έχεις περιορισμένη δότρια με μια επέμβαση δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα. Σίγουρα χρειάζεσαι και δεύτερη για πύκνωση.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε δεν το είχα δει. Πάντως η πρώτη μεταμόσχευση δε φαίνεται να του πήγε πολύ καλά….
Νομίζω στον ίδιο γιατρό έχει κάνει και την πρώτη αν διάβασα σωστά. Αφού γράφει ότι του έκανε και καλύτερη τιμή λόγω δεύτερης…Για ποια πρώτη επέμβαση λες ; Γιατί αυτή ήταν η δευτερη του έπειτα από αποτυχημένη επέμβαση σε άλλο γιατρο. Είναι ανάλογα τι έκταση έχεις να καλύψεις και το πρόβλημα που έχεις. Αμα είναι πολύ μεγάλη η έκταση και έχεις περιορισμένη δότρια με μια επέμβαση δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα. Σίγουρα χρειάζεσαι και δεύτερη για πύκνωση.
Ναι τελικά στον ίδιο είχε κάνει. Απλά ήταν το 2019 η πρώτη και είχε βάλει λίγα μόσχευματα (2500) και είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στη δεύτερη επέμβαση φαίνεται να πήρε καλύτερο αποτέλεσμα.Νομίζω στον ίδιο γιατρό έχει κάνει και την πρώτη αν διάβασα σωστά. Αφού γράφει ότι του έκανε και καλύτερη τιμή λόγω δεύτερης…
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι φυσικά θα κοιτάξω και αλλού. Ευχαριστώ!Ναι τελικά στον ίδιο είχε κάνει. Απλά ήταν το 2019 η πρώτη και είχε βάλει λίγα μόσχευματα (2500) και είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στη δεύτερη επέμβαση φαίνεται να πήρε καλύτερο αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει κοιτα αποτελέσματα και από άλλες κλινικές εδώ στο φόρουμ και κανε cons μα όσες περισσότερες μπορείς να πάρεις γνώμες.