Έφτασε (ξανά) η ώρα μου…. Μπαίνω δυναμικά για τη 2η

piros75

Well-Known Member
Παίδες,
Το παίδεψα από εδώ, το παίδεψα από εκεί, μου πήρε 8 χρόνια από την πρώτη και τελικά αφού συνειδητοποίησα πως ότι μου έχει μείνει στο κεφάλι αφορά σχεδόν τις μεταμοσχευμένες τρίχες από την πρώτη θα μπω για 2η. Όσοι με έχουν παρακολουθήσει θα ξέρουν πως η επιλογή μου για Ελλάδα είναι η Seneca. Έκανα λοιπόν το ραντεβού μαζί τους χθες και θα ξαναβρεθούμε την Τρίτη για να κουβεντιάσουμε τις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ραντεβού κάναμε μετρήσεις, είδαμε τη δότρια και η πρόταση της κλινική είναι να πάω για μμ μόνο στην Α και Β ζώνη. Εγώ τους είπα ότι θέλω διασπορά σε όλο το κεφάλι και μου είπαν ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά αραιό αν προχωρήσω με αυτό το πλάνο. Μου έδειξαν και πιθανά σενάρια με φωτογραφίες και όντως το αποτέλεσμα, αν βγει έτσι, θα είναι αραιό. Είμαστε σε μια φάση «διαπραγμάτευσης» και νομίζω ότι θα αποφασίσουμε από κοινού το πλάνο στις αρχές της άλλης εβδομάδας, οπότε θα κανονίσουμε και όλα τα άλλα (ημερομηνίες και ελπίζω και καμιά έκπτωση στην τιμή).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Παίδες,
Το παίδεψα από εδώ, το παίδεψα από εκεί, μου πήρε 8 χρόνια από την πρώτη και τελικά αφού συνειδητοποίησα πως ότι μου έχει μείνει στο κεφάλι αφορά σχεδόν τις μεταμοσχευμένες τρίχες από την πρώτη θα μπω για 2η. Όσοι με έχουν παρακολουθήσει θα ξέρουν πως η επιλογή μου για Ελλάδα είναι η Seneca. Έκανα λοιπόν το ραντεβού μαζί τους χθες και θα ξαναβρεθούμε την Τρίτη για να κουβεντιάσουμε τις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ραντεβού κάναμε μετρήσεις, είδαμε τη δότρια και η πρόταση της κλινική είναι να πάω για μμ μόνο στην Α και Β ζώνη. Εγώ τους είπα ότι θέλω διασπορά σε όλο το κεφάλι και μου είπαν ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά αραιό αν προχωρήσω με αυτό το πλάνο. Μου έδειξαν και πιθανά σενάρια με φωτογραφίες και όντως το αποτέλεσμα, αν βγει έτσι, θα είναι αραιό. Είμαστε σε μια φάση «διαπραγμάτευσης» και νομίζω ότι θα αποφασίσουμε από κοινού το πλάνο στις αρχές της άλλης εβδομάδας, οπότε θα κανονίσουμε και όλα τα άλλα (ημερομηνίες και ελπίζω και καμιά έκπτωση στην τιμή).
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πάνε όλα με το καλό!Σου είπαν περίπου μοσχεύματα που θα χρειαστείς?

piros75

Well-Known Member
Εδώ βλέπετε πως ήμουν πριν την πρώτη μεταμόσχευση 8 χρόνια πριν.

Συνημμένα

• 8 years before.jpg
    8 years before.jpg
    85.2 KB · Προβολές: 151

piros75

Well-Known Member
Εδώ βλέπεται την εικόνα μου πριν και μετά την τοποθέτηση στην 1η μεταμόσχευση (είχα βάλει και διάσπαρτα ελάχιστα μοσχεύματα στην κορυφή)

Συνημμένα

• up panorama.jpg
    up panorama.jpg
    3 MB · Προβολές: 148

piros75

Well-Known Member
Εδώ πως ήταν η κορυφή μου πριν 7 χρόνια (μαζί με καμιά 20αριά μοσχεύματα από την πρώτη) και δίπλα πως είμαι τώρα.

Συνημμένα

• piso.jpg
    piso.jpg
    91.5 KB · Προβολές: 148
  • πίσω.jpg
    πίσω.jpg
    221.3 KB · Προβολές: 149

piros75

Well-Known Member
Και εδώ τί έμεινε από την πρώτη μεταμόσχευση σήμερα. Η κατάσταση χειροτέρεψε πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν μείνει μόνο τα μεταμοσχευμένα και λίγες τρίχες στη Β ζώνη. Επίσης, ότι βλέπετε μαύρο στην κορυφή ήταν τα ελάχιστα μοσχεύματα που έβαλα εκεί, ενώ στην Α ζώνη, τα κενά αφορούν τα μαμά μαλλιά που μας χαιρέτησαν σταδιακά. Μακάρι να μπορούσα να κάνω θεραπεία για να τα κρατήσω, αλλά τόσο η μινοξιδίλη (έντονη φαγούρα και κοκκινίλα) όσο και η φίνα (κουκου γιοκ) δεν ήταν για μένα.

Συνημμένα

• πίσω3.jpg
    πίσω3.jpg
    381.8 KB · Προβολές: 156

piros75

Well-Known Member
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πάνε όλα με το καλό!Σου είπαν περίπου μοσχεύματα που θα χρειαστείς?
Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για ακριβή νούμερα, αλλά σίγουρα θα πάω για διήμερη και από τις μετρήσεις που έγιναν μου είπαν ότι μπορώ να υπολογίζω σε περίπου 3.500-4.000 μοσχεύματα

LoverBoy

Well-Known Member
Συμφωνώ με το πλάνο ντύσιμο απο μπροστά μέχρι όσο σε πάει με μια καλή πυκνότητα!Ευτυχώς δεν είσαι άδειος εντελώς Α Β μέχρι crown και θα πάρεις καλό αποτέλεσμα!Εύχομαι τα καλύτερα.

piros75

Well-Known Member
Το κούρεμα είναι σπιτικό και αποφάσισα να το κάνω πριν πάω για το ραντεβού με τη Seneca για να έχουμε την πλήρη εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι μόλις τα πήρα με την μηχανή, έπαθα σοκ. Κενά, σκόρπιες τρίχες κλπ πραγματικά δεν ήθελα να βγω από το σπίτι!!! Αλλά πήρα δύναμη σκεπτόμενος ότι σε λίγες ημέρες θα βάλω τις νέες τριχούλες. Δείτε και εδώ φωτογραφία πριν και μετά το homemade κούρεμα μου.

Συνημμένα

• cut2.jpg
    cut2.jpg
    290.7 KB · Προβολές: 153

LoverBoy

Well-Known Member
Το κούρεμα είναι σπιτικό και αποφάσισα να το κάνω πριν πάω για το ραντεβού με τη Seneca για να έχουμε την πλήρη εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι μόλις τα πήρα με την μηχανή, έπαθα σοκ. Κενά, σκόρπιες τρίχες κλπ πραγματικά δεν ήθελα να βγω από το σπίτι!!! Αλλά πήρα δύναμη σκεπτόμενος ότι σε λίγες ημέρες θα βάλω τις νέες τριχούλες. Δείτε και εδώ φωτογραφία πριν και μετά το homemade κούρεμα μου.
Έτσι είναι αδερφέ!Το μήκος βοηθάει πολύ στην κάλυψη και για αυτό πολλές κλινικές στα πριν και μετά δεν δείχνουν ποτέ σχεδόν πολύ κοντοκουρεμένα αποτελέσματα αλλά μόνο με κάποιο μήκος!Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά για να δείχνουν οκ χρειάζονται κάποιο μήκος είναι η αλήθεια!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Εχει ανοιξει πολυ το κραουν αλλα δεν ξερω αν εχει κατεβει, βαλει καμια φωτο απο πισω και απο τη δοτρια, βαλε και ενα λινκ απο την πρωτη επεμβαση. Εχεις σκεφτει να τα ξυρισεις;

Antonis80

Active Member
Φαινεται να έχει εξελιχθεί πολυ η τριχόπτωση σου σε σχέση με τις φωτογραφίες από το αποτέλεσμα της 1ης σου επέμβασης όπου φαινόταν να ειχες πάει καλά. Δυστυχώς χωρις φιναστερίδη οποιος έχει ακόμα αρκετά δικά του μαλλιά θα πρέπει να υπολογίζει οτι θα τα χάσει αργά ή γρηγορα και θα χρειαστεί και αλλες μεταμοσχεύσεις μελλοντικά.

Τώρα έχεις μια πολυ μεγάλη έκταση να καλύψεις, και το crown φαινεται και αυτό να έχει ανοίξει πολυ. Το ιδανικό ειναι να καλύψεις πρώτα τις Α-Β ζώνες όπως σωστά σου ειπε η Seneca για να έχεις μια καλή πυκνότητα και μετά αμα έχεις αλλα μοσχεύματα διαθέσιμα να πας για το crown μαζι με κάποιο SMP.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτο, για να έχεις μια καλή κάλυψη (περισσότερο μπρος και λιγότερο πίσω) θες 7.000 περίπου γιατί μπροστά έχουν μείνει πολύ λίγα και πίσω είναι αεροδρομιο. Για εμένα βάλε ένα 3000 μπροστά σε πρώτη φάση και μετά (2η ΜΜ) άλλο ένα 3000 μαζί με γένια πίσω και βλέπεις….

piros75

Well-Known Member
φίλοι μου, όντως η έκταση του προβλήματος λόγω μη χρήσης θεραπείας έχει μεγαλώσει πολύ. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι υποψήφιοι για θεραπείες και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Όπως έγραψα και πάνω η μινοξιδίλη (τόσο υγρή όσο και σε αφρό) μου προκάλεσε μεγάλη αλλεργική αντίδραση ενώ η φίνα μου δημιούργησε τις γνωστές παρενέργειες, που στη φάση που ήμουν (και είμαι) για να κάνω παιδί, δεν μπορούσα να αγνοήσω.

Σε κάθε περίπτωση όσο το σκέφτομαι, τόσο προτιμώ να κάνω διασπορά σε όλο το κεφάλι και να επάνελθω στη συνέχεια με δεύτερη για πύκνωση παντού. Θα εξαρτηθεί και από τα διαθέσιμα μοσχεύματα και το τί θα μου πουν. Η γνώμη τους είναι μόνο για Α & Β αλλά εγώ δεν θέλω να έχω ένα εντελώς καραφλό μπιφτέκι πίσω και μαλλιά μπροστά. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Με άλλα λόγια, θα συμβιβαζόμουν με την ιδέα ενός πιο αραιού αποτελέσματος παντού, παρά με ένα τεράστιο καραφλό μπιφτέκι πίσω...

Σε άλλα νέα, οι μετρήσεις και γενικά η αντιμετώπιση που είχα στην κλινική μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η κουβέντα που είχα μαζί τους μου φάνηκε ότι έγινε σε πολύ ειλικρινά επίπεδα, ούτε προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση, ούτε προσπάθησαν να μου πουλήσουν, σε αντίθεση με το τί γινόταν στις περισσότερες κλινικές που είχα επισκεφθεί πίσω το 2016. Επίσης, οι χώροι της κλινικής τα σπάνε πραγματικά, βέβαια οι χώροι δεν σου κάνουν την επέμβαση, αλλά σε κάθε περίπτωση δείχνουν και αυτοί ότι υπάρχει μια σοβαρή κλινική πίσω από όλα αυτά.

Chris34

Well-Known Member
φίλοι μου, όντως η έκταση του προβλήματος λόγω μη χρήσης θεραπείας έχει μεγαλώσει πολύ. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι υποψήφιοι για θεραπείες και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Όπως έγραψα και πάνω η μινοξιδίλη (τόσο υγρή όσο και σε αφρό) μου προκάλεσε μεγάλη αλλεργική αντίδραση ενώ η φίνα μου δημιούργησε τις γνωστές παρενέργειες, που στη φάση που ήμουν (και είμαι) για να κάνω παιδί, δεν μπορούσα να αγνοήσω.

Σε κάθε περίπτωση όσο το σκέφτομαι, τόσο προτιμώ να κάνω διασπορά σε όλο το κεφάλι και να επάνελθω στη συνέχεια με δεύτερη για πύκνωση παντού. Θα εξαρτηθεί και από τα διαθέσιμα μοσχεύματα και το τί θα μου πουν. Η γνώμη τους είναι μόνο για Α & Β αλλά εγώ δεν θέλω να έχω ένα εντελώς καραφλό μπιφτέκι πίσω και μαλλιά μπροστά. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Με άλλα λόγια, θα συμβιβαζόμουν με την ιδέα ενός πιο αραιού αποτελέσματος παντού, παρά με ένα τεράστιο καραφλό μπιφτέκι πίσω...

Σε άλλα νέα, οι μετρήσεις και γενικά η αντιμετώπιση που είχα στην κλινική μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η κουβέντα που είχα μαζί τους μου φάνηκε ότι έγινε σε πολύ ειλικρινά επίπεδα, ούτε προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση, ούτε προσπάθησαν να μου πουλήσουν, σε αντίθεση με το τί γινόταν στις περισσότερες κλινικές που είχα επισκεφθεί πίσω το 2016. Επίσης, οι χώροι της κλινικής τα σπάνε πραγματικά, βέβαια οι χώροι δεν σου κάνουν την επέμβαση, αλλά σε κάθε περίπτωση δείχνουν και αυτοί ότι υπάρχει μια σοβαρή κλινική πίσω από όλα αυτά.
Το ίδιο πράγμα θα σου πρότεινα με αυτό που σκέφτεσαι. Λίγο πιο πυκνή hairline και 1-2 εκ πίσω και ομοιόμορφη πυκνότητα παντού.
Αν βάλεις μόνο α, β ζώνη το crown θα μοιάζει ακόμη πιο άδειο από ότι τώρα και θα είναι περίεργο.
Εγώ θα ένιωθα άσχημα να βγω με μαλλιά μπροστά και πίσω γυαλί. Να σου βάλουν όσα περισσότερα μπορούν και να βάλουν και πιο πίσω θα έλεγα. Και σε δεύτερη φάση αν έχεις και άλλα μοσχεύματα κάνεις άλλη μια και το κάνεις ακόμη πιο πυκνό και ομοιόμορφο.

bobby

Well-Known Member
Το πως νιωθεις με το ποιο είναι το ενδεδειγμένο απέχουν….Αν με δότρια και γένια μπορεί να φτάσει τα 7000 μπορεί να καλυφθεί σε 2 ΜΜ. Οτιδήποτε λιγότερο είτε σε μια είτε σε δυο ΜΜ δεν θα του δώσει κάποιο αποδεκτό αποτέλεσμα. Εκτός αν δεν έχει πρόβλημα να φαίνεται σαν defuse thinner ή να βάζει και τοπικ…

Corona

Active Member
Καλή επιτυχία φιλε οτι και να επιλέξεις...Εγώ στη θέση σου θα ακολουθούσα το πλάνο της κλινικής όπου σου πρότεινε να καλύψεις μονο Α-Β ζώνη γιατι αμα κανεις διασπορά σε ολο το κεφάλι θα φαινεται αραιό... Φαντάζομαι για να σου πρότεινε αυτό θα έχεις και μετά απόθεμα για το crown...εκτός και αν ειναι και οικονομικό το ζητημα οτι θες να κανεις μια επέμβαση και οχι άμεσα δευτερη οπότε δεν θες να αφήσεις ενα μεγάλο crown άδειο..Σε καθε περίπτωση η κλινική σου έχει εξηγήσει πως έχει η κατάσταση οπότε επιλέγεις και εσυ τι θέλεις....
Πότε θα μπεις για επέμβαση??

Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Λοιπόν αγαπητοί,
Πριν λίγο επέστρεψα από την τελική μου συνάντηση. Η μμ θα γίνει σε 9 μέρες την επόμενη Πέμπτη-Παρασκευή (θα είναι διήμερη). Θεωρούν ότι θα βγάλουν κοντά στα 3,500 μοσχ και η τιμή που συμφωνήσαμε είναι στα 4.500 ευρώ. Μου έγινε έκπτωση γύρω στα 1000 ευρώ γιατί τους είπα ότι θα παρουσιάσω το αποτέλεσμά μου στο φόρουμ. Γενικά δεν το παζαρέψαμε ιδαίτερα, ήταν πολύ ευγενικοί και δεκτικοί να ακούσουν τις οικονομικές μου δυνατότητες. Για τον σχεδιασμό επέμεναν να γίνει διασπορά μόνο στην Α και Β αλλά άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων και κυρίως τον λόγο εξαγωγής (δλδ αν βγάλουν αρκετά πολύτριχα) να μετακινηθούν και λίγο στη Γ ζώνη. Για να δούμε. Θα σας κρατώ ενήμερους.

Μπλουζα